Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dakikalardır arastırıyorum ama bulamadım..
    acaba bu telefona imei kopyalanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami.34

arkadaşlar bendede mini var eskiden türkcell hattım vardı bedava internet markete girerken google gmail istiyo ya o zaman bi tane kurdum türkcell hattımın internet paketi bittiği için vodafone vodemnetin içindeki kartı telefona takıp giriyorum şifreyi unutmadım ama yanlış çıkıyo yeni bir tane kurmak istiyorum ama olmuyo sunucu ile bağlantı kurulamıyor diyo hatla ilgili bişey mi?yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşım ayarlardan telefonu sıfırla o zaman düzeliyo
  • saol.
  • arkadaşlar,

bu telefon bela oldu başıma ya. yani hiçbişeyi doğru düzgün yapmaz mı bir cihaz ulan android diye aldık, lanet ettim :(

1si telefonun kamerasına çekilen fotolar veya videolar. bir fotograf cekiyorum, iyi güzel, kaydediyor, pcye bağlanınca görünüyor falan, arkasından bir tane daha çekiyorum, pc'ye bağlayıp bakıyorum, windows resim görüntüleyicisi çizim yapılamadı diyor. veya pc'ye bağlıyorum fotograf üzerinde çizgilerle, bozuk çıkıyor. sonra yine çekiyorum, bu sefer düzgün, ondan sonraki yine bozuk veya görünmüyor falan.

mesela video çekiyorum, tamam 1.yi çektik kaydettik, 2.yi de çektik oda güzel, ama piyango hangisine vurursa, 3.yü çekiyorum kaydediyorum, ama telefondan oynatmıyor, dosya bozuk diyor. ne mal bir telefon bu ya, gerizekalı cihaz kendi çektiği videoya bozuk diyor. zaten bu kadar leş, bu kadar basit bir kamera arayüzüne sahip telefonda görmemiştim, x10 mini sayesinde onu da görmüş olduk.

onun harici takılmalar, kitlenmeler gırla zaten.

İgo navigasyonu atmıştım telefonuma, aylardır bekliyorum daha uydu bağlantısı kuracak. ayrıca ses dosyalarını da kendi müziklerimin içine atması süper oldu, şarkı bittikten sonra karı çıkıp lütfen kavşaktan sağa dön falan diyor, yoluma kaybedicem nerdeyse (:

telefonu root edemiyorum zaten, vazgeçtim, buraya da sorunumu yazmıştım ama cevap alamadım. başka cevap alabileceğim bir yer de yok, mecbur bu şekilde kullanıyoruz. ama std fonksiyonlarında bile böyle problemler olmasına deli oluyorum artık. tırt 5800'ı mumla arayacağım hiç aklıma gelmezdi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 15 Eylül 2011; 14:12:53 >

• Bu telefonun suçu değilki.çoğu kişide böyle şeyler yaşanmıyor.bence kullanamadıysan nokia alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi8935

Bu telefonun suçu değilki.çoğu kişide böyle şeyler yaşanmıyor.bence kullanamadıysan nokia alabilirsin

• Coluk cocuktan baska cevap verebilecek olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Coluk cocuktan baska cevap verebilecek olan?

Hayır telefonla ilgili öyle yorumlar yaptınızki bu saatten sonra sıkıntıları bitse ne olacakki..
  • quote:

Coluk cocuktan baska cevap verebilecek olan?

40 yaşındayım
  • quote:

arkadaşlar,

bu telefon bela oldu başıma ya. yani hiçbişeyi doğru düzgün yapmaz mı bir cihaz ulan android diye aldık, lanet ettim :(

1si telefonun kamerasına çekilen fotolar veya videolar. bir fotograf cekiyorum, iyi güzel, kaydediyor, pcye bağlanınca görünüyor falan, arkasından bir tane daha çekiyorum, pc'ye bağlayıp bakıyorum, windows resim görüntüleyicisi çizim yapılamadı diyor. veya pc'ye bağlıyorum fotograf üzerinde çizgilerle, bozuk çıkıyor. sonra yine çekiyorum, bu sefer düzgün, ondan sonraki yine bozuk veya görünmüyor falan.

mesela video çekiyorum, tamam 1.yi çektik kaydettik, 2.yi de çektik oda güzel, ama piyango hangisine vurursa, 3.yü çekiyorum kaydediyorum, ama telefondan oynatmıyor, dosya bozuk diyor. ne mal bir telefon bu ya, gerizekalı cihaz kendi çektiği videoya bozuk diyor. zaten bu kadar leş, bu kadar basit bir kamera arayüzüne sahip telefonda görmemiştim, x10 mini sayesinde onu da görmüş olduk.

İgo navigasyonu atmıştım telefonuma, aylardır bekliyorum daha uydu bağlantısı kuracak. ayrıca ses dosyalarını da kendi müziklerimin içine atması süper oldu, şarkı bittikten sonra karı çıkıp lütfen kavşaktan sağa dön falan diyor, yoluma kaybedicem nerdeyse (:

telefonu root edemiyorum zaten, vazgeçtim, buraya da sorunumu yazmıştım ama cevap alamadım. başka cevap alabileceğim bir yer de yok, mecbur bu şekilde kullanıyoruz. ama std fonksiyonlarında bile böyle problemler olmasına deli oluyorum artık. tırt 5800'ı mumla arayacağım hiç aklıma gelmezdi :(

hocam öle bi yazmışsın ki sanki ben 5 aydır başka bi telefon kullanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

arkadaşlar,

hocam öle bi yazmışsın ki sanki ben 5 aydır başka bi telefon kullanıyorum...

bu telefonu kızıma aldım
    vallahi ne yalan söyliyeyim iphone den önce tanısaydım bende hep bunu kullanırdım
    6 aydır en ufak sorunu yok tıkır tıkır çalışıyor cektiği fotolar gayet yeterli takılma kasma yok
    e daha ne olsun

• şu rom atmanın detaylı anlatımı elinde olan varmı beyler room atmak istiyorum sıkıldım bende 2.1 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flush

şu rom atmanın detaylı anlatımı elinde olan varmı beyler room atmak istiyorum sıkıldım bende 2.1 den

http://www.androiddevelopers-tr.com/Konu-rom-minicm7-2-0-7-gingerbread-2-3-5-28-8-11-kamera-guncellenmistir.html
    bu linkteki forumda hem rom var hem anlatımı var başka romlarda var forumda ama tavsiyem 2.1 den şaşma çünkü hepsinde ufak defek sıkıntılar oluyor ve hiç birisinin kamerası orjinalin eline su dökemez 4 rom deneddim hepsinde geri döndüm orjinale

• arkadaslar biriniz ban yardım etseniz, pilim inanılmaz hızlı bitiyor telefonumdan tek istedigim,
    e postalarımı kontrol edeyim olabildigince hızlı? bunun yolu nedir? ne yuklemem gerekiyor?
    telefon olarak bile kullanmıyorum cunku gelen cagrı ve msjlara kapalı telefonum,
    tek istedigim e postam düzenli kontrol etsin pilim cok gitsin,

bunun dısında videosu kamerası super bence,
    ha birde uygulamalardan neden herseyi silemiyorum cok gereksiz bazı seyler var silmek istedigim nasıl silerim??
  • uygulamaları silmen için önce cihazı root edip systemapps yüklemen gerek o zaman istediğin uygulamayı silebilirsin... yukarıki msjda verdiğim linkte x10 mini konusunda detaylı anlatımlar var root etme konusunda bi göz at istersen...
  • serco05 komutanım,

peki bişi sorcam root ettigimde hersey silinecek mi??
    daha dogrusu silinmesini umusramıordumda,

garantiden cıkıor mu telefon??

garantiden cıkartmadan olmuyormu bu iş??
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodans

serco05 komutanım,

peki bişi sorcam root ettigimde hersey silinecek mi??
    daha dogrusu silinmesini umusramıordumda,

garantiden cıkıor mu telefon??

garantiden cıkartmadan olmuyormu bu iş??

root ettiğinizde hiç birşey silinmez fakat garanti dışı kalır ama telefon açılacak durumda olursa unroot edip yada seus ile yazılım yükleyip geri garanti kapsamına sokabilirsiniz. açılmayacak durumda olursa büyük ihtimalle serviste açamaz rootlu olduğunu anlamaz... root yapmadan telefondan çok verim alamazsın 5-6 tane uygulamadan sonra yer az uyarısı verir durur ama root yaptıktan sonra uygulamaları hafıza kartına atarsın. bende 60 a yakın uygulama yüklü telefon hafızam boş...
  • serco cevabın icin cok tesekkur ederim,
    simdi benim derdim zaten uygulama dil esasen istedigim sey su sadece,
    kamerası, mp3 ü efektif bir bicimde kullanayım artı birde e postam gelsin düzenli cok pil harcamadan,
    birde arayüzü güzel olsun bunları istiyorum ,
    gereksiz yere uygulamalar var onlara gerek yok onlarda olmasın,

root yap diosun o zaman bi sorun olmaz diosun dimi??
    sonra garantisinden olmayalım telin?

sana güveniyorum root yapıyım o zaman dimi eski haline cevirmek teli kolay diosun??

simdiden saolasın
  • dediğim gibi arkadaşım root yaptıktan sonra seusla (sony ercicsson uptade service) yazılım yüklersen ilk aldığın hale döner cihaz sony ericsson mühendisleri bile anlayamaz önceden rootlu olduğunu...
  • tamdır serco komutanım yarın sabah bu isi halledicem büyük ihtimal,
    gereksiz bi tane bile bişi olsun istemiorum telde sevmiorum olabildigince sade olsun :)

cok tesekkur ederim geli,smeleri anlatırım zaten,
    basını yine agrıtırım yeni sorularımla saolasın :)
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.