Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esenesen
    Bilgi amacli yaziyorum,

2.1 icin artik root gerekli degil, kendi programiyla, sorunsuz yukleme yapilabiliyor. Yonergeleri takip etmek yeterli. Herkese kolay gelsin.

evet Almanya için geldi 2.1 sürümü
  • Bende teknosepetten aldim kartaldan en iyi eline al bak oyle al ;)
  • Arkadaşlar bir sitede telefonla ilgili inceleme yazısı okudum.içinde şöyle bir kısım var;

Arka kapağın altında ise simkart yuvası, microSD yuvası ve değiştirilemeyen batarya bulunuyor. Eğer batarya bozulursa , kullanım süresi sona ererse ya da arızalanırsa yeni bir Sony Ericsson Xperia X10 satın almanız gerekiyor ve bu da oldukça mantıksız görünüyor.

Telefonu kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

http://www.mobilinceleme.com/sony-ericsson-xperia-x10-mini-inceleme
  • Saçma...
    Tornavida yardımı ile batarya sökülebiliyor diyor herkes. Yeni bir telefon almak çok mantıkız. Sony Ericsson bu kadar salak bir iş yapmaz emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoim
    Arkadaşlar bir sitede telefonla ilgili inceleme yazısı okudum.içinde şöyle bir kısım var;

Arka kapağın altında ise simkart yuvası, microSD yuvası ve değiştirilemeyen batarya bulunuyor. Eğer batarya bozulursa , kullanım süresi sona ererse ya da arızalanırsa yeni bir Sony Ericsson Xperia X10 satın almanız gerekiyor ve bu da oldukça mantıksız görünüyor.

Telefonu kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

http://www.mobilinceleme.com/sony-ericsson-xperia-x10-mini-inceleme

Sadece X10 mini nin bataryası içte.

Eğer bataryada sorun olursa servis değiştirir yada Yeni bi telefonla değişim olur.

Sakın siz vidalarıyla açmaya çalışmayın.Bu garantiyi bitirir...

• Orijinalden alıntı: cedrik

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Orijinalden alıntı: cedrik
    arkadaslar 2.1 guncellemesınden sonra marketten uygulama ındırırken anıden ındırme duraklatıldı dıyor ve ındırmıyor yardımcı olabılecek var mıı???
    2.1 olup veya olmayıp benım gıbı marakete gırerken sorun yasayan var mı?

Telefonunu tekraer güncelle veya onar.
    [/qu

onardım ama hıcbısey değişmedı markete giremiyorumm :S yok mu caresı arkadaslar

telefonda app ınstaller vs. gıbı bır program yok nasıl kurayım bu programı onu da yazar mısın se(dd)at tesekkur ederım bu arada
  • quote:

Bilgi amacli yaziyorum,

2.1 icin artik root gerekli degil, kendi programiyla, sorunsuz yukleme yapilabiliyor. Yonergeleri takip etmek yeterli. Herkese kolay gelsin.

yani sony ericsson sitesinden güncelleme programını indirip yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

quote:

Bilgi amacli yaziyorum,

yani sony ericsson sitesinden güncelleme programını indirip yapabiliyormuyuz?

http://www.youtube.com/watch?v=HcBRZ9ApfJA

• Mini ile mini pro arasındaki farkları klavye haricinde yazar mısınız??
  • Mini'de dahili batarya var yani sökülemiyor. Pro'daki batarya sökülebiliyor. Pro klavyesi olduğundan dolayı miniden biraz daha kalın. Onun dışında yazılım bakımından hiçbir fark yok.
    Birde Pro'nun sar değeri normal mini'den yüksek.
  • Bende pazar günü güncellemeyi yaptım. Telefonun içinde gelen SE PC Companion programı önce kendini güncelledi sonrada telefon için güncelleme var dedi telefon güncellemesinide problemsiz yaptı. Güncellemeden önce telefonun içinden yedekleme yapmanız tavsiye edilir kolay şekilde numaralar mesajlar vs geri alınabiliyor

Güncelleme sonrası marketi sorunsuz kullanıyorum. Hatta bu sefer kurulum kılavuzunu atlamayıp google hesap ayarlarını kurulum kılavuzundan girdim.

Genelde pil zaten garantiden sonra bozuluyor problem yok bence. Açıp değiştirebilirizki pili w800i gibi sağlam çıkarsa 4 5 sene sorunsuz gider. Bu arada telefonu az kullanmayı denediğim son 3 günde şarj %45 seviyesine düştü az kullanımda şarj 4 5 gün rahat gidecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipo16v -- 20 Kasım 2010; 13:02:51 >

• arkadaşlar bi sorum olacak Wireless ile internete facebook youtube gibi uygulamaların hepsini kullanabiliyorum ama Wireless i kapatıp normal hattan nete girmeye çalıştığımda sadece tarayıcı yı kullanabiliyorum diğerlerinde ya bağlantı kotu diyo ya veriler alınamadı diyor buna benzer bi sorun yaşayan arkadaş varmı ayrıca markete de girmiyor sacede Wireless bağlıyken girebiliyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba, mini ve mini pro arasında seçim yapmam gerek, pro'nun acaba klavyesi gerçekten kullanışlı mı? Sırf klavye için alınır mı? tabi bir de batarya mevzusu vardı.

Hangisini tavsiye edersiniz, mini pro ile mini arasında kalınlık farkı sorun yaratmakta mı?
  • Ben pro kullanicisiyim fazla fark yoq hatta mini cok kucuk denilebilir pil problem gibi dursada 2+ pili almiycaksan sorun olmaz ama internette gezerken yada hizli mesaj kullaniminda klavye bam baska mesela gelenmesaji okurken klavye ile onu gorerek cevap yazabilirsin yada ne biliyim internet sayfasini gorerek yazabiilirsin ama klavye olmadimi yazmak istedigin yere tiklayinca ekran direk klavye ve yazi moduna giriyo o yuzden tercih sizlerin yardimci olabildisem ne mutlu bana ;)
  • Arkadaşlar Android 2.1 ile x10"daki hd video kayıt minilerde yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macıllı
    Arkadaşlar Android 2.1 ile x10"daki hd video kayıt minilerde yok mu

X10 mini'ye HD video kaydı gelmedi malesef.(VGA@30fps çekiyor)
    Yalnız Android 2.1 kamera ile ilgili olarak devamlı otofokuslu video çekim modu geldi

Mini ama kamerası gerçekten 5 mp e yaraşır...C903 gibi 5mp çakması değil

Örnek olarak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 21 Kasım 2010; 21:56:42 >

• quote:

@cedrik

http://slideme.org/sam2.apk

bunu telefonunda kur ve gir markete

bu programı nasıl kuracagım?telefon sıfır su an hıc bır program yok kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedrik

quote:

@cedrik

http://slideme.org/sam2.apk

bunu telefonunda kur ve gir markete

bu programı nasıl kuracagım?telefon sıfır su an hıc bır program yok kardes

Telefonun orjinal tarayıcısından bu adrese gir ve yükle-kur..
  • Arakadaşlar bu telefon kvk tarafından tr ye geldimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat79
    Arakadaşlar bu telefon kvk tarafından tr ye geldimi ?

KVK bu ürünü getiremez distributor değil.
    Sony Ericsson un resmi distribütorleri Tekofaks, Vegatel & Brightstar...

Şu an piyasada olan garantili X10 mini'ler grey garantilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 22 Kasım 2010; 0:20:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.