Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeadIrony

quote:

Orijinalden alıntı: KafzieL

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Dün itibariyle ben de artık pro kullanıcısıyım...

Sormak istediğim birkaç konu var. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

1- Telefona ROOT atmak bana ne avantaj sağlar? Olmazsa olmaz bişey midir? Nasıl atabilirim?
    2- Telefonun pil ömrünü arttırıcı bazı programlar yöntemler fln konuşuluyor onlar nedir? Nasıl yapabiliriz?
    3- Telefona olmazsa olmaz, yararlı indirilmesi gereken programlar nelerdir?(mesela uygulamaları memory carda indirmek gibi...)

Şimdilik bu kadar...Teşekkürler

Neden forumu okumayı denemeden bunları soruyorsunuz? Önceki sayfalarda hepsi hakkında detaylı cevaplar mevcut.

Arkadaşım ben oldukça yoğun çalışan bir insanım...bazen yeri geliyor afedersin tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum. Durum böyleyken dakikalarımı,saniyelerimi 35 sayfalık bir konuyu okumaya ayıramıyorum.

Eğer sana sorduğum 3 soruyu bildiğin halde cevaplamak zor geliyorsa hiç cevap yazma, yorum yapma...çünkü çözüm dışında cevap yazıyorsan bu kirliliğe girer

Buradaki herkesin işi var gücü var ama o insanlar yine de sormadan önce okuyabiliyor. Şu an forumu kirleten kişi sizsiniz.

Sevgili dostum,

ister inan ister inanma bu forumda senden çok daha sağduyulu, yardımsever arkadaşlar var...bu postumdan sonra forumların hangi amaca hizmet ettiğini bilen, anlayan 2-3 arkadaş sağolsunlar bilgilendirici mesajlarını gönderdiler...

şimdi bir düşün bakalım kim forumu kirletiyo ve kim forumu amacı dışında kullanıyor...

Bir rahatsızlığın var ise özel mesajdan atarsın...burada herkesin önünde kiminle muhattab olduğunu bilmeden atıp tutmak ve saldırmak çok yersiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafzieL -- 21 Temmuz 2011; 11:54:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Dün itibariyle ben de artık pro kullanıcısıyım...

Sormak istediğim birkaç konu var. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

1- Telefona ROOT atmak bana ne avantaj sağlar? Olmazsa olmaz bişey midir? Nasıl atabilirim?
    2- Telefonun pil ömrünü arttırıcı bazı programlar yöntemler fln konuşuluyor onlar nedir? Nasıl yapabiliriz?
    3- Telefona olmazsa olmaz, yararlı indirilmesi gereken programlar nelerdir?(mesela uygulamaları memory carda indirmek gibi...)

Şimdilik bu kadar...Teşekkürler

Neden forumu okumayı denemeden bunları soruyorsunuz? Önceki sayfalarda hepsi hakkında detaylı cevaplar mevcut.

Arkadaşım ben oldukça yoğun çalışan bir insanım...bazen yeri geliyor afedersin tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum. Durum böyleyken dakikalarımı,saniyelerimi 35 sayfalık bir konuyu okumaya ayıramıyorum.

Eğer sana sorduğum 3 soruyu bildiğin halde cevaplamak zor geliyorsa hiç cevap yazma, yorum yapma...çünkü çözüm dışında cevap yazıyorsan bu kirliliğe girer

Buradaki herkesin işi var gücü var ama o insanlar yine de sormadan önce okuyabiliyor. Şu an forumu kirleten kişi sizsiniz.

Sevgili dostum,

ister inan ister inanma bu forumda senden çok daha sağduyulu, yardımsever arkadaşlar var...bu postumdan sonra forumların hangi amaca hizmet ettiğini bilen, anlayan 2-3 arkadaş sağolsunlar bilgilendirici mesajlarını gönderdiler...

şimdi bir düşün bakalım kim forumu kirletiyo ve kim forumu amacı dışında kullanıyor...

Bir rahatsızlığın var ise özel mesajdan atarsın...burada herkesin önünde kiminle muhattab olduğunu bilmeden atıp tutmak ve saldırmak çok yersiz...

Kiminle muhattap olup olmadığımı bilip bilmemek gibi bir durum yok. Sizde burada kullanıcısınız bende. Telefonun sayfasında defalarca yazılan şeyi bir kere daha yazmak forumu kirletmek olur. Siz de buraya yazmak yerine diğer arkadaşlara PM atsaydınız, konu boş yere dolmazdı. Gerisi sizin düşünceleriniz daha fazla yorum yapmayacağım. İyi forumlar.

• arkadaslar bi forumun lafı mı olur aramızda :-) benim de merak ettigim bisey var, telde spc yuklu ancak filtreleme seceneklerinde teiefon defteri dısındakileri engellemeyi bulamadım, sadece gizli numaraları engelliyor sanırım

tel defteri dısında gelen aramaları engelleyebilecegim bir yol bilen var mı?

bir de spc de mesajı engellese de uyarı tonu illa geliyor, onu nası kapatırım?
  • merhaba arkadaşlar

Raging Thunder 2 oyununu xperia mini de oynayan oldu mu ?
    hem demo'sunu hemde full olanını indirip kurduğumda hata alıyorum..Bir seferliğine internet bağlantısı isteniyor mesajı çıkıyor
    internet olmaısna rağmen ekranı geçemiyorum
    full olanında data klasörünü anaekrana taşıyorum yine olmuyor
    aynı işlemi htc wildfire için yapınca sorunsuz şekilde çalışıyor..

internette araştırınca bir kişi youtube'a oyunu oynarken videosunu koymuş...

http://www.youtube.com/watch?v=SlOdFUyNIvA
  • Arkadaşlar benim bir x10 mini telefonum var. Ama internete girdiğim zaman video izleyemiyorum hangi programları yüklemem lazım acaba?
  • kullanıcılar

şuanda ipod tocuh 4g var video müzik filim internet oyun her şey 10 numara fakat telefonum yok

bu x10 miniyi önerirmisiniz mini mi alayım yoksa pro mu sıfır fiyatları ne alemde

yada direk touch satıp galaxy s mi almalıyım çok kararsızım çookk :)

birde bir kaç kişi gps yok demiş navigasyon özelliği yokmu bu cihazda şimdi
  • gps özelliği var hocam bende igo ve aura yüklü sorunsuz kullanıyorum. bende mini var klavyeye hiç ihtiyaç duymuyorum mininin fiyatları paralel ithalat olanlar 430 tl den başlıyo resmi olanlar 600 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [cLone]::

biraz once merak ettigim icin bir tane x10 mini aldim. iki sorum olacak.

- market icin gmail hesabim var fakat indirme yapamiyorum. uyeligimi nasil aktiflestirecegimi anlatirsaniz sevinirim.

- turkcell uygulamalari basta olmak uzere hepsini temizlemek istiyorum nasil yapabilirim.

uygulama ayarlarindan bir kismini, simgeleri duzenle kismindanda bir kismini kaldirdim fakat hala uygulama var ve ben hicbirini istemiyorum.

allahtan bir arabayı felan merak etmemişsiniz. düşünsenize biraz önce merak ettim bir ferrari f40 aldım diyormuşsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghane -- 26 Temmuz 2011; 10:48:27 >
  • adana'dan hepinize merhabalar arkadaşlar.tam bir haftadır,mini pro ve mini sayfalarını vakit buldukça,baştan sona kadar okudum.sizlerin sayesinde tamamen uzak olduğum android telefonlar hakkında birçok şey öğrendim ve notlar aldım.bu foruma ve bana katkısı olan herkese öncelikle teşekkür ediyorum.adım bora karakaş,49 yaşında,emekli,biraz teknoloji özürlü bir ağabey/kardeş/arkadaşınızım.bugün turkcell timlere gittim ve miniyi inceledim.hepinizin de dediği gibi,çok sevimli bir telefon.600 tl dendi world'e 12 taksit yapabileceklerini söylediler.bu hafta sonu almayı planlıyorum.ilk android telefonum olacak.sizlerden,ADW LAUNCHER,market,JuiceDefender,APP,astro file manager,task manager,bluetooth file transfer,root,advanced task killer,link2sd gibi şeyleri duydum ehhh birazını öğrendim.benim tel.den beklentim,günde 4-5 konuşma,nadiren mesajlaşma,nadiren int.e girme müzik dinleme ve gps kullanımı olacaktır.öyle oyunlarla,twitterla,facebookla işim olmaz.arka planda çalışanlarıda sizlerin yardımıyla kapattımmı,iddia ediyorum benim pil 1 hafta gider herhalde.
    şimdi bu tekno özürlüye,tel.i aldığımda,ilkokul talebesine anlatır gibi,vakti ve sabrı olan bir arkadaşım anlatabilirmi acaba benim ihtiyacıma göre neler yapmam/kurmam gerekir ? forumu okudum ama zaten uzak olduğum bu konularla kafam karıştı.şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
    hadi bakalım sizede banada kolay gelsin dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MungaBunga

merhaba arkadaşlar

Raging Thunder 2 oyununu xperia mini de oynayan oldu mu ?
    hem demo'sunu hemde full olanını indirip kurduğumda hata alıyorum..Bir seferliğine internet bağlantısı isteniyor mesajı çıkıyor
    internet olmaısna rağmen ekranı geçemiyorum
    full olanında data klasörünü anaekrana taşıyorum yine olmuyor
    aynı işlemi htc wildfire için yapınca sorunsuz şekilde çalışıyor..

internette araştırınca bir kişi youtube'a oyunu oynarken videosunu koymuş...

http://www.youtube.com/watch?v=SlOdFUyNIvA

Oyunun ekran çözünürlüğünün 320x240 olduğundan emin olun. Belki o yüzden açmıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş

adana'dan hepinize merhabalar arkadaşlar.tam bir haftadır,mini pro ve mini sayfalarını vakit buldukça,baştan sona kadar okudum.sizlerin sayesinde tamamen uzak olduğum android telefonlar hakkında birçok şey öğrendim ve notlar aldım.bu foruma ve bana katkısı olan herkese öncelikle teşekkür ediyorum.adım bora karakaş,49 yaşında,emekli,biraz teknoloji özürlü bir ağabey/kardeş/arkadaşınızım.bugün turkcell timlere gittim ve miniyi inceledim.hepinizin de dediği gibi,çok sevimli bir telefon.600 tl dendi world'e 12 taksit yapabileceklerini söylediler.bu hafta sonu almayı planlıyorum.ilk android telefonum olacak.sizlerden,ADW LAUNCHER,market,JuiceDefender,APP,astro file manager,task manager,bluetooth file transfer,root,advanced task killer,link2sd gibi şeyleri duydum ehhh birazını öğrendim.benim tel.den beklentim,günde 4-5 konuşma,nadiren mesajlaşma,nadiren int.e girme müzik dinleme ve gps kullanımı olacaktır.öyle oyunlarla,twitterla,facebookla işim olmaz.arka planda çalışanlarıda sizlerin yardımıyla kapattımmı,iddia ediyorum benim pil 1 hafta gider herhalde.
    şimdi bu tekno özürlüye,tel.i aldığımda,ilkokul talebesine anlatır gibi,vakti ve sabrı olan bir arkadaşım anlatabilirmi acaba benim ihtiyacıma göre neler yapmam/kurmam gerekir ? forumu okudum ama zaten uzak olduğum bu konularla kafam karıştı.şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
    hadi bakalım sizede banada kolay gelsin dostlar.

hocam telin mükemmel özellikleri var ama pili hiç dokunmasanız bile 3 günden fazla gitmiyor android zaten kendi çalışırken enerji tüketiyor. Ha az kullanırsanız benim gibi iki gün rahat gidiyor. zaten yazdığınız programlar güzel ama bloetooth file transfere gerek yok zaten telin içinde var benim kurduğum programlar şöyle:
    launcher pro,
    asrto file manager
    advantage task killer
    ezan vakti
    go contacts
    go launcher ex
    go sms pro
    home switcher (arayüzler arasında geçiş sağlıyor)
    root, superuser ve link2sd
    player pro,
    power amp,
    angry birds,
    race thunder
    nfs shift
    sound recorder
    gogle voice search
    youtube uygulaması
    animated analog clock

• cevabınız için teşekkürler.aslında dediğim gibi benim oyunlarla,3G ile,facebook,twitterla hiç işim olmaz.sanırım tel.i orjinal haliyle kullanacağım.çünkü adı geçen bazı programları uygulamak içim root denilen şeyi yapmak gerekecekmiş okuduğum kadarıyla.mesela ADW task killer,juice defender,app manager,link2sd gibi.acaba astro file manager yüklemekde mi root yapmak gerektirecek ? birde dediğiniz gibi enerji tüketimi,ekran boyutu ve işlemcinin gücüyle alakalı diye biliyorum.ben sanırım marketten app installer,say my name ve camera pro yu indireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 27 Temmuz 2011; 18:58:31 >
  • yeni mini ile şuan kullanılmakta olanın arasında teknik ne gibi farklılıklar var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş

yeni mini ile şuan kullanılmakta olanın arasında teknik ne gibi farklılıklar var acaba?

en önemli farkı 3 inc ekran,
    hd video kaydı
    exmor-r sensör,
    bravia engine görntü motoru,
    android 2.3 sürümü ve yeni timescape arayüz,
    xloud ses motoru
    512 ram 1ghz işlemci harici pil 1200mah
    oohooooh çok fark var hocam liste daha uzyıp gidiyor

tamamen yepyeni bi telefon herşeyiyle
  • cevap için teşekkürler.
  • Arkadaşlar youtube uygulamasını marketten nasıl indircem? Binlerce uygulama çıkıyor hangisi?
  • bu yeni xperia piyasaya çıkış tarihi 3.çeyrek deniyor yani eylül-ekim gibi,,Türkiyeye de bu zamanlarda gelir mi vede fiyat konusunda yorumlarınız ne olur,bu piyasada olanlar üç aşağı beş yukarı bir tahmin yapabilirlermi acaba?
  • nokia c6 mı almalıyım yoksa xperia mini pro yumu almalıyım?

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

http://www.webdenal.com/nokia-c6-cep-telefonu_270605.html

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro/ProductDetails.aspx?productId=telceperickq10mp&categoryId=371946#Gorseller

xperia mini pro ile internette takılmak zevklimi? nokia c6 çok kaba geliyor.yani cebime sığmaz. ama işte ekranı büyük ve kaliteliye benziyor.
    uygulama çeşitliliği bakımınıdan hangisi avantajlı?
    ve otobüste-gece yatarken-sağda solda meşguliyet ve zaman geçirmek için hangisi daha iyi?

şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

bu arada yeni çıkacak xperia mini pro 2 nin tahmini fiyatı ne kadar olur 600 tl yi geçermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

nokia c6 mı almalıyım yoksa xperia mini pro yumu almalıyım?

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

http://www.webdenal.com/nokia-c6-cep-telefonu_270605.html

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro/ProductDetails.aspx?productId=telceperickq10mp&categoryId=371946#Gorseller

xperia mini pro ile internette takılmak zevklimi? nokia c6 çok kaba geliyor.yani cebime sığmaz. ama işte ekranı büyük ve kaliteliye benziyor.
    uygulama çeşitliliği bakımınıdan hangisi avantajlı?
    ve otobüste-gece yatarken-sağda solda meşguliyet ve zaman geçirmek için hangisi daha iyi?

şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

bu arada yeni çıkacak xperia mini pro 2 nin tahmini fiyatı ne kadar olur 600 tl yi geçermi?

• mini de internete takilmak gayet zevkli, niye mi? su an yanımda laptop duruyor ama bu msjı telden yazıyorum yine de :-)

tek kotu yanı sarj, pili iciyor resmen
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.