Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah sanada hayırlı olsun inşallah problemsiz kullanırsın. Kızaklı cihazlar korkutuyor beni arıza yönünden
  • hayırlı olsun kardeşim
  • Gün geçtikce çoğalıyoruz:-) ya bu arada bu cihazla mesaj yazmak çok zevkli.hem ekran hem klavyede
  • hayellerım yıkıldı ya..bugun elıme aldım..cihaz çok küçük benım parmaklar çok büyük
  • adı üstünde mini :)
  • Sizlerden de incelemeler bekliyoruz arkadaşlar.
  • beyler bu müzik çalarda ekolayzır yok mu ya da ben mi bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyingisfreedom5
    beyler bu müzik çalarda ekolayzır yok mu ya da ben mi bulamadım?

Olmayabilir ,
    http://www.androidzoom.com/android_applications/equalizer/by_matching

Burda ekolayzır uygulamaları var
  • Pretty cok iyi yere wurgu yaptin onu bende fark ettim uygulama cogalinca biraz yavaslama oluyo :( buna bi cozum ariyorum bende wardir bi uygulamasi herseyde oldugu gibi :)
  • Yavaslama arka planda kalan acik uygulamalar nedeniyle oluyor, " Advanced Task Killer" yukleyin ve ara sira calistirin;

Bayramdan sonraya kadar 1.6 dan 2.1 e gecis yapmayin, Bazi cihazlarda sorun cikariyormus, Bayramdan sonra duzelecek dedi SE,

Muzik calarinda fazla birsey yok, ancak marketten ucretsiz, ekolayzir ve player indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4DiG3

Pretty cok iyi yere wurgu yaptin onu bende fark ettim uygulama cogalinca biraz yavaslama oluyo :( buna bi cozum ariyorum bende wardir bi uygulamasi herseyde oldugu gibi :)

Yavaşlama olması kötü bi durum.Bende bayramdan sonra sipariş vermeyi düşünüyordum.Acaba yavaşlama genel bı durum mu yoksa bı kaç cıhazda mı?
  • SE na mesaj attım,gelen cevapta hala 4. çeyrek diyorlar.Yıl bitti ya..
  • Arkadaslar cihazda su anda bir yavaslama yok.ama bilgisayar mantigiyla gidersek hafizasi dooldukca yavaslama olasiligi var.cunku yukledigimiz uygulamalari telefon bellegine yukluyor.bence bulunabilirse eger uygulamalari hafiza kartina yuklemenin bir yolunu bulmaliyiz diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenesen
    Yavaslama arka planda kalan acik uygulamalar nedeniyle oluyor, " Advanced Task Killer" yukleyin ve ara sira calistirin;

Bayramdan sonraya kadar 1.6 dan 2.1 e gecis yapmayin, Bazi cihazlarda sorun cikariyormus, Bayramdan sonra duzelecek dedi SE,

Muzik calarinda fazla birsey yok, ancak marketten ucretsiz, ekolayzir ve player indirebilirsiniz.

Bence bayramdan sonrasiyla falan pek ilgili bisey degildir.sonucta boyle birsey varsa bayramdan sonra da ayni surumu yyenileyebiliriz.
  • biz geçtik 2 1 e sorun yok cihazlarda zaten yawaşladı demedim pretty nin dedigi mantıklı bende deneme amaçlı bi sürü gerekli gereksiz sey yükledim arka planları kapamadım dedim nerde kitlenicek kitleyemedim ama yavasladı :S hafıza kartına geçersek problem hiç olmaz
  • arkadaşlar cihazı hala sıfır fiyatına ikinci el satmak isteyen herkeseee
    alışveriş sitelerinde hala bu şekilde satış yapmaya çalışanlar war.çok kızıyorum.kaldı ki biz sıfır cihazı 659 tl ye aldık.
  • Arkadaşlar bende X10 mini istiyordum ama malum parasal konu olunca malesf max 350 TL ye kadar bi Android model almak zorundayım.
    (şu anda telefon bozuldu o yüzden X10 mini almak için bekleyemeyeceğim)

X10 mini Türkiye'de satışa çıktığında fiyatı 600-650 TL arası olacaktır ve tabiki ülke soruu olduğu için Android Market içinde yer almayacaktır.

Bu yüzden bende max.350 TL liAndroid modellere bakınca birden Turkcell T10 modeli satışa sunulmuş.
    Kampanyasız olarak 232 $ =340 TL ye den gelecek.

Turkcell T10 Özellikleri:
    -Android 2.1 işletim sistemi, 528 MHz
    -240x320 pixels / 2,8 inç rezistif Ekran
    -3.2 MP Flaşlı Kamera, 4x zoom
    -Wi-Fi
    -3G, HSPDA,aGPS
    *Bekleme: 500 saat Konuşma:7.5 saat (1150mAh)

Sizce hata yapmış olur muyum?
    Yada başka bi android sistemli uygun bi model var mı?
    Yada X10 mini sini satmak isteyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 14 Kasım 2010; 22:31:35 >

• İKİNCİ EL TEMİZ HTC TATTOO BULABİLİRSEN BENCE İYİ BİR SEÇİM OLABİLİR.BAHSETTİĞİN CİHAZ DA FİYAT OLRAK İYİYMİŞ.ÖZELLİKLERİ DE FENA DEĞİL.AMA TERCİH SANA KALMIŞ.
    BEN ŞAHSEN AKLIMDA MİNİ VARKEN BAŞKA CİHAZ BAKMAZDIM.ÇÜNKÜ KEŞKE MİNİ ALSAYDIM DURUMUNA DÜŞEBİLİRSİN.YİNE TEKRARLIYORUM.AKLINDA KALACAĞINA CEBİNDE KALASIN.
    AMA MADDİ DURUM DA ÖNEMLİ TABİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Arkadaşlar bende X10 mini istiyordum ama malum parasal konu olunca malesf max 350 TL ye kadar bi Android model almak zorundayım.
    (şu anda telefon bozuldu o yüzden X10 mini almak için bekleyemeyeceğim)

X10 mini Türkiye'de satışa çıktığında fiyatı 600-650 TL arası olacaktır ve tabiki ülke soruu olduğu için Android Market içinde yer almayacaktır.

Bu yüzden bende max.350 TL liAndroid modellere bakınca birden Turcell T10 modeli satışa sunulmuş.
    Kampanyasız olarak 232 $ =340 TL ye den gelecek.

Turcell T10 Özellikleri:
    -Android 2.1 işletim sistemi, 528 MHz
    -240x320 pixels / 2,8 inç rezistif Ekran
    -3.2 MP Flaşlı Kamera, 4x zoom
    -Wi-Fi
    -3G, HSPDA,aGPS
    *Bekleme: 500 saat Konuşma:7.5 saat (1150mAh)

Sizce hata yapmış olur muyum?
    Yada başka bi android sistemli uygun bi model var mı?
    Yada X10 mini sini satmak isteyen?

beklemelisin ucuz bi telefon işini görebilir şimdilik paranı biriktirip x10 mini almak daha mantıklı
    2.8 inç ekrana 240*320 piksel çözünürlük yetersiz kalır ekranda rezistifmiş x10 mini bu aletten daha iyi bir cihaz
    ayrıca sont ericsson kadar kaliteli bir ürün olaacagını sanmıyorum

• @sedat

Bencede acele etme X10 mini al şu anda elimde N82 olmasa ben de ya X10 mini yada N8 düşünürdüm.
    Bu iki cihaz çok farklı diyebilirsin doğru da ama android ve SE aklımı çeliyor benimde ve SE de bana hitab eden android sistemli X10 mini var o bakımdan diyorum yani ya N8 yada X10 mini alırdım diye.

Bence acele etme SE al.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.