Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

Orijinalden alıntı: serco05
    arkadaşlar benim telefonun deklanşör sesi çıkmıyor ayarlara baktım bulamadım kendiliğinden kesildi sesi bi türlü açamadım yardım edecek birileri varmı?

tuşlara bastıkça çık çık eden seste kesilmiş arkadaşlar ayarlara falan baktım ama düzeltemedim bi türlü

Deklanşör sesi kameraya girince yapılan ayarlarda olmalı.
    Dokunmatik sesler de ayarlarda olmalı kurcala biraz.
  • arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı. Telefonun geri tuşu ara sıra çalışmıyodu. Bi 15 dk filan çalışmıyo sonra düzeliyodu. Geçen gün telefonun kapatma tuşu çalışmadı 1 saat sonra düzeldi. Bugün yine kapatma tuşu çalışmamaya başladı. Niye böyle oluyo yardımcı olabilecek var mı. Telefonu daha yeni aldım bi kaç ay oldu alalı. Ne yapabilirim sizce???

• quote:

Orijinalden alıntı: usameakcelik

arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı. Telefonun geri tuşu ara sıra çalışmıyodu. Bi 15 dk filan çalışmıyo sonra düzeliyodu. Geçen gün telefonun kapatma tuşu çalışmadı 1 saat sonra düzeldi. Bugün yine kapatma tuşu çalışmamaya başladı. Niye böyle oluyo yardımcı olabilecek var mı. Telefonu daha yeni aldım bi kaç ay oldu alalı. Ne yapabilirim sizce???

Muhtemelen arka planda çalışan programlar birikmiş istersen advantec task killer programını yükle ve arka planda çalışan programları kapat bu programla
  • arkadaşlar bu telefon videoları 3 gp formatında kaydediyor ??? nasıl olur böyle bişey ?
  • dedigin programi calistirdim kapattim calisan programlari ama yine tus calismiyo. Yardimci oldugun icin sagol yinede. Baska ne yapabilirim. Arkadaslar yardimci olun lutfen
  • fabrika ayarlarina geri don yapiyorum tuslar duzeliyo. duzeliyo ama tus islemezken o tusa bi kac kere basmissam fabrika ayarlarina dondukten sonra o bi kac kere basmam daha yeni isliyo.

Arkadaslar yardimci olun lutfen ara sira geri tusu ve kapatma tusu islemiyo. bi 30 sonra duzeliyo. Zirt birt olmaya basladi bu aralar.
  • Selam arkadaşlar 2 GB kart yetmemeye başladı o kartın bilgilerini komple bir yere yedekleyip yeni bir kart alıp o SD kartta da yine bölümleme vs gibi şeyleri baştanmı yapmak gerekiyor varmı bilen?
  • selam herkese
    x10 mini pro kullanıcısıyım.alete root attım Link2SD yi de kurdum.yüklediğim apk. ve oyunları linkleyebiliyorum; fakat cihazla gelen turkcell, prince of persia gibi gereksiz apk.ları kaldıramıyorum.Link2SD en girip denediğimde bu apk.lar sistem uygulaması olarak gözüküyor ve kaldır seçeneği de link seçeneği de aktif değil.bunun çözümünü anlatır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıp.Zıp

selam herkese
    x10 mini pro kullanıcısıyım.alete root attım Link2SD yi de kurdum.yüklediğim apk. ve oyunları linkleyebiliyorum; fakat cihazla gelen turkcell, prince of persia gibi gereksiz apk.ları kaldıramıyorum.Link2SD en girip denediğimde bu apk.lar sistem uygulaması olarak gözüküyor ve kaldır seçeneği de link seçeneği de aktif değil.bunun çözümünü anlatır mısınız?

System App Remover programını kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

Selam arkadaşlar 2 GB kart yetmemeye başladı o kartın bilgilerini komple bir yere yedekleyip yeni bir kart alıp o SD kartta da yine bölümleme vs gibi şeyleri baştanmı yapmak gerekiyor varmı bilen?

Alırken kartınızın en az Class 4 yada 6 olmasına dikkat edin , class 2 almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadIrony

quote:

selam herkese

saol ama söylediğin app markette yok.bir sürü app denedim olmadı.nasıl yapacağım :s

• quote:

quote:

quote:

selam herkese

saol ama söylediğin app markette yok.bir sürü app denedim olmadı.nasıl yapacağım :s

google dan arattır çıkar karşına bende dün yükledim kurdum o programı tüm türksel uygulamalarını falan kaldırdım telefondan çok iyi bir program

• evet barkod taraması sayesinde yükledim ama tek çalışmıyor.busybox install etmek gerekiyor.hallettim çok şükür.saolun beyler.şimdi bende android asisstant diye bi app var.çalışan app ları kapatmak cihazı rahatlatmak için.aynı amaç doğrultusunda daha iyi bi app biliyo musunuz önerebilceğiniz?
  • benimde en cok aradigim yazilimlardan birtanesi.

indirdim kurdum fakat ;
    "regular apps" aktif , "system apps" tiklanilabilir durumda degil.
    turkcell uygulamalarindan acil kurtulmam lazim.
  • quote:

evet barkod taraması sayesinde yükledim ama tek çalışmıyor.busybox install etmek gerekiyor.hallettim çok şükür.saolun beyler.şimdi bende android asisstant diye bi app var.çalışan app ları kapatmak cihazı rahatlatmak için.aynı amaç doğrultusunda daha iyi bi app biliyo musunuz önerebilceğiniz?

Advanced Task Killer kullanmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

evet barkod taraması sayesinde yükledim ama tek çalışmıyor.busybox install etmek gerekiyor.hallettim çok şükür.saolun beyler.şimdi bende android asisstant diye bi app var.çalışan app ları kapatmak cihazı rahatlatmak için.aynı amaç doğrultusunda daha iyi bi app biliyo musunuz önerebilceğiniz?

Advanced Task Killer kullanmanızı tavsiye ederim.

teşekkür ederim fakat benim dediğim app.da sd kartı görebiliyorsunuz böylece karta attığınız app.ı yükleyebiliyorsunuz ve buna benzer 14 farklı işe yarayan işlem yapabiliyorsunuz.bence söylediğim app.ı bir deneyin :)

• x10mini alıyorum x10 alıcaktım ama maddi imkansızlıklar el vermedi
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.