Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimden geldiği kadar yardımcı olurum hocam sana kolay gelsin şimdiden
  • bu telefonu almamı tavsiye edermisiniz?..ben sadece kamerası ve ufak olduğu için tercih edeceğim?
  • hocam fiyatına göre bence piyasadaki en iyi telefon ben 5-6 aydır kullanıyorum kamerası gayet güzel android uygulamaları zaten tartışılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

bu telefonu almamı tavsiye edermisiniz?..ben sadece kamerası ve ufak olduğu için tercih edeceğim?

5 mp kamerası gerçekten iyi :D flaşı bir odadaki tasarruflu ampulde bile belli olacak kadar aydınlatıyo. xperia x10 mini pro almanı tavsiye ederim ekran oldukça küçük insan yazarken ilk başlarda zorlanıyo ama alışırsın
  • arkadaşlar ıphone deki sahibinden.com uygulamasına benzer uygulamalar varmı nasıl ulaşabilirim
  • ben aldım hiç memnun değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarbey23

arkadaşlar ıphone deki sahibinden.com uygulamasına benzer uygulamalar varmı nasıl ulaşabilirim

http://hotfile.com/dl/125025585/6c0a320/Sabindencom.apk.html
    bu linkte sahibinde.com uygulaması var
  • igo kullanan arkadaşlar başarsoftun yeni çıkan 2011.07 Q3 haritasını alttaki linkten indirebilirsiniz

http://hotfile.com/dl/129926325/20fef12/2011q3.rar.html
  • Arkadaşlar foroğraf çekimlerinde bildirim sesi nası alıyoruz?
  • merhaba;
    sorunuzun cevabını bulabildiniz mi acaba..bende aynı sorun var ve birkac gun sonra kapanacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuLsE-x

Arkadaşlar bu telefona imei çakmak mümkün mü ? yurt dışı telefonu ve telefon kapandı.pasaport kaydına 100 lira para diyorlar oha yani :D

sorunuzun cevabını bulabildiniz mi acaba..yada bilen, bulan var mı acaba..
  • arkdslar merhaba;
    telefonu root olayını saatlerce forumları okuduktan sonra hallettim..
    simdi de bir oyun yüklemek istiyorum.
    google android ten yüklemek istedim ama telefon kayıtlı oldugu halde kayıtlı degil dedigi icin baska bir yerden indirdim..
    indirmeyi de şöyle yaptım..bilgisayara bagladım.bilg.dan cep telefonunun kartına ulastım ve kartın icinde android yazan dosyanın içine kaydettim.sonra da programı calıstırmaya calıstım..ama ne yazık ki .apk uzaktılı bir dosya oldugu icin çalıştırmadım..
    ne zor işlermis bunlar..kasıyor insanı..insan da okudukca kafası bulanıyor..
    yardımcı olabilecek varsa sevinirim..
    ama cok basit seviyede bahsederse iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumus299

arkdslar merhaba;
    telefonu root olayını saatlerce forumları okuduktan sonra hallettim..
    simdi de bir oyun yüklemek istiyorum.
    google android ten yüklemek istedim ama telefon kayıtlı oldugu halde kayıtlı degil dedigi icin baska bir yerden indirdim..
    indirmeyi de şöyle yaptım..bilgisayara bagladım.bilg.dan cep telefonunun kartına ulastım ve kartın icinde android yazan dosyanın içine kaydettim.sonra da programı calıstırmaya calıstım..ama ne yazık ki .apk uzaktılı bir dosya oldugu icin çalıştırmadım..
    ne zor işlermis bunlar..kasıyor insanı..insan da okudukca kafası bulanıyor..
    yardımcı olabilecek varsa sevinirim..
    ama cok basit seviyede bahsederse iyi olur..

hocam öncelikle telefonuna apk installeri yükle (marketten indirebilirsin) sonra oynu hafıza kartına at telefonun pc den bağlantısını kes apk installeri çalıştır oyunu attığın yeri aç yükle de bu kadar...

• merhaba.bende aranıza katıldım..x10 mini aldım.ne kadar büyük akılsızlık olsada bunu almak ben küçüklüğüne aldanıp aldım..aldanmak çok kötübirşeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 26 Eylül 2011; 13:46:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

merhaba.bende aranıza katıldım..x10 mini aldım.ne kadar büyük akılsızlık olsada bunu almak ben küçüklüğüne aldanıp aldım..aldanmak çok kötübirşeymiş.

nesinden memnun kalmadın paylaşırsan benim gibi almayı düşünenler bilgilenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borabd -- 27 Eylül 2011; 15:15:35 >
  • ben altı aydır kullanıyorum arkadaşta galaxs i9000 var onun yaptığı her şeyi yapıyor 450 tl ye foto video kalitesi ve navigasyon yeter sadece başka hiç bişeyini demiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

ben altı aydır kullanıyorum arkadaşta galaxs i9000 var onun yaptığı her şeyi yapıyor 450 tl ye foto video kalitesi ve navigasyon yeter sadece başka hiç bişeyini demiyorum...

+10000000000000000000000000
  • quote:

Arkadaşlar foroğraf çekimlerinde bildirim sesi nası alıyoruz?

güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

pil yaklasik 34 saat dayandi bu bir rekor :) herkese juice defender tavsiyemdir :)

juice defender app killer gibi uygulamalar 2.1 updateinden sonra pilinizi yemekten başka bir işe yaramaz bilginiz olsun
    internet müzik oyun günlük 20 dk en az konuşma ve 20 msj gibi bir oranla 2 gün dayanıyor hatta %3-4 kalıyor benim telefonum bu uygulamaları kaldırdıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöllü

quote:

Arkadaşlar foroğraf çekimlerinde bildirim sesi nası alıyoruz?

güncel

hocam ayn sorun bende de oldu kameranın sesi durup dururken kesildi daha önceki sayfalarda da yamıştım hatta hiç bir çözüm bulamadım ve seusla yeniden yazılım yükledim...
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.