Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonda sensörlü oyunlar oynanıyormu (mini pro ) bkz:needfour speed shift sağa sola çevirerek oynanıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

bu telefonda sensörlü oyunlar oynanıyormu (mini pro ) bkz:needfour speed shift sağa sola çevirerek oynanıyormu

evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

bu telefonda sensörlü oyunlar oynanıyormu (mini pro ) bkz:needfour speed shift sağa sola çevirerek oynanıyormu

evet

sağol
  • Telefon iyi hos da bir kotu özelliği var: Cevapsız cagriniz varsa farketmeniz cok zor.

Sol ust kosedeki minik kirmizi sembol dışında, cevapsiz cagrilar anlasilmiyor malesef.
  • x10 minide klavye uygulaması varmı hangi marketten indirriz ücretlimi acilen aydınlatın bizi hocammmmmm
  • quote:

x10 minide klavye uygulaması varmı hangi marketten indirriz ücretlimi acilen aydınlatın bizi hocammmmmm

Google'a Better Keyboard yazın. + olarak bir de mesaj ekranını yan çeviricek uygulama yüklenmesi gerekiyor. Adını unuttum. Önceki sayfalarda bi' arkadaş anlatmıştı.
  • oncelikle tel.den yazdıgım icin kimin sorusuna cevap verdigimi bilmiyorum ama son bir iki soru sorsn arkadasa genel olarak yazayım:

1. oncelikle telefonu root edin, link2sd programını kurun, cunku yukleyeceginiz uygulamalar er gec tel hafızasını dolduracak, link2sd ile hafıza kartına yukleme yapabilirsiniz

2. klavye olarak tavsiyem smart keyboard pro, better keyboarddan daha iyi ama pro versiyonunu bulmaya calısın yoksa bi suru fonksiyonu calısmıyor

3. orijinal sms uygulamasından bir an once kurtulun, go sms pro harika bir program, sms depolama, sifreleme, gizli mesajlar, temalar ve daha ise yarar bi dolu ozellik var, ayrica smart keyboard pro orijinal sms te tam ekran calısmazken go sms pro da calisiyor, markette var ucretsiz neredeyse hergun guncelleniyor

3. ekrana kulagınızı dayadıgınızda ekran kapanmıyorsa yakınlık sensorunde problem olabilir, ekranın ustunde sony ericsson yazısının ust sagında 2 tane sey var biri yakınlık oteki ısık sensoru, cagrı sırasında elinizi ya da kulagınızı yaklastırdıgında ekranın kapanması lazım, bende hic sorun olmadı.

4. menu teması sanırım android 2.1 de yok, onun yerine go launcher ex programını yukleyin, program ana ekranın yerine gecen harika bir program, uygulamalatı klasorleyebilmeniz bile yuklemek ici yeterli sebep, onun dısında ana ekrana istediginiz yere uygulama koyabilmeniz de ayrı bir guzellik, animasyonları kullanımı pratikiigi cok iyi.

5. buna cok gerek yok ama go contacts da iyi bi tel defteri programı, arama yaptıgınızda kulagınıza goturmeniz gerekmiyor, karsi taraf acinca ufak bi titresim veriyor, baska ozellikleri de var ama aklıma gelmedi simdi, deneyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Telefon iyi hos da bir kotu özelliği var: Cevapsız cagriniz varsa farketmeniz cok zor.

Sol ust kosedeki minik kirmizi sembol dışında, cevapsiz cagrilar anlasilmiyor malesef.

cevapsiz cagriyi baska nasil gostersin hocam :-) ekrani acsa bi saate kalmaz pili yarıya indirir :-) mesaj icin bi cozum var ama, go sms de mesaj hatırlatıcı var mesajı okumazsanız istediginiz zaman aralıgında istediginiz kadar tekrar mesaj uyarısı veriyor, ben 5 dk arayla 5 sefere ayarladım, artık tum hayranlarıma zamanında yanıt verebiliyorum B-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Telefon iyi hos da bir kotu özelliği var: Cevapsız cagriniz varsa farketmeniz cok zor.

cevapsiz cagriyi baska nasil gostersin hocam :-) ekrani acsa bi saate kalmaz pili yarıya indirir :-) mesaj icin bi cozum var ama, go sms de mesaj hatırlatıcı var mesajı okumazsanız istediginiz zaman aralıgında istediginiz kadar tekrar mesaj uyarısı veriyor, ben 5 dk arayla 5 sefere ayarladım, artık tum hayranlarıma zamanında yanıt verebiliyorum B-)

benim telde gelen mesajda yeşil led, cevapsız çağrıda da mavi led yanıp sönüyo.farketmemek mümkün değil.

• telefoum turcell room lu servise yollasam orjinal room atarlarmı?
  • öncelikle teşekkür ediyorum, bir hayli bilgi edindim.
    az önce root atttım, system app remover ile temizledim, şimdi link2SD ile sdye atacağım uygulamaları.
    go louncher'ı kurdum, bir de şunu SBP Shell'i denemek istiyorum gerçi... o da çok şık duruyor.

yalnız şu telefon numaları problemimi çözemiyorum.
    çok karman çorman oldu, en azından defteri bilg üzerinden hızlıca düzenlemenin bir yolu var mı peki?

bir de kişilere farklı çağrı tonları ya da msj tonları atamak istiyorum, bununla ilgili hangi programı önerirsiniz?

LINK2SD esnasında garip bir problem oluştu. Benim yüklediğim bazı uygulamaları linkle, dedim, linklendi, dedi, ondan sonra programlar kayboldu, ortada yoklar :) Komik olanı market applikasyonunu da linklemiştim, o da ortada yok :) dosya yöneticisinde, ex2 olan 2.partiton zaten gözükmüyor, iconlarda programlar yok, hahaha :) sildi galiba :) kapa aç'da yaptım :) cık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskuran -- 16 Temmuz 2011; 15:47:29 >

• tel no larını bilgisayardan my phone explorer ile daha rahat duzenleyebilirsiniz belki... telefonu hata ayıklama modunda baglamanız gerekiyor
  • symbian daki gibi isim söyleme uygulaması varmı
  • peki, GO Contacts'da TR karakter problemi var. çözüldü mü ki bu?
    TR karakterler en üstte gözüküyor listede, üstelik normak karakterler de ? ile gösteriyor falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariskuran

peki, GO Contacts'da TR karakter problemi var. çözüldü mü ki bu?
    TR karakterler en üstte gözüküyor listede, üstelik normak karakterler de ? ile gösteriyor falan...

Ç ve Ö ile başlayanlar en başta ama ? olarak gözüken birşey yok
  • Kişilerin facebook ya da twitter hesapları kayıtları altında gözükmesine rağmen, hatta avatarları kayıt detayları bölümnde gözükmesine rağmen, neredeyse defterin yarısındaki kişilerin avatarları defterde gözükmüyor. çözemedim bu problemi, neden oluyor kestiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskuran -- 19 Temmuz 2011; 11:44:36 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Dün itibariyle ben de artık pro kullanıcısıyım...

Sormak istediğim birkaç konu var. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

1- Telefona ROOT atmak bana ne avantaj sağlar? Olmazsa olmaz bişey midir? Nasıl atabilirim?
    2- Telefonun pil ömrünü arttırıcı bazı programlar yöntemler fln konuşuluyor onlar nedir? Nasıl yapabiliriz?
    3- Telefona olmazsa olmaz, yararlı indirilmesi gereken programlar nelerdir?(mesela uygulamaları memory carda indirmek gibi...)

Şimdilik bu kadar...Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafzieL

Merhaba arkadaşlar,

1- Telefona ROOT atmak bana ne avantaj sağlar? Olmazsa olmaz bişey midir? Nasıl atabilirim?
    2- Telefonun pil ömrünü arttırıcı bazı programlar yöntemler fln konuşuluyor onlar nedir? Nasıl yapabiliriz?
    3- Telefona olmazsa olmaz, yararlı indirilmesi gereken programlar nelerdir?(mesela uygulamaları memory carda indirmek gibi...)

Neden forumu okumayı denemeden bunları soruyorsunuz? Önceki sayfalarda hepsi hakkında detaylı cevaplar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadIrony

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Neden forumu okumayı denemeden bunları soruyorsunuz? Önceki sayfalarda hepsi hakkında detaylı cevaplar mevcut.

Arkadaşım ben oldukça yoğun çalışan bir insanım...bazen yeri geliyor afedersin tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum. Durum böyleyken dakikalarımı,saniyelerimi 35 sayfalık bir konuyu okumaya ayıramıyorum.

Eğer sana sorduğum 3 soruyu bildiğin halde cevaplamak zor geliyorsa hiç cevap yazma, yorum yapma...çünkü çözüm dışında cevap yazıyorsan bu kirliliğe girer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadIrony

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşım ben oldukça yoğun çalışan bir insanım...bazen yeri geliyor afedersin tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum. Durum böyleyken dakikalarımı,saniyelerimi 35 sayfalık bir konuyu okumaya ayıramıyorum.

Eğer sana sorduğum 3 soruyu bildiğin halde cevaplamak zor geliyorsa hiç cevap yazma, yorum yapma...çünkü çözüm dışında cevap yazıyorsan bu kirliliğe girer

Buradaki herkesin işi var gücü var ama o insanlar yine de sormadan önce okuyabiliyor. Şu an forumu kirleten kişi sizsiniz.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.