Şimdi Ara

>>> Sony Ericsson Xperia X10 | Ana Konu & Fun Club | Root & Custom Rom Yükleme <<< (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.778
Cevap
12
Favori
296.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

2.2 nin mutlaka gelmesi lazım yoksa isyan çıkar x10 kullanan sayısı az değil cünkü

Öyle olması gerekir aslında. Mesela Apple, iPhone'larda model farkı gözetmeksizin güncellemeleri sunuyor. (Sadece 2G-4G olmuyor çünkü donanım müsade etmiyor) HTC, Samsung, Motorola ve hatta Nokia bile Apple'ın izinden gitmeye başladı. Ama şöyle bir durum da var tabi. Apple cihazla beraber, işletim sistemini de kendi üretip satıyor. Burada durum biraz farklı. Cihaz SE'nin, yazılım Google'ın, Microsoft'un veya Sybian'ın... Böyle düşününce SE'nin uyguladığı sistem biraz daha açıklık kazanmış gibi görünüyor.
  • android e destek veriyorsa adroidinde se nin istekleri dogrultusunda uyum saglaması veya bu uyuma destek olması gerekir yoksa 2 sürüm cıkıp hadi size yallah derse kullanıcı baştan s........... çeker se nin düşüceği durum içler acısı olur w995 bile bi dünya sürüm cıkardılar cıkartmak zorundalarda üst düzey telefonların kullanıcıları daimi müşteri posizyonundadır.
  • quote:

android e destek veriyorsa adroidinde se nin istekleri dogrultusunda uyum saglaması veya bu uyuma destek olması gerekir yoksa 2 sürüm cıkıp hadi size yallah derse kullanıcı baştan s........... çeker se nin düşüceği durum içler acısı olur w995 bile bi dünya sürüm cıkardılar cıkartmak zorundalarda üst düzey telefonların kullanıcıları daimi müşteri posizyonundadır.

Aslında önemli olan versiyonun rakamı değil, içeriği bence. Aynı zamanda stabilizasyon da çok önemli. HTC Desire Android 2.2 kullanıyor. Hiç de stabil değil. Forumlarda isyan noktasına gelenler var. Ama aynı HTC'nin daha eski bir modeli olan HD2, Windows Mobile kullanıyor, tabiri caizse taş gibi çalşıyor. Şu anda Xperia X10 için sürülen 2.1 bence mükemmele yakın bir işletim sistemi.

• aynen öyle ben 2.2 dende umutluyum oda cok daha iyi yapacak telefonu hatta dehşetlik noktasına ulaşcaktır bu sistem saglam cünkü ve a3 te :D telefon son noktayı koyacaktır kanımca
  • quote:

android e destek veriyorsa adroidinde se nin istekleri dogrultusunda uyum saglaması veya bu uyuma destek olması gerekir yoksa 2 sürüm cıkıp hadi size yallah derse kullanıcı baştan s........... çeker se nin düşüceği durum içler acısı olur w995 bile bi dünya sürüm cıkardılar cıkartmak zorundalarda üst düzey telefonların kullanıcıları daimi müşteri posizyonundadır.

hangimiz xp yüklü laptop alırkene, vista güncellemesi garantisini aldı ???

bunun gibi bir örnek. yazılımı kendi yaoarsa sonuna kadar destekler diye düşünüyorum. aksi taktirde her güncelleme para demek oluyor

• quote:

2.2 nin mutlaka gelmesi lazım yoksa isyan çıkar x10 kullanan sayısı az değil cünkü

Ülkem insanı vergi altında boğulurken,benzine %85 vergi verirken,deprem ve 8 yıllık eğitim için 1 yıllığına çıkarılan ve halen ödemeye devam ettiğimiz iletişim vergisine ses çıkarmazken
    X10 içinmi ayaklanacak
  • bi ülkede koyun cok olursa kurtların krallıgı da kaçınılmaz olur
  • bugün teknosa da çok kısa inceleme fırsatım oldu siyahını.. gerçekten lök gibi telefon, oldukça şık. fiyatı 1.250 tl idi, biraz daha verip iphone 4 almak daha mı mantıklı olur bilemiyorum tabi ama x10 da gerçekten güzel
  • bu arada kutudan özel kılıf ta çıkıyor doğru mu? beyazdan beyaz siyahtan siyah?
  • Hocam kutudan öyle birşey çıkmadı.Sadece kulaklık,şarj aletİ,pc bağlantı kablosu,8 gb hafıza kartı,kullanım klavuzu cart curt öyle şeyler çıktı:D
  • cevap için tşk ederim. şunun için sordum, sahibindende ki ilanlarda beyazlarda beyaz, siyahlarda siyah kap var da foto.larda dedim ne iş.. belki tesadüftür
  • Belki yanında ayriyeten veriyorlardır:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

cevap için tşk ederim. şunun için sordum, sahibindende ki ilanlarda beyazlarda beyaz, siyahlarda siyah kap var da foto.larda dedim ne iş.. belki tesadüftür

Bende siyah kap çıkmıştı. Ama acayip büyütüyor telefonu beğenmemiştim o yüzden.
  • hadi ya. arkadaşınkinde çıkmayıp seninkinde olması ilginç..
  • x10 için katilteli silicon kılıf nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olurmusunuz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweredbyofk -- 5 Aralık 2010; 17:19:54 >
  • arkadaşlar daha önce sormuştum ama telefonu amak için üstteki tuşa basıp ışık yandığında 'telefonda sim kart yok' diyor.Kilidi açınca normal hayatına devam ediyor.
    Diğer başıma gelen bir durumda msg atabiliyorum,ama gelmiyor.Trcell i aradım hatta sorun yok dedi.Mesaj merkezine yazmam gereken numarayı söyledi.Fakat mesaj ayarlarında mesaj merkez numarasını yazacağım mneüyü bulamadım.Sona teli kapatıp açtım düzeldi.3 saat sonra yeniden msg lar gelmemeye başladı.garip.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozanlar

arkadaşlar daha önce sormuştum ama telefonu amak için üstteki tuşa basıp ışık yandığında 'telefonda sim kart yok' diyor.Kilidi açınca normal hayatına devam ediyor.
    Diğer başıma gelen bir durumda msg atabiliyorum,ama gelmiyor.Trcell i aradım hatta sorun yok dedi.Mesaj merkezine yazmam gereken numarayı söyledi.Fakat mesaj ayarlarında mesaj merkez numarasını yazacağım mneüyü bulamadım.Sona teli kapatıp açtım düzeldi.3 saat sonra yeniden msg lar gelmemeye başladı.garip.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bence yeni bir SIM kart almalısın.
  • Arkadaşlar sırf ekranının 65K oluşu ve gamma nın az oluşu yüzünden sanırım Motorola Milestone alacağım

65K rengin yazılım ile 16m olacağı söylentilerine sonuna kadar karşıyım. Hatta X12 çıkacakken Android 2.2 nin Xperia X10 a gelmesini unutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Arkadaşlar sırf ekranının 65K oluşu ve gamma nın az oluşu yüzünden sanırım Motorola Milestone alacağım

65K rengin yazılım ile 16m olacağı söylentilerine sonuna kadar karşıyım. Hatta X12 çıkacakken Android 2.2 nin Xperia X10 a gelmesini unutun.

65.000 ekran kullandınızmı hiç ?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.