Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada arkadaşlar adres ararken kapı numarası yazamıyorsanız aşağıdaki linkteki dosyayı indirin rardan çıkarın ve igo klasörü içine kopyalayın

http://kisa.tk/kapino
  • serco hocam programı açtığımızda gps yi açmamızı istio gps yi açtığımızda üsret gidiomu?
  • Gps de ücret gitmez
  • @ çöllü

arkadaşın dediği gibi gps kesinlikle ücretsiz uydu bağlantısı ile çalışır. size tavsiyem internette işiniz olmadığı sürece veri trafiğini devre dışı bırakın o zaman hiç bir uygulama sizden habersiz nete bağlanıp tl lerinizi harcamaz...
  • @serco05

Hocam senden bir ricam olacak. Aldığım x10 mini'yi root etmek istiyorum. İçerisinde Turkcell uygulamaları var bunlardan kurtulmak, istediğim programı hafıza kartına kurmak istiyorum. Sanırım bunun için root gerekiyor. İnternette ve bu linkte incelemeler yaptım ama sağlıklı sonuç alıpta işini tamamlayan rastlamadım. Bu root işlemini nasıl yaparız sağlıklı ve kısa bir şekilde anlatırsan sevinirim hocam. Birde Turkcell Rom'undan kurtulabilirmiyim, cihazın kendi orjinal yazılımını kullanmak istiyorum bu mümkünmüdür?
  • @dede0680

arkadaşım alttaki linkten root ve uygulamaları hafına kartına atmak için gereken programları indir sonra alttaki yazılanları takip ederek işlemleri yapabilirsin başka bir arkadaştan alıntıdır ben bu şekilde sorunsuz hallettim. türkcell uygulamalarını silmek içinde root yaptıktan sonra system app remover diye bi program var onu kurup istediğin uygulamaları silebilirsin

http://hotfile.com/dl/115511591/b0da1d6/...a.rar.html

öncelikle linkteki uygulamaaır indirip root etme programı içindeki superoneclick.eve dosyasını çalıştırıp pc ye kurun.superuser.apk yı hafıza kartına atıp telefona kurun.superuser ii kurduktan sonra daha önce kurudğunuz root programını açıp telefonu usb ayıklama modu ile bağlayıp root butonuna basın.telefonda superuser izni ile ilgili bazı şeyler göreceksiniz bu sırada.allow deyip devam edin.pc de root işlemi tamamlandıktan sonra telefonu kapatıp açın.sonra link2sd.apk yı hafıza kartına atıp tel.e kurun.şimdi sadece hafıza kartında bölüm oluşturmak kaldı.
    pwhe52 mini tool partition wizard ı pc ye kurun ve programı açın.size pc deki disk bölümlerini gösterecek.buradan hafıza kartınıza ait olanı bulun.bende fat32 dosya sistemi ile gönrünüyor.üzerine sağ tıklayıp move/resize yi seçin.bir ekran açılacak.oradan hafıza boyunutu gösteren bir çubuk çıkacak.sağ taraftan tutup sola doğru daraltın.ne kadar daraltırsanız o kadar bölüm açıyorsunuz hafıza kartında.ben 400 mb açtım.ok. deyip bir önceki ekrana gelin.allta unalocated diye bir disk bölümü açıldığını göreceksiniz.üzzerine sağ tıklayıp create yi seçin.burdan çıkan soruya yes deyin başka bir küçük ekran açılacak.ordan çıakcak ekranda create as kısmını primary,file system kısmını ext2 seçip ok deyip ana minitool partition programının ana ekranına dönün.hafıza kartına sırayla fat32 ve ext2 bölümlerini alt alta görecek,ikisini de primary disk olarak göreceksiniz.ekranın sol üst köşesinde apply yi seçip ekranı kapatın.
    telefonu usb den çıkarın ve link2sd programın ıaçın.program telefonu yeniden başlatmanızı isteyecek.başlatın.açıldığında yeniden programa girip menüye girerek (seçenek tuşu ile) filtreleme yapın ve kurulan yada indirilen uygulamaları secin.hafıza kartına atmak istediğiniiz uygulamalara tıklayarak açılan sayfayda sağ alttaki link yarata basın ve her uygulama için aynı yolu izleyin.ilkj başta uygulamaların ikonları menuden kayboluyor.telefonu yeniden başlatın.düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 10 Ekim 2011; 16:32:25 >

• Eyw kardeşim, şimdi indirip deneyecem. İlgin için teşekkürler...
  • Hocam anlatım çok güzel, cihazı root ettim fakat SD kartta 2. bölümü oluşturamadım. " allta unalocated diye bir disk bölümü açıldığını göreceksiniz.üzzerine sağ tıklayıp create yi seçin.burdan çıkan soruya yes " kısmında sonunna kadar geliyorum ve 2. bölümü oluşturmak için sağdan sola doğru çekiyorum oku ve ayarladıktan sonra ok diyorum yeni bir bölüm açılıyor ama yeni bölümde yani unalocated bölümünde sağa tıklayıp create dediğim zaman hata veriyor. Malesef sadece burda takıldım hocam nasıl aşabilirim?
  • Telefonu almadan önce bende mesaj olayına çok takmıştım ama mesaj yazmak gayet rahat ve bana nokiadan sonra mesaj bölümüde gayet kullanışlı geldi. Ancak diğer uygulamalarda ekran hakketen biraz ufak kalıo. Kamera çok dert deil diosanız x8 öneririm.
  • @dede0680

hocam ben bu anlatımla hem cihazın üzerinde gelen 2gb lık kartı hemde sonradan aldığım 8 gb lık kartı böldüm yaşadığın sorun hakkında tahmin ettiğim bişe yok ama altta linkini verdiğim konuya bi göz at orda bulursun belki....

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-hafiza-kartina-uygulama-atma-x10-mini-denendi
  • hallettim hocam sorunu, eyw teşekkür ederim.
  • 20. mesajda onbaşı olduk iyimi :D
  • arkadaşlar artık ADOBE flash player çalışıyor. arm v6 ile falan alakası yokmuş yani

evet yanlış duymadınız çalışıyor ancak tam değil, görüntü falan kayıyor, yine de kullanılabiliyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1290021

bu adreste bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar artık ADOBE flash player çalışıyor. arm v6 ile falan alakası yokmuş yani

evet yanlış duymadınız çalışıyor ancak tam değil, görüntü falan kayıyor, yine de kullanılabiliyor.

Hocam siz denedinizmi calıstırabildizmi? Ben apk yı indirdim fakat ayrıstırma hatası verdi calısmadı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mod7 rom güncelleme yapaparken wipe data yapmayı unuttum ve şimdi cihaz sony ericsson ekranında kaldı ve cihazı kapatsam dahi tekrar açılıp aynı ekranda kalıyor recovery modada geçemiyorum heralde boot loop oldu çözümü hakkında yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar artık ADOBE flash player çalışıyor. arm v6 ile falan alakası yokmuş yani

Hocam siz denedinizmi calıstırabildizmi? Ben apk yı indirdim fakat ayrıstırma hatası verdi calısmadı...

çalıştı ama dediğim gibi tam düzgün değil. yine de kullanılabiliyor.

sadece apk yok, bi tane dosyası daha var libflashplayer gibi bişey orda yazıyor onu da sistem klasörüne atmanız lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: superocu

arkadaşlar mod7 rom güncelleme yapaparken wipe data yapmayı unuttum ve şimdi cihaz sony ericsson ekranında kaldı ve cihazı kapatsam dahi tekrar açılıp aynı ekranda kalıyor recovery modada geçemiyorum heralde boot loop oldu çözümü hakkında yardımlarınızı bekliyorum

açılırken se logosunda geri tuşuna ardarda bas, olmazsa sony ericssonun kendi programıyla güncellemeye çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: superocu
    arkadaşlar mod7 rom güncelleme yapaparken wipe data yapmayı unuttum ve şimdi cihaz sony ericsson ekranında kaldı ve cihazı kapatsam dahi tekrar açılıp aynı ekranda kalıyor recovery modada geçemiyorum heralde boot loop oldu çözümü hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Sony ericsson yazısı ekranda takılı kalmış iken telefonun altındaki 3 tuş + açma kapa tuşuna basın restart eder telefon, açılma esnasında recovery ekranına (geri tuş + açma kapama ile) tekrar girmeyi deneyin bakalım olacakmış.
  • artık flash oynatıyor telefon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.