Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumun tamamını okuyamadım önceden verildiyse kusura bakmayın

bu telefondan aldım çok memnunum ama bi kaç sorum olcak

müzikleri dosya halinde yapamıyormuyuz çünkü ne zaman müziklerin oldugu yere girsem bütün müzikler karışmış yani normalde rap pop slow gibi klasörlerim vardı usbye takınca pcden telefonun içini açtıgımda bu klasörler gözüküyor ama telefonda öyle değil şarkıların hepsi karıştırılmış şekilde.

bir diğer sorum ise kamerada yakınlaştırma yok galiba bulamadım varsa bi söylerseniz makbule geçer. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 20 Ağustos 2011; 2:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadikcakar

arkadaşlar forumun tamamını okuyamadım önceden verildiyse kusura bakmayın

müzikleri dosya halinde yapamıyormuyuz çünkü ne zaman müziklerin oldugu yere girsem bütün müzikler karışmış yani normalde rap pop slow gibi klasörlerim vardı usbye takınca pcden telefonun içini açtıgımda bu klasörler gözüküyor ama telefonda öyle değil şarkıların hepsi karıştırılmış şekilde.

bir diğer sorum ise kamerada yakınlaştırma yok galiba bulamadım varsa bi söylerseniz makbule geçer. teşekkürler

arkadaşım dosya yönecisi indirirsen dosyaları ayrı bi şekilde ordan görürsün müzik çalardan girdiğin zaman hepsini gösterir tavsiyem winampı indir marketten çalma listesi oluşturur (rap pop slow gibi) kullanırsın. kamerada da yakınlaştırma yok malesef ama programlar var marketten indirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadIrony

quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

arkadaslar cm7 nin artısı nedir? bir de gingerbread dv008 diye bir rom var bu nasıl?

benim telefonum su an cok yuklu, bir suru programım, notlarım, mesajlarım ayarlarım var. mesela smart keyboard ın bile bi suru ayarını yaptım, poweramp te uzun uzun ugrastıgım ekolayzır ayarım var bunların silinmesini istemiyorum, bunları yedeklemem ne kadar mumkun?

programlar silinse de ayarlarının tutuldugu klasorleri var mı? programı tekrar yukleyip klasorlerini kopyalasam ayarlar geri gelir mi? ya da mesela notlarım eski halini alır mı?

Ayarlarını ve bütün uygulamalarını xrecovery menüsünden backup butonu ile yapabiliyorsun.bunu hafıza kartıma xrecovery backup klasörüne atıyor.onu saklayın ve sonra istediğiniz romu yükleyin.beğenmezseniz eski haline çok kolay bir şekilde dönüyorsunuz.dx8 romu denedim beğenmedim

sizce hangi rom en iyisi? şu an aslında telefonumdan memnunum, bazen ram sıkıntı oluyor, normalde 40-50 mb arası ram oluyor. bunun dışında aslında aradığım birçok şeyi buldum sizce custom rom yüklememe gerek var mı?

hocam şu anlık en iyisi cm7 dir yukarıda anlatılan hafıza kartına uygulama taşıma olayı fala kendinden otomatik olarak geliyor..

Saatlerce telefonu resetlemeye uğraştım ve sonunda yükledim ama Android Market yok bunda! Kocaman bir

hocam bir de xda da konunun anlatımında yada googleandroid.gen.tr de google apps diye uygulama paketi var onu da recovery den yükleyeceksiniz sorun hallolacak

• Htc tatto var elimde. Bundan öncesine kadar hep Sony Ericsson kullanmıştım. Tekrar Sony Ericsson'a döneceğim Beni tatmin edecek bir model arıyorum. X10 öneriyorlar, 38 sayfa takip edemedim daha önce sorulmuştur.. Telefonu önerirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msz067

Htc tatto var elimde. Bundan öncesine kadar hep Sony Ericsson kullanmıştım. Tekrar Sony Ericsson'a döneceğim Beni tatmin edecek bir model arıyorum. X10 öneriyorlar, 38 sayfa takip edemedim daha önce sorulmuştur.. Telefonu önerirmisiniz?

alacaksanız neo alın
  • Şu htc tattoo satayımda anca öyle alabilirm
  • quote:

şimdi cm7 yüklemeye yeltendim 2.0.6 sürümü.

şu an yedeklemelerimi yapıyorum, tel defteri, mesajlar, hafıza kartı vs. birkaç sorum olacak:

cm7 de çalışmayan birşey var mı?
    1.xrecovery de backup aldım yalnız nereye kaydoldu o backup?
    2.beğenmeyip geri dönmeye çalışırsam, telefonum şu anki haline tüm programlar aynı şekilde yüklü, tüm kayıtlar, mesajlar yerli yerinde mi dönecek yoksa
    3.xrecovery ile yükleyeceğim doğru program di mi?

benim sorulara cevap yok galba

ben de vazgeçtim zaten, xda da herkes bir sürü sorun yazmış, led sorunu, wifi sorunu bilmem ne sorunu dolu şey var
  • quote:

telefonu usb den bağlayınca telefonda herhangi bişey çıkıyor mu peki.telefnu şarj et yada sd karta bağlan diye 2 seçenek çıkması lazım.sd kart seçeneğini seçince direk görür zaten

telefonda çıkıyor, Usb ile bağla diyorum. ancak hafıza kartı içeriğini görmüyor, bilgisayarımda lütfen bir disk takın diyor ve pc companionda da dosya yöneticisine girince sadece pc'deki pc companion dosyaları görünüyor. telefonu mu yakayım, bilgisayarı mı bilemedim :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 20 Ağustos 2011; 11:53:53 >
  • Sorunlu bir tel galiba ?
  • Arkadaşlar android 2.1 yüklü vodafone aylık cepnet paketi kullanıyorum yani wifi deil dns ayarlarını nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilir misiniz.
    teşekkürler

?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadIrony

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar cm7 nin artısı nedir? bir de gingerbread dv008 diye bir rom var bu nasıl?

benim telefonum su an cok yuklu, bir suru programım, notlarım, mesajlarım ayarlarım var. mesela smart keyboard ın bile bi suru ayarını yaptım, poweramp te uzun uzun ugrastıgım ekolayzır ayarım var bunların silinmesini istemiyorum, bunları yedeklemem ne kadar mumkun?

programlar silinse de ayarlarının tutuldugu klasorleri var mı? programı tekrar yukleyip klasorlerini kopyalasam ayarlar geri gelir mi? ya da mesela notlarım eski halini alır mı?

Ayarlarını ve bütün uygulamalarını xrecovery menüsünden backup butonu ile yapabiliyorsun.bunu hafıza kartıma xrecovery backup klasörüne atıyor.onu saklayın ve sonra istediğiniz romu yükleyin.beğenmezseniz eski haline çok kolay bir şekilde dönüyorsunuz.dx8 romu denedim beğenmedim

sizce hangi rom en iyisi? şu an aslında telefonumdan memnunum, bazen ram sıkıntı oluyor, normalde 40-50 mb arası ram oluyor. bunun dışında aslında aradığım birçok şeyi buldum sizce custom rom yüklememe gerek var mı?

hocam şu anlık en iyisi cm7 dir yukarıda anlatılan hafıza kartına uygulama taşıma olayı fala kendinden otomatik olarak geliyor..

Saatlerce telefonu resetlemeye uğraştım ve sonunda yükledim ama Android Market yok bunda! Kocaman bir

hocam bir de xda da konunun anlatımında yada googleandroid.gen.tr de google apps diye uygulama paketi var onu da recovery den yükleyeceksiniz sorun hallolacak

Biraz aceleci davranmışım. Haklısınız. Yükledim halloldu. Teşekkürler

• cm7 yükleyen arkadaşlar sorularıma cevap yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

arkadaşlar forumun tamamını okuyamadım önceden verildiyse kusura bakmayın

arkadaşım dosya yönecisi indirirsen dosyaları ayrı bi şekilde ordan görürsün müzik çalardan girdiğin zaman hepsini gösterir tavsiyem winampı indir marketten çalma listesi oluşturur (rap pop slow gibi) kullanırsın. kamerada da yakınlaştırma yok malesef ama programlar var marketten indirebilirsin.

teşekkürler dostum internet paketi almanın vakti geldi markete girmem lazım

• ARKADAŞLAR OYNAYANINIZ OLDU MU BİLMEM AMA NFS SHİFT TEN SONRA X10 MİNİ VE PRO DA OYNAYABİLECEĞİMİZ EN İİYİ YARIŞ OYUNU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Asphalt_5

sd kart dosyasını çıkarıp(gameloft klasörünü) olduğu gibi hafıza kartınızın ana klasörüne atın.

http://hotfile.com/dl/127374954/f918f25/ASPHALT_V5.rar.html
  • quote:

ARKADAŞLAR OYNAYANINIZ OLDU MU BİLMEM AMA NFS SHİFT TEN SONRA X10 MİNİ VE PRO DA OYNAYABİLECEĞİMİZ EN İİYİ YARIŞ OYUNU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Asphalt_5

sd kart dosyasını çıkarıp(gameloft klasörünü) olduğu gibi hafıza kartınızın ana klasörüne atın.

işte oyuna ait bikaç resim

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

• quote:

quote:

ARKADAŞLAR OYNAYANINIZ OLDU MU BİLMEM AMA NFS SHİFT TEN SONRA X10 MİNİ VE PRO DA OYNAYABİLECEĞİMİZ EN İİYİ YARIŞ OYUNU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Asphalt_5

sd kart dosyasını çıkarıp derken biraz daha açarmısın kardeş fazla anlamıyorumda :)

• quote:

quote:

quote:

Asphalt_5

sd kart dosyasını çıkarıp derken biraz daha açarmısın kardeş fazla anlamıyorumda :)

YANİ VERMİŞ OLDUĞUM LİNKTEKİ DOSYAYI İNDİR VE RAR İLE AÇ.O DOSYANIN İÇİNDEKİ GAMELOFT LKASÖRÜNÜ OLDUĞU GİBİ TELEFONUN HAFIZA KARTINA ANA KLASÖRÜNE KOPYALA.DOSYADAN ÇIKAN Asphalt_5_v3.4.1_240x320 KURULUM DOSYASINI KUR VE OYNA.BAZEN KASMA YAPABİLİYOR AMA GENEL OLARAK AKICI.ÇALIŞAN UYGULAMALARINI KAPATIP VE UÇAK MODUNDA OYNARSAN DAHA İYİ OLUR

• dediğini yaptım kurdum oyunu sorun yok yüklendi diyor simgeside var menüde ama açamıyorum siyah ekranda kalıyor sonrada beklenmedik bi şekilde durduruldu diyor.

edit : kardeş canlı duvar kağıdıgını kaldırdım uçak modunada alınca zorda olsa çalıştırdım ama kasma yok yağ gibi akıyo oyun teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 21 Ağustos 2011; 1:09:44 >
  • quote:

şimdi cm7 yüklemeye yeltendim 2.0.6 sürümü.

şu an yedeklemelerimi yapıyorum, tel defteri, mesajlar, hafıza kartı vs. birkaç sorum olacak:

cm7 de çalışmayan birşey var mı?
    1.xrecovery de backup aldım yalnız nereye kaydoldu o backup?
    2.beğenmeyip geri dönmeye çalışırsam, telefonum şu anki haline tüm programlar aynı şekilde yüklü, tüm kayıtlar, mesajlar yerli yerinde mi dönecek yoksa
    3.xrecovery ile yükleyeceğim doğru program di mi?
    --
    benim sorulara cevap yok galba
    ben de vazgeçtim zaten, xda da herkes bir sürü sorun yazmış, led sorunu, wifi sorunu bilmem ne sorunu dolu şey var

1. Aldığınız backup hafıza kartınızdaki xrecovery altındaki backup klasörünün altında backup aldığınız tarih ve saat'e göre açılan klasör içinde tutulur (mnt/sdcard/xrecovery/backup/tarih ve saat). Zaten geri yükleme yapacağınız zaman xrecovery sizi oraya yönlendirir.

2. Beğenmeyip geri dönmeye çalışırsanız, hangi tarih ve zamanda yedek aldıysanız aynen o haline telefon geri döner (tüm rehber, mesajlar, programlar her ne varsa)

3. Tüm bahsedilen yüklemeleri önce teli root edip xrecovery çektikden sonra, xrecovery üzerinden yapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnkry -- 21 Ağustos 2011; 1:22:45 >

• tesekkur ederim mnkry bekledigim cevap buydu, o zaman bugun ginger dx009 u deniycem sagolasın.

az önce yükledim, şimdi telefon rehberimi yüklüyorum, fena durmuyor şimdilik...
    çalışan uygulamaları kapatmam gerekiyor mu bunda da? android 2.1 de habire uygulamaları kapatıyordum ram açmak için ama vidgetten yapıyordum, bunda stok programlarında böyle bir eklenti var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 21 Ağustos 2011; 11:47:26 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.