Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serco05

@dede0680

cihaz telpa garantiliyse telpanın internet sitesinden sorgulama yapabilirsin...

ne zamandır sony ericsson un garantisine telpa bakıyor merak ediyorum :D :D :D
  • quote:

bu arada ister a-gps i devre dışı bırakırsınız isterseniz veri trafiğini devre dışı bırakırsınız tl düşmesi yaşanmaz. navigasyonu zaten a-gps ten kullanamazsınız uydu bağlantısı kurmak zorunda,

Hocam nası kurucaz yardımcı olurmusunuz?
  • Sanırım Asya Telekom'dan garantili, ilk defa duydum bu servisi. Güvenilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede0680

Sanırım Asya Telekom'dan garantili, ilk defa duydum bu servisi. Güvenilir mi acaba?

parça sıkıntısı yaşandığı ve merkezinin ankarada oluşu edindiğim bilgiler. ayrıca netcell de sony ericsson ürünlerine bakıyor bu da bildiğim diğer bir haber
  • bir çoğunun sitesinde garantili olup olmadığını sorgulayamıyoruz, Sanırım cihazı alırken cihaz içindeki IMEI, kutudaki IMEI ve faturadaki IMEI tutuyorsa sorun yok demektir değilmi arkadaşlar ?
  • quote:

bir çoğunun sitesinde garantili olup olmadığını sorgulayamıyoruz, Sanırım cihazı alırken cihaz içindeki IMEI, kutudaki IMEI ve faturadaki IMEI tutuyorsa sorun yok demektir değilmi arkadaşlar ?

SORUN YOKTUR. ÇÜNKÜ BUGÜN GARANTİLİ BİR CİHAZI SERVİSE GÖTÜRDÜĞÜNDE SADECE İMEİ Yİ KONTROL EDİYOLAR SAMSUNG VE NOKİA DA DURUM BÖYLE GARANTİ BELGESİ YADA FATURA SORMUYORLAR
  • Arkadaşlar çok uzun incelemeler sonunda cihazı bugün 350 TL'ye aldım ama cihazı görseniz üzerinde bir çizik dahi yok şu anda şarjda, üzerinde 2 GB kartı var eğer yetmezse bi 8GB almayı düşünüyorum. Menüleri dolaşıyorum cihaz şahane özellikle Nokia'dan sonra çok iyi geldi diyebilirim daha hiç bir şey yüklemedim. Bu arada cihaz netcell'in garantisindeymiş. Kutunun üzerinde bandrolü var. Arkadaşlar sizden ricam cihaza kurduğunuz sağlam ve stabil çalışan navigasyon programlarını upload edip link verirseniz çok sevinirim. Özellikle IGO, Ndrive ve Navigon programlarını hemen kurman istiyorum en son haritalarıyla birlikte upload ederseniz çok sevinirim, ilginiz için çok teşekkürler...
  • En çok sevdiğiniz programları ve oyunlarıda paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar.
  • Bir çok programı buldum ama elimdeki IGO programı çok stabil çalışmıyor, menüler yavaş açılıyor ve kasıyor. Elinizde sağlam çalışan IGO'nun .apk sı varsa paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar.
  • yeni nesil xperia MİNİ den haber var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borakarakaş

yeni nesil xperia MİNİ den haber var mı arkadaşlar?

bizde onu bekleyenlerdeniz :D
  • quote:

Bir çok programı buldum ama elimdeki IGO programı çok stabil çalışmıyor, menüler yavaş açılıyor ve kasıyor. Elinizde sağlam çalışan IGO'nun .apk sı varsa paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar.

hocam hayırlı olsun cihazınız igo malesef menülerde yavaş çalışıyor bir üst versiyonu yeni çıktı onda da 240X320 çözünürlük yok igo için bi kaç gün önce yeni harita çıktı eğer bulamadısyanız yardımzı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöllü

quote:

bu arada ister a-gps i devre dışı bırakırsınız isterseniz veri trafiğini devre dışı bırakırsınız tl düşmesi yaşanmaz. navigasyonu zaten a-gps ten kullanamazsınız uydu bağlantısı kurmak zorunda,

Hocam nası kurucaz yardımcı olurmusunuz?

arkadaşım altta linklerden ikisinide indir tek klasörde birleştir hafıza kartına at ve yükle

http://kisa.tk/igosd
    http://kisa.tk/320x240

şifre:therkut

alttaki linkten de güncel haritayı indir map klasörünün içine at

http://www.multiupload.com/EJKNJG2AV1

şifre:Bulvar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 6 Ekim 2011; 19:46:15 >

• @serco05
    eyw hocam sağol şimdi indirip deneyecem.
  • Teşkurler hocam çalışıo ekranada tam oturdu. Yannız harita dosyası ölü.
  • quote:

Teşkurler hocam çalışıo ekranada tam oturdu. Yannız harita dosyası ölü.

verdiğim linkteki haritayı indirdinmi hocam linkteki haritayı indir map klasörüne at
  • quote:

quote:

Teşkurler hocam çalışıo ekranada tam oturdu. Yannız harita dosyası ölü.

verdiğim linkteki haritayı indirdinmi hocam linkteki haritayı indir map klasörüne at

Hocam harita klasörü açarken hata verio.
  • @Çöllü

rar.dan çıkarırken hata veriyorsa şifreyi yanlış giriyor olabilirsin şifre Bulvar sadece B büyük... şimdi tekrar denedim sıkıntı yok bende...
  • Dosyaları tek tek incele, eğer map klasöründe Turkey_2011_Q1.fbl gibi bir dosya yoksa hata verir. Arkadaşların verdiği linkten haritayı indirip bu klasöre at sorun çözülür.
  • Hocam şifreyi yannış giriomuşum düzeldi tekrar teşekurederm.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.