Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: santoryo

arkadaşlar ben de x10 mini almayı düşünüyorum. bikaç fiyat araştırmamdan sonra paralel ithalat ürünü almak makul göründü. birnumaram.com dan almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç internet üzerinden alışveriş yapmadım. bu sayfalarda gezinirken paralel ithalat ürünlerinden alan arkadaşlar olduğunu da farkettim. acaba bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz. birnumaram.com güvenilir mi? telefon paket içeriği aynen kvk bayisinden aldığım gibi olurmu? herhangi bir arıza olduğunda teknik servis hizmeti nasıl? tüketici hakları kanunu aynen geçerlidir diyolar sitede ama buna güvenebilirmiyiz? bu konularda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

ayrıca yazmayı unutmuşum, kutu içeriği aynı. kulaklık şarj cihazı kitapçıklar garani belgesi we extra olarakda ekran koruycu jelatin artı silikon kılıf...

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma73

quote:

Orijinalden alıntı: santoryo

arkadaşlar ben de x10 mini almayı düşünüyorum. bikaç fiyat araştırmamdan sonra paralel ithalat ürünü almak makul göründü. birnumaram.com dan almayı düşünüyorum fakat daha önce hiç internet üzerinden alışveriş yapmadım. bu sayfalarda gezinirken paralel ithalat ürünlerinden alan arkadaşlar olduğunu da farkettim. acaba bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz. birnumaram.com güvenilir mi? telefon paket içeriği aynen kvk bayisinden aldığım gibi olurmu? herhangi bir arıza olduğunda teknik servis hizmeti nasıl? tüketici hakları kanunu aynen geçerlidir diyolar sitede ama buna güvenebilirmiyiz? bu konularda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

ayrıca yazmayı unutmuşum, kutu içeriği aynı. kulaklık şarj cihazı kitapçıklar garani belgesi we extra olarakda ekran koruycu jelatin artı silikon kılıf...

çok teşekkür ederim kızılelma bu kadar hızlı cevap geleceğini tahmin etmiyodum doğrusu şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirim:) yarın tez elden sipariş verecem ama ben mersinde ikamet ediyorum. sirkecideki servise kargoyla yollarım artık bi sorun çıkarsa ki umarım çıkmaz:) tekrar teşekkürler hayırlı geceler...

• Önemli değil kardeşim inşallah bi sorun çıkmaz. Zannetmiyorum birşey çıkacağını. Klavyeli si de güzel cihaz onu da tercih edebilirsin mesela.
  • işlerimden ancak fırsat bulup az önce telefonda görüştüm birnumaram.com görevlisiyle; satış kampanyasında belirttikleri gibi 2gb hafıza kartı vermiyolarmış ayrıca koruyucu jelatini de yokmuş maalesef caymaya başladım bu siteden alışveriş yapma konusunda...
  • TELEFON REHBERİ SORUNU !...

1- eklenen kayitlar telefon hafizasina gidiyor. format attim sonradan eklediklerim kayip oldu.

2- kopyalama islemi yaparken sim karttakileri 2. sefer sim karta kayit etti ve simde yer kalmadi.

3- gosterilecek kayit ayarlarinda neden sim i secemiyoruz.

kisacasi ben sim kayitlarimi kullanip, ekleme cikarmayi sim e yapmak istiyorum. ama nasil ?
  • bu yeni miniler ne zamana geecek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş

dün,SE den msj geldi,yeni x10 mini,4.çeğrekte çıkacakmış.

ekim-kasım-aralık döneminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakarakaş -- 11 Ağustos 2011; 16:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: dr_elektronik

Tum sevgili forum donanim takipcileri;
    Oncelikle hepinize bilgi paylasimlariniz icin teskkur ederim.
    Suan iphone4 kullaniyorum ve cok sıkıldim. En onemli bir telefon sapigim var ve ondan kurtulamiyorum. İki sorum olacak;
    1- se xperia mini( muhtesem gozukuyor)'de android kac yuklu? (2.3 ? Yada yukseltilme imkani varmi)
    2- blacklist uygulamasi var mi?
    Arayan numarayi kaydedip mesaj ve arama yapmasini onlemek istiyorum.
    Sanirim andriodin kendisinde de var, yada
    Matketten yuklenebiliyor.

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

cok iyi bi engelleme programı var, mesaj cagrı engelleme mevcut. iki cesit engelkemesl var bi de, birinde direkt mesgule atiyor, digerinde acip hemen suratına kapıyor :-D

android 2.1 yuklu, en buyuk eksigi flash destegi yok, iphone ununuzda var miydi bilemiyorum

programın adını bildirebilirmisiniz

ayrıca kaliteli oyun isimleri paylaşabilecek arkadaşlar varmı ıphonedeki telefonu direksiyon olarak kullanan araba yarışı gibi mesela

birde telefon rehberini bilgisayarda düzenleyip geri yüklemenin kolay yolu varmı

• Arkadaşlar 500 TL civarına bir telefon bakıyordum Xperia X10 Mini düşünüyorum fakat biraz kafam karışık.

- Şimdi Vatan Bilgisayar'da satılan ve bu konudaki Xperia X10 Mini Pro. Sizin 4. Çeyrekte çıkacak dediğinizin modelinin tam adı nedir? Sizce bunu almayıp onu beklemelimiyim fiyatı pahalı olur mu? Birde Xperia Mini Pro varmış sanırım ama Türkiye'de yok galiba kafam karışık ne önerirsiniz?
  • çıkacak olan model xperia mini ve mini pro adıyla çıkacak diye biliyorum.bence özellikleri,avantajları(pil süresi hariç) ve sony ericsson kalitesini göz önünde bulundurursak x10 mini veya mini pro o fiyat aralığında alabileceğin en iyi telefon diyebiliriz.
  • yeni çıkacak mini pronun fiyatı kaç para civarı olur 650 tl yi geçer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarbey23

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: dr_elektronik

Tum sevgili forum donanim takipcileri;
    Oncelikle hepinize bilgi paylasimlariniz icin teskkur ederim.
    Suan iphone4 kullaniyorum ve cok sıkıldim. En onemli bir telefon sapigim var ve ondan kurtulamiyorum. İki sorum olacak;
    1- se xperia mini( muhtesem gozukuyor)'de android kac yuklu? (2.3 ? Yada yukseltilme imkani varmi)
    2- blacklist uygulamasi var mi?
    Arayan numarayi kaydedip mesaj ve arama yapmasini onlemek istiyorum.
    Sanirim andriodin kendisinde de var, yada
    Matketten yuklenebiliyor.

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

cok iyi bi engelleme programı var, mesaj cagrı engelleme mevcut. iki cesit engelkemesl var bi de, birinde direkt mesgule atiyor, digerinde acip hemen suratına kapıyor :-D

android 2.1 yuklu, en buyuk eksigi flash destegi yok, iphone ununuzda var miydi bilemiyorum

programın adını bildirebilirmisiniz

ayrıca kaliteli oyun isimleri paylaşabilecek arkadaşlar varmı ıphonedeki telefonu direksiyon olarak kullanan araba yarışı gibi mesela

birde telefon rehberini bilgisayarda düzenleyip geri yüklemenin kolay yolu varmı

programın adı SPC markette boyle aratın farklı bir isimle cıkacak ama kurulunca ismi SPC oluyor, siyah dikdorgene benzer bir simgesi var

tel rehberi duzenleme icin bilgisayara Myphone Explorer kurun, buyuk olasılık isinizi gorecektir

oyun olarak kaliteli sayılır mı bilmem ama benim zevkle oynadıgım oyunları yazayım:
    Drag racing
    Speedx
    Angry Birds
    bir de dynamite fish diye bir oyun olması lazım ismi yanlıs olabilir, abuk subuk seylerle balık avlıyorsunuz adamınız da tam bi odun, cok zevkli bir oyun :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 12 Ağustos 2011; 11:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

yeni çıkacak mini pronun fiyatı kaç para civarı olur 650 tl yi geçer mi

750-800 olsa iyidir.
  • aman durun arkadaşlar,FİYATI YÜKSELTMEYİN.bence 600 tl .civarı olur.yerin kulağı var,burayı okurlar filan.ALLAH KORUSUN.
  • selam Mini kullanıcıları, bir kaç sorum olacak,

1- telefonla fotograf cekiyoruz veya video çekiyoruz ve telefon bunları tel hafızasına atıyor, microsd karta root ve link2sd yapmaksızın direk kayıt imkanı yok mu? ben menülerde araştırdım bulamadım.
    2- telefona root yaptım evet tamam :) şimdi ne olacak, root şart falan diyorlar da bende bir superuser programı var, SUPERUSER UNKNOWN-UNKNOWN diye 3- seçenek var hepsi izinli. bundan sonra ne olacak onu merak ediyorum, ne yapacam yani :)
    4- link2sd'yi kullanabilmek için hafıza kartını bölmek gerekiyor, burda>>>http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-hafiza-kartina-uygulama-atma-x10-mini-denendi?page=2 yazan herşeyi eksiksiz yaptım ancak, işlemi yapıp, apply deyip Usb bağlantısını söktüğüm gibi sd kart bozuk, okunmuyor bilmem ne diyor beni kanser ediyor. cihaza res attım bir kere, becerdim, yani sd kart depolama bölümüne girince ayırdığım yer kadar alan görünüyor, ama link2sd'ye girince bölünmemiş hafıza kartı diyor, bu kez de verem oluyorum :)
    5- bir de bonus sorum var, telefonu usb ile bağlıyorum, bana root etmeden önce direk hafıza kartını gösteriyordu, resim-video klasörleri falan, şimdi bunların hiçbiri yok direk böyle bir klasör çıkıyor ne idiğü belirsiz

[img=http://a1108.hizliresim.com/11/8/12/10769.jpg]

bir el atın da şu cihazı düzene sokalım :) teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

selam Mini kullanıcıları, bir kaç sorum olacak,

1- telefonla fotograf cekiyoruz veya video çekiyoruz ve telefon bunları tel hafızasına atıyor, microsd karta root ve link2sd yapmaksızın direk kayıt imkanı yok mu? ben menülerde araştırdım bulamadım.
    2- telefona root yaptım evet tamam :) şimdi ne olacak, root şart falan diyorlar da bende bir superuser programı var, SUPERUSER UNKNOWN-UNKNOWN diye 3- seçenek var hepsi izinli. bundan sonra ne olacak onu merak ediyorum, ne yapacam yani :)
    4- link2sd'yi kullanabilmek için hafıza kartını bölmek gerekiyor, burda>>>http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-hafiza-kartina-uygulama-atma-x10-mini-denendi?page=2 yazan herşeyi eksiksiz yaptım ancak, işlemi yapıp, apply deyip Usb bağlantısını söktüğüm gibi sd kart bozuk, okunmuyor bilmem ne diyor beni kanser ediyor. cihaza res attım bir kere, becerdim, yani sd kart depolama bölümüne girince ayırdığım yer kadar alan görünüyor, ama link2sd'ye girince bölünmemiş hafıza kartı diyor, bu kez de verem oluyorum :)
    5- bir de bonus sorum var, telefonu usb ile bağlıyorum, bana root etmeden önce direk hafıza kartını gösteriyordu, resim-video klasörleri falan, şimdi bunların hiçbiri yok direk böyle bir klasör çıkıyor ne idiğü belirsiz

[img=http://a1108.hizliresim.com/11/8/12/10769.jpg]

bir el atın da şu cihazı düzene sokalım :) teşekkürler.

güncel..

• telefonu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. official romu 1 gün bile kullanmadım neredeyse. alır almaz çeşitli romlar denemeye başladım. şu anda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068553 başlığındaki romu kullanıyorum. 748 MHz'e overclock ettim. bu saat hızında gayet stabil ve hızlı. ilk başlarda biraz şarj problemi yaşadım ama şu anda normal kullanımla 2 gün, çok yoğun kullanımla 1 gün gidiyor. şürekli kurcalayarak ve kullnarak günü çıkarsın bu da yetiyor bana.

official romda nasıldı bilmiyorum ama @alcohol06 arkadaşın sorusundan anladığım kadarı ile fotoları telefon hafızasına atıyor sanırım. bu romda doğrudan micro sd kartı hafıza olarak görüyor ve tüm kurulumları, fotoları falan buraya atıyor.

şimdilik bu romdan gayet memnunum. ilerleyen günlerde tecrübelerimi paylaşmaya çalışırım.

bir de iGO kullanan arkadaşlara son versiyon olan 8.4.3.179971 versiyonunu yüklemelerini tavsiye ederim. çok daha hızlı çalışıyor. takılmalar ve yavaşlamalar ortadan kalkmış.

• beyler bu telefonu almaya değer Mi?
  • eğer cm7 rom atarsan değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

telefonu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. official romu 1 gün bile kullanmadım neredeyse. alır almaz çeşitli romlar denemeye başladım. şu anda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068553 başlığındaki romu kullanıyorum. 748 MHz'e overclock ettim. bu saat hızında gayet stabil ve hızlı. ilk başlarda biraz şarj problemi yaşadım ama şu anda normal kullanımla 2 gün, çok yoğun kullanımla 1 gün gidiyor. şürekli kurcalayarak ve kullnarak günü çıkarsın bu da yetiyor bana.

official romda nasıldı bilmiyorum ama @alcohol06 arkadaşın sorusundan anladığım kadarı ile fotoları telefon hafızasına atıyor sanırım. bu romda doğrudan micro sd kartı hafıza olarak görüyor ve tüm kurulumları, fotoları falan buraya atıyor.

şimdilik bu romdan gayet memnunum. ilerleyen günlerde tecrübelerimi paylaşmaya çalışırım.

bir de iGO kullanan arkadaşlara son versiyon olan 8.4.3.179971 versiyonunu yüklemelerini tavsiye ederim. çok daha hızlı çalışıyor. takılmalar ve yavaşlamalar ortadan kalkmış.

igoyu nereden yükleyebilirim

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.