Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Odysseus348

tesekkur ederim mnkry bekledigim cevap buydu, o zaman bugun ginger dx009 u deniycem sagolasın.

az önce yükledim, şimdi telefon rehberimi yüklüyorum, fena durmuyor şimdilik...
    çalışan uygulamaları kapatmam gerekiyor mu bunda da? android 2.1 de habire uygulamaları kapatıyordum ram açmak için ama vidgetten yapıyordum, bunda stok programlarında böyle bir eklenti var mı?

Bende bunu merak ettim ve biraz izledim telefonu. Kendiliğinden kapatıyor kullanılmayan uygulamaları. En az 45 MB her zaman duruyor RAM'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

telefonu usb den bağlayınca telefonda herhangi bişey çıkıyor mu peki.telefnu şarj et yada sd karta bağlan diye 2 seçenek çıkması lazım.sd kart seçeneğini seçince direk görür zaten

telefonda çıkıyor, Usb ile bağla diyorum. ancak hafıza kartı içeriğini görmüyor, bilgisayarımda lütfen bir disk takın diyor ve pc companionda da dosya yöneticisine girince sadece pc'deki pc companion dosyaları görünüyor. telefonu mu yakayım, bilgisayarı mı bilemedim :@

problemi hallettim, emektar laptoptaymış sorun ama durduk yere neden oldu bilemedim gerçekten. usb sürüclerle falan oynamışsın diyo bilgisayarcı ama ekmek kuran çarpsın ki oynamadım yani :D

tabiki yeni bir sorunla karşınızdayım; telefon root edilemiyor. linkdeki >>http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-hafiza-kartina-uygulama-atma-x10-mini-denendi?page=2 yapılabilecek herşeyi yaptım, waiting for device deyip kalıyor. daha önce root yapmıştım, ama onu nasıl kullanacağımı da anlamamıştım, sonra unroot dediydim gittiydi. şimdi olayı anladım, tekrar root yapmak isitiyorum ama yok olmuyor.

ben yazılımcı değilim, 15-16 yaşında çocuk değilim, bu telefonu böyle kurcalamak beni yordu sahiden (: daha ufak tefek sorunlar da var, telefon hafızasının içeriğini göremiyorum, link2sd'yi kullanmak için hafıza kartını bölemiyorum, kart bozuldu falan diyor her yapışımda vs. piyasadaki en kıl makina bende sanırım (:

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadIrony

quote:

tesekkur ederim mnkry bekledigim cevap buydu, o zaman bugun ginger dx009 u deniycem sagolasın.

çalışan uygulamaları kapatmam gerekiyor mu bunda da? android 2.1 de habire uygulamaları kapatıyordum ram açmak için ama vidgetten yapıyordum, bunda stok programlarında böyle bir eklenti var mı?

Bende bunu merak ettim ve biraz izledim telefonu. Kendiliğinden kapatıyor kullanılmayan uygulamaları. En az 45 MB her zaman duruyor RAM'den.

tahmin ettigim gibi tam olmamis bu rom. mininin ekranina tam uymuyor, font boyutlari emanet gibi, ayrica en buyuk sorun arama cevaplama cubugu arayanin numarasinin ustunde oldugundan arayani goremiyoruz, anca resmi varsa anlasiliyor.
    gelecek vaad eden blr rom ama detayli calisilmamis

• quote:

quote:

quote:

tahmin ettigim gibi tam olmamis bu rom. mininin ekranina tam uymuyor, font boyutlari emanet gibi, ayrica en buyuk sorun arama cevaplama cubugu arayanin numarasinin ustunde oldugundan arayani goremiyoruz, anca resmi varsa anlasiliyor.
    gelecek vaad eden blr rom ama detayli calisilmamis

Ayarlarda Cyanogen Mod ayarlarında kilitaçma yöntemlerinin içindeki cevaplama yöntemin
    değiştirirseniz bu sorun çözülüyor. biraz ayarladıktan sonratelefonun herşeyine hakim olabiliyorsunuz.

• deadirony tesekkurler sorunu dedigin gibi yaparak cozdum. pilin daha uzun gitmesi icin tavsiyen var mi? cok ufak bi overclock yaptim 652mhz sectim max, 122 minimum on demand profilinde su an, ama su mesaji yazarken bile %1 indi
    :)
  • Ortalama pil ne kadar gidiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msz067

Ortalama pil ne kadar gidiyor ?

1 gun
  • Ginger dx009'un romunu bir ara niyetlenmeme rağmen (temaları, sony teması filan hoşuma gitmişti) kurup denemedim hiç. Şu an CyanogenMod 7'nin X10 mini için port edilen MiniCM7-2.0.6 versionu yüklü. Sitesinde de belirttiği gibi herşey gayet stabil ve kullanışlı. Font olaylarında filan da sorun yok herşey gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnkry

Ginger dx009'un romunu bir ara niyetlenmeme rağmen (temaları, sony teması filan hoşuma gitmişti) kurup denemedim hiç. Şu an CyanogenMod 7'nin X10 mini için port edilen MiniCM7-2.0.6 versionu yüklü. Sitesinde de belirttiği gibi herşey gayet stabil ve kullanışlı. Font olaylarında filan da sorun yok herşey gayet başarılı.

ben de farkini anlamadim zaten, kullananlar en iyi gingerbread romu yazmis ve cm7 kadar sorun yazilmadigi icin bunu yukledim.
    font sorunu derken, mesela galeriye girdiginizde galeri yazisi tam yerinde degil ya da bazen nette kullanici adi sifre girerken klavye simgeleri yazinin ustune biniyor yazamiyorsun, yan cevirmen gerekiyor... neyse buyuk sorunlar degil. bi sekilde halloluyor. gingerdx de zaten cm7 uzerinden yapilmis baya benziyordur.
    yalniz birsey farkettim, ben bilmeden stok 2.1 i de zaten baya benzetmisim bu roma :) hatta klavyem ve launcherim daha iyiydi. bu romda sonradan yuklenen seylerin cogu standart olarak gelmis.
    bir cok ozelligi cok iyi. render olayina bittim, gece ekranin gozumu almasi hep canimi sikardi, adamlar super bi sekilde cozmusler olayi... saati kullanarak telefonu masa saatine cevirmek bile cok iyi dusunulmus.
    en buyuk kusuru pili cok yiyor, bunun bir cozumu var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serco05

teşekkür ederim hocam hallettim

nasıl hallettin bi el atıver lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarbey23

quote:

Orijinalden alıntı: serco05

teşekkür ederim hocam hallettim

nasıl hallettin bi el atıver lütfen

hocam öncelikle telefonun rootlu olması gerekiyor eski igo kuruluyken root explorerle telefonun data klasörüne gir sonra tekrar bi data klasörü var oraya gir sonra com.navngo.igo.javaclient klasörüne secenek tuşuna bas( telefondaki 3 tuştan soldaki ordan multi select te dokun sonra branding.gro, data.gro,sys.txt dosyalarını işaretle ve cpy ye bas ekranın üzerindeki noktalara basarak geri gel sd karta gir ve hergangi biyere yapıştır. sonra eski sürüm igoyu kaldır arkadaşın verdiği linkten yeni sürümü indir pragramı kur ve yine roor explorerle hafıza kartına kopyaladığın klasörleri ilk aldğın yere data\data\com.navngo.igo.javaclient yapıştır.

• quote:

deadirony tesekkurler sorunu dedigin gibi yaparak cozdum. pilin daha uzun gitmesi icin tavsiyen var mi? cok ufak bi overclock yaptim 652mhz sectim max, 122 minimum on demand profilinde su an, ama su mesaji yazarken bile %1 indi

Rica ederim. Overclock PC'de bile faturayı yani elektrik kullanımını arttırır. Şarjın çabuk bitmesine şaşmamak gerek. Tavsiyem stabil haline geri getirmeniz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msz067

Ortalama pil ne kadar gidiyor ?

1 gun

Elimdeki htc de öyle gidiyor.. Bu durumda insanın çok canını sıkıyor.. Sabah evden çıkıyorum akşam girene kadar yetsin diye çırpınıyorum
  • quote:

quote:

deadirony tesekkurler sorunu dedigin gibi yaparak cozdum. pilin daha uzun gitmesi icin tavsiyen var mi? cok ufak bi overclock yaptim 652mhz sectim max, 122 minimum on demand profilinde su an, ama su mesaji yazarken bile %1 indi

Rica ederim. Overclock PC'de bile faturayı yani elektrik kullanımını arttırır. Şarjın çabuk bitmesine şaşmamak gerek. Tavsiyem stabil haline geri getirmeniz :)

getirsem de getirmesem de aynı gidiyor, senin şarj ne kadar gidiyor? benimki 20 saat falan, sonunda netbook gibi kullanmak zorunda kalıcam :)) aklıma marjinal fikirler geliyor, arkaya güneş paneli falan yerleştireyim gün içinde kendini doldursun :) aslında yapılabilir

• quote:

quote:

quote:

getirsem de getirmesem de aynı gidiyor, senin şarj ne kadar gidiyor? benimki 20 saat falan, sonunda netbook gibi kullanmak zorunda kalıcam :)) aklıma marjinal fikirler geliyor, arkaya güneş paneli falan yerleştireyim gün içinde kendini doldursun :) aslında yapılabilir

Bu sıralar evden çıkmadığımdan bittiğinde takıyorum şarja, hiç denemedim. Eğer yaparsan bize de öğret :)

• bugun juice defender diye bir program denedim, valla yalan olmasin fazla da kullanmadim teli ama yaklasik 8 saattir acik ve pil sadece %10 indi :) marketten indirip birkac gun deneyin derim bayagi ise yariyora benziyor olmazsa gunesten medet umucaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: powereng

twitter facebook gibi uygulamalarla surekli online olursak ve surekli durum guncellemesi ile kaç saat dayanır batarya ? yani aktif internet kullanımı surekli internet uzerinden yazışma ile..

yani ne desek yalan ben 20 saat gider diyorum bi baskasi 1 gun der biri 15 saat der, isin ozu bu teli hergun sarj etmeniz gerektigi.

juice defender ile dun ogle 1 den beri %25 inmis su an %60 baya iyi. yalniz gece toptan hatti kapamis heralde, gece baktigimda pin kodu istedi :) bu gunu de atlatir yarini gorurse helal olsun valla, bi kac kisi daha deneyip yazarsa daha iyi olur
  • pil yaklasik 34 saat dayandi bu bir rekor :) herkese juice defender tavsiyemdir :)
  • Bu konuda yardım edebilir misiniz

Arkadaşlar android 2.1 yüklü vodafone aylık cepnet paketi kullanıyorum yani wifi deil dns ayarlarını nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilir misiniz.
    teşekkürler

?
  • arkadaşlar bendede mini var eskiden türkcell hattım vardı bedava internet markete girerken google gmail istiyo ya o zaman bi tane kurdum türkcell hattımın internet paketi bittiği için vodafone vodemnetin içindeki kartı telefona takıp giriyorum şifreyi unutmadım ama yanlış çıkıyo yeni bir tane kurmak istiyorum ama olmuyo sunucu ile bağlantı kurulamıyor diyo hatla ilgili bişey mi?yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami.34 -- 26 Ağustos 2011; 12:04:44 >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.