Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum. Bu telefon ne zaman gelecek türkiyeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

Arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum. Bu telefon ne zaman gelecek türkiyeye.

WALLA YILIN SON ÇEYREĞİ DİYE BİR SÖYLENNTİ VAR AMA HAZIR GELMİŞLERİ VARKEN BENCE BEKLEMEK ANLAMSIZ.:)
    ÇÜNKÜ SON ÇEYREKLER 29 ŞUBATLARA BENZEDİ.S.E NİN BU TELEFONLARI GÖNDERECEĞİ YOK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4DiG3

ilk zahiyatı verdim :) nası yaptım bilmiom ama minitask managerde bütün uygulamalar açık :)

yedekleme ve depolama yı kapattıgımda pin codu istiyo yani sim kartı kapıyo :S
    üstelik pin codunu girince kapadıgım programlar kendiliginden açılıyo roadsync alarm playnow mesajlaşma gibi şeyler tekrar açılıyo

bunu nasıl düzelticez bi fikri olan varmı :D
    yada sistemi 0 dan nasıl kurucam :):):)

PC Companion ile yeniden yukleme yapin, guncel diyecektir size, siz de ONAR secenegini secerseniz bir sorurunuz kalmayacaktir;
  • bu telefonu begendım ama cokta anlamam zaten suanda garantili olarak satılıyormu arkadaslar..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizkci
    bu telefonu begendım ama cokta anlamam zaten suanda garantili olarak satılıyormu arkadaslar..?

Distribütör garantisi olarak daha gelmedi.(Tekofaks)

Ama ' yıl ithalatçı firma garantisi olarak bulabilirsin online alışvriş sitelerinden ;)
    http://www.akakce.com/arama/?q=x10+mini
  • Ancak paralel ithalat garantisiyle satılıyor. Tekofaks değil.
  • Orijinalden alıntı: se(dd)at

Orijinalden alıntı: cedrik
    arkadaslar 2.1 guncellemesınden sonra marketten uygulama ındırırken anıden ındırme duraklatıldı dıyor ve ındırmıyor yardımcı olabılecek var mıı???
    2.1 olup veya olmayıp benım gıbı marakete gırerken sorun yasayan var mı?

Telefonunu tekraer güncelle veya onar.
    [/qu

onardım ama hıcbısey değişmedı markete giremiyorumm :S yok mu caresı arkadaslar
  • @cedrik

http://slideme.org/sam2.apk

bunu telefonunda kur ve gir markete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Kasım 2010; 19:54:42 >
  • telefonu onar da işe yaramadı pilde azalma yok yada bana bi zararıda yok ama kafama takılıyo işte mini taskta yedekleme sürekli açık kapat deyince pin tekrar istiyo yani hattı kapıyo anlam veremedim :S:S:S çözüm arayışları devam etmekte 0 dan kurmak lazım sanırım oda yok
  • bilmediğimden soruyorum arkadaslar simdi bozulsa bisey olsa bunlar kendi yerlerındemı tamır edıyor?sizce mantıklımı yoksa baska telefonmu alayım.Son olarak kullanan arkadaslar memnunlarmı msj yazma rahatmı konusması sesi ve benım için en önemlısı klasık radyo varmı?
  • Merhaba, sonyericson tr den update servis prog u indirip bilgisayariniza kurun, guncellemeyi yapacaktir, eger yapmassa ayni yonerleri tekrar edin, ancak bu sefer, geri tusuyla beraber kare tusunada basin,
  • Mesaj, ses ve radyonun krali var. Antenleri cok cok cok iyi
  • Bozulursa satan firma onarmak yada yenisiyle değiştirmek zorundadır.Bu bütün elektronik aletlerde geçerli...

Asya telekom garantiye bakıyormuş sanırım, yinede sormak lazım.
  • cok tesekkürederim ilgilenen arkadaslara valla süpersiniz...
  • eger sipariş veririsem hangi siteden vereyim cok soru sordum ama kusuruma bakmayın arkadaslar...
  • quote:

eger sipariş veririsem hangi siteden vereyim cok soru sordum ama kusuruma bakmayın arkadaslar...

valla istanbulda oturuyorsanız teknosepetin kartalda mağazasına gidip elden alabilirsin.ben ordan aldım.online alışveriş sitesi ama telefonu ordan gidip aldım.
  • quote:

eger sipariş veririsem hangi siteden vereyim cok soru sordum ama kusuruma bakmayın arkadaslar...

Genelde teknosepet

En ucuz Sanalreyonum.com'da ve Aynı gün kargolu...

Yada bunu düşünebilirsin.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-sony-ericsson-xperia-x10-mini-faturali-garantili-2-1-andorid-isletim-sistemli-34865717/detay?

55o TL ve 2 haftalık-faturalı sıfır de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Kasım 2010; 23:58:00 >

• intten sipariş verırım 7gün içinde sorgusuz değiştirme garantim olur hiç olmazsa ozaman teknosepetten bakayım tekrardan tesekkürler...
  • Bilgi amacli yaziyorum,

2.1 icin artik root gerekli degil, kendi programiyla, sorunsuz yukleme yapilabiliyor. Yonergeleri takip etmek yeterli. Herkese kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.