Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle.android buna cozum bulacaktir.kaldi ki boylesine cok ozelligin bir arada oldugu su minicik cihazdan cok fazla pil performansi da beklemek cihaza hakszliktir.zaten 1 saatten azs surede dolup 24 saat gidiyorsa bence iyi bile.
    gelelim klavyesine.klavyenin durusu,kullanisi ve acilirken cikardigi o ses cook cok iyii.almayan arkadaslarin istahi kabariyor iyi seyler duydukca eminim.:-)
    alin bakin keyfinize.elinizden dusmeyecek bir cihaz oldugundan supheniz olmasin.simdi de telefonumun klavyesinden yaziyorum ve super otesi.tabii bencee...
  • evet arkaadşlar artık bende mini pro kullanıcısıyım :) daha elime alamadım :D şarja taktım tel güzel ele avuca sıgmıyo hoş bi cihaz sürümü güncelledikten sonra kurcalamaya başlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4DiG3

evet arkaadşlar artık bende mini pro kullanıcısıyım :) daha elime alamadım :D şarja taktım tel güzel ele avuca sıgmıyo hoş bi cihaz sürümü güncelledikten sonra kurcalamaya başlıcam

hayırlı olsunn diyelim o zaman.teknosepetten aldın sanırım:)
    senden de incelemeleri bekliyoruzz..sen şimdi sabırsızlıkla güncellemesini bekliyorsundur.
    beyazını mı aldın benim gibi.
  • ewet kartaldan teknosepetten aldım beyazını aldım zaten bide kırmızzı wardı bana gitmez

(_) yi bulamadım ben 1.6 yüklü ken sanırım simge tuşu çalışmıyo sürümü yenileyip denicem bakalım eger tuş bozuksa yarın degişirim
  • Alan arkadaşlar kutu içeriğinden bahseder misiniz ? Neler var beraberinde ?
  • kablosuz aga baglanmada sorun yasıyorum diger telefonumdan giriyorum ama bundan olmuyo bi yardımcı olabilirmisiniz
  • 2 GB hafıza kartı + usb adaptör usb baglantı kablosu ve kulaklık
  • quote:

2 GB hafıza kartı + usb adaptör usb baglantı kablosu ve kulaklık

Bazı sitelerde silikon kılıf ve yedek kapaktan bahsediliyor. .sanırım sizde çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: practer

quote:

2 GB hafıza kartı + usb adaptör usb baglantı kablosu ve kulaklık

Bazı sitelerde silikon kılıf ve yedek kapaktan bahsediliyor. .sanırım sizde çıkmadı.

bahsettiğin kutu içeriği x10 mini de var.pro da yedek kapak ve kılıf diye birşey yok maleseff.ama beyaz arka kapaklı aldım ben.ve çok şık duruyor.

kulak içi kulaklık ,batarya haf kartı ve usb kablo çıkıyor.birde garanti belgesi
  • quote:

kablosuz aga baglanmada sorun yasıyorum diger telefonumdan giriyorum ama bundan olmuyo bi yardımcı olabilirmisiniz

:) içini karartma kardeşim.sorun yoktur diye düşünüyorum.kullandığın kablosuz ağda harflerde büyük küçük olayı var mı.ben evimden 2 alt katta oturan amcamlardan kalbosuz olarak şifreli ağa bağlanabiliyorum.tabi bnm kullandığım ağda şifre sadece rakamlardan oluştuğu için sorun olmadı.sorunsuz olarka hem şifreli ve hem şifresiz ağları kullanabiliyorum.
    ağ aramayı yaptıktan sonra statik IP yi de seçtin mi.
  • Evet kardesim dedigin gibi sade sayi yaptim halloldu saol silikon kilif ve kapak mini de var dedigin gibi pro da kutuya dahil degil ama internette klavye cok ise yariyo ilk mesajimida foruma yazdim afiyet olsun ;) telefonu arastiran arkadaslar hic dusunmeden alin guncellemede var sistem 2.1
  • quote:

Evet kardesim dedigin gibi sade sayi yaptim halloldu saol silikon kilif ve kapak mini de var dedigin gibi pro da kutuya dahil degil ama internette klavye cok ise yariyo ilk mesajimida foruma yazdim afiyet olsun ;) telefonu arastiran arkadaslar hic dusunmeden alin guncellemede var sistem 2.1

ayneen.bakın bizee.aldık keyfimize bakıyoruz.aklımızda kalacağına aldık cebimizde kalıyor.hooşş elimizden düşüp de cebimize girdiği de yok yaa:P
    bu arada ilk mesajın da hayırlı olsun.nice mesajlara artık.
    4DiG3 kardeşim android markete girebildinmi peki.çok güzel uygulamalar var.tom talking i(sen ne söylersen tekrar eden bir kedicik) indir bence.birde angry bird diye bir oyun var.bence denemelisin.
  • quote:

ewet kartaldan teknosepetten aldım beyazını aldım zaten bide kırmızzı wardı bana gitmez

(_) yi bulamadım ben 1.6 yüklü ken sanırım simge tuşu çalışmıyo sürümü yenileyip denicem bakalım eger tuş bozuksa yarın degişirim

bu arada simge tuşu ile ilgili sorun çözüldü mü?yada '' _ '' ile ilgili
  • Sorun cozuldu :) _yapabiliyorum androide girebildim yanliy cozmem 1. 2 gun alir ilk kez kullaniyorum android askerde baya teknoloji gerisinde kalmisiy bugun 100 tane sms attim. Ve 90 dakika gorusme suan saat 6 pil %60 larda tabiki ekran isigi baya dusuk kullanmamin ve her tus kilidinden once mini task manager kullanmamin yararini fazlasi ile goruyorum cihay super bence pil sorunu yok iyi denemesede orta duzeyde geri kalan hersey icin x10 mini pro klavye cok eglenceli :)
  • SAR değeri çok yükek değil mi bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafzieL
    SAR değeri çok yükek değil mi bunun

SAR değerinde maximum 2.00 W/kg öngörülmekte.

X10 Mini - 1.17 W/kg
    X10 Mini Pro - 1.61 W/kg
  • sar falan demeyin bencezaten maksimum 2 denilmiş adamlar biliyodur bişe :D bu telefonu gidin bi deneyin telefoncuda kapsamlı bakın performansı çok iyi bi kere kolay kastıramazsınız çok yüklenince olur tabide :) kassın diyede ugraşmayın :D 2 gün oldu telefonu alalı çokta bilmiş konuşmayım ama kurcalama hastasıyım adroide yabancı oldugumdan biraz problem oluyo program falan anlamıyom pek ama insanın ögrenesi geliyo
    telefonun bence tek - yanı var
    oda dışarda klavyede yazı yazarken gören herkez wer bi bakıyım dio :) aa ekranda dokunmatik bu kadar küçük androidmi bide görüntüsüde güzel falan diyip başlıyolar kurcalamaya alamıyorum geri sonra çık işin içinden :):)
  • Arkadaşlar,telefona yüklediimiz uygulamalar hafıza kartına yüklemmiyor sanırım.bu da telefonu bir noktadan sonra yavaşlatır.hafıza kartına yüklenmesinin bir yolu varmı.
  • Bende daha fazla dayanamayıp x10 mini alanların arasına katıldım. Telefonu pretty34 ün yorumlarında gördüğüm teknosepet sitesinden Manisada yaşadığım için online olarak satın aldım. Havale ile maliyeti kargo dahil 590 liraya geldi.

Sitede her telefon rengi için ayrı sayfa yapılmış olması işleri kolaylaştırmış yinede almadan önce telefonla arayıp stok durumunu teyit ettirdim. Çarşamba öğleden sonra alım işlemlerini tamamladığım ürün cumartesi sabahı elime geçti. Sabahtan beri kurcalıyorum haliyle.

Paket içeriğinden başlarsak kutusu ufak olan bi ürün ama içi düşündüğümden dolu çıktı diyebilirim. Kutunun yan tarafında E10i Black/Red şeklinde başlayan telefon modeli rengi imei nosu gibi özellikleri belirten bir etiket göze çarpıyor birde trt bandrolü Kutuyu açtığınızda küçük poşetin içinde duran x10 mini karşılaşıyorsunuz. Arkasında standart mat siyah kapak mevcut. Karton muhafazayı yerinden çıkarınca diğer kırmızı kapağa ulaşıyorsunuz. Alışageldik şekilde usb kablosu ve usb kablosunu takabildiğimiz priz ucu mevcut. Bir adet kulakiçi kulaklıkta olması gerektiği gibi paket içinde. Yanında küçük tıkaçlarda mevcut. Dinletilerimde hissettiğim kadarıyla kaliteside eski w800i kulaklarıyla aynı seviyede yani gayet başarılı. Kutudan çıkan belgelerde bir almanca hızlı başlangıç klavuzu, yine almanca garanti ve destekle ilgili kitapçık , bir çok dilli batarya kullanıma yönelik bir kitapçık, yine çok dilli olarak sar ile ilgili bilgilendirme kitapçığı (1.17w/kg) ve son olarakta garanti belgesi şeklinde. Kutunun içinden sitede belirtilmemesine rağmen silikon kılıf ve ekran koruyucu filmde çıktı. Şimdilik ekran üstündeki naylon ile kullanıcaksakta ilerde işe yarar.
    Bu arada yine sitede belirtilmemesine rağmen 2gb microsd kartta telefona takılı şekilde gedi. Ben üstünde kart yoktur diye 8gb lık class6 bi kartıda başka bi yerden sipariş etmiştim çoktan
    Telefonun ilk dikkatimi çeken yanı ufak olmasına rağmen dokunmatik ekranın çok kolay ve akıcı bir kullanım sağlaması oldu. W800i den sora zorluk çekermiyim diye düşünmüştüm biraz. Menüler arası geçişte özelikle animasyonlar kapatıldığında baya hızlı.
    Pil konusunda ise gündüz %65 civarı şarj olduktan sonra sürekli sağını solunu kurcalamama rağmen gecenin bu saattinde şarj hala %22 bence gayet iyi bir iş çıkarıyor cihaz. Tabii kitapçıkta belirtildiği gibi widgetlara güç denetimini eklemenin faydası olmuştur. Ayrıca pil tüketimini hangi programların etkilediğini gösteren menüde epey yardımcı olucaktır ilerde. Kamerasıda w800iden daha başarılı. Özellikle gece flaşsız olarak yapay aydınlatmada çektiği fotoğraflar ile farkını ortaya koydu.

Gmail, facebook, youtube, google map ve android markete girişte sorun yaşamadım. Wireless üzerinden epey hızlıca çalışabiliyor hepsi. Wireless konusunda da hem işyerinde hem evde rahatlıkla bağlantı sağlayabildim. Androidin şimdilik 1.6 sürümünü kullanıyorum ilerleyen günlerde 2.1 e geçince görücez bakalım daha nelerle karşılaşıcaz...
    Kısaca özetlersek x10 mini sayesinde W800i den sonra bi 5 sene daha mutlu bir Sony Ericsson kullanıcısı olucaz gibi...

• Hayırlı olsun kardeşim.güle güle kullan inşallah.bana da sorduğumda hafıza kartı yok demişlerdi.gidip aldığımda içinden kart çıkınca çok sevinmistim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.