Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

Pronun fiyatı akakce ve cimri.com'da baktığımda 650'ye yakın. Sıfır arıyorsan buralardan alabilirsin ancak.
    Kimse klavyeli telefon istemiyor nedense ve getirmiyorlar...

:)) SADECE BEN İSTİYORUM GALİBA.BU SİTELERDE DE YOK İNANIRMISIN.ADAMLAR SİTELERİNDE SATIŞA SUNUYORLAR AMA MAİL ATTIĞIMDA STOKLARINDA OLMADIKLARINI SÖYLÜYORLAR.
    DÜZ MİNİ GERÇEKTEN ÇOK KLASIK VE ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN BANA CAZIP GELMİYOR.KLAVYELİ MODELİ DAHA KARIZMATIK DURUYOR VE ELE DAHA İYİ OTURUYOR.SAR DEĞERİ BENİ ÇOK FAZLA İLGİLENDİRMİYOR.ZAMANINDA 5110 LAR ERİCSSONLAR VE MOTOROLALARI HEPİMİZ KULLANDIK.O ZAMANLARDA BUNLARI KİM ÖNEMSİYORDU.
    KALDI Kİ KOSKOCA S.E. İNSAN SAĞLIĞINA ÇOK FAZLA ETKİ EDECEK DERECEDE OLSA BU CİHAZI ÜRETİRMİYDİ??
    BİR SÜRE DAHA ARAŞTIRIP BULAMAZSAM KENDİMİ X10 MİNİ İÇİN ZORLAYIP ALIŞTIRMAYA ÇALIŞACAĞIM O KÜÇÜK CANAVARA:)

• Bende istiyorum proyu dostum yalnız değilsin merak etme
    SAR değeri etkiliyor beni biraz ama full dokunmatik kullanamam ben telefonu. Klavye gerekli bana. PC gibi kullanıyorum telefonu çoğunlukla çünkü.
  • nerden bulacaz peki yaww...kadıköyde buldum bi tane ama adam bana 2. el cihaza 6 taksit 660 tl çekti almadım bendeee..
  • Çaktırmayın aslında ben de Mini Pro'yu beğeniyorum ama 1.61 Sar değeri nedir yaw Mikrodalga fırın gibi. Gerçi kulaklıkla da idare edilebilir.
  • TAMAM KİMSEYE SÖYLEMEYİZ:)

PEKİ PRO İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR GELİŞME VARMI.YAKIN ZAMANDA TR YE GELECEK VS. FALAN GİBİ.SANMIYORUM GERÇİ.
    DÜN 750 TL YE XPERİA X10 BİLE BULDUM AMA FİYATI MİNİ İLE AYNI BİLE OLSA ALMAM O HANTAL CİHAZI.
    YANİ İLLE DE PRO...
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: tolyo
    slm arkadaşlar X10 mini kullananlara bi sorum var gsmarena ya bakarsak telefonda TV bağlantı özelliği yok. Gerçekten yokmu TV Out?

Android 2.1 ile DLNA nında geleceği söyleniyordu bilmiyorum geldi mi?

Cvp için sağol sedat bnim kastım zaten direk kablo bağlantısıydı.

Açıkçası bu X10 çok hoşuma gidiyo ama istediğim bazı özellikler yok telefonda biride bu sorduğum TV Out mesela. Birde N82 kullanıyorum hatırlıyosan N82 de olan çok işime yarayan ve sevdiğim özelliklerde olmayınca pek mantıklı gelmiyor.
    Nokia N8 vardı aklımda gerçi hala var ama onunda işletim sistemi( yavaşlığı,takılmaları gibi) düşündürüyo adam gibi bir tel. bulumıyoruz yaa. Senin varmı aklında bir model yada beğendiğin bir tel.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 5 Kasım 2010; 19:56:07 >

• @tolyo

Benim şu zamanda istedigim model X10 Mini e10
    Pro kullananlar klavyenin gereksiz olduğunu bile sóylüyor

X10 mini hem küçük hem güçlü bi cihaz bana yani eğlenceli bence

SOnyEricsson bu küçük tip ve Android in üzerinde daha çok durmali bence .

Yendo w150, x10 mini y e benzesede yazılım olarak çok yavaş fiyatı 300 ü aşmaması gerekir
  • Bu cihazın resmi olarak Türkiyeye geleceği yok.Ne gelmez bir çeyrekmiş...Bu sitelerden alışveriş yapan arkadş var mı acaba?
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-x10-mini-pro-cep-telefonu--ayni-gun-kargo-orjinal-urun_791951.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.89.7
    http://www.birnumaram.com/urun/sony-ericsson-xperia-x10-mini-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.76.4

Sanırm x10 mini nin pili değişmiyormuş.Pil arzalanınca napacaz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxilla1 -- 6 Kasım 2010; 19:15:11 >

• Pili sökmek için tornavida gerekiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxilla1

Bu cihazın resmi olarak Türkiyeye geleceği yok.Ne gelmez bir çeyrekmiş...Bu sitelerden alışveriş yapan arkadş var mı acaba?
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-x10-mini-pro-cep-telefonu--ayni-gun-kargo-orjinal-urun_791951.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.89.7
    http://www.birnumaram.com/urun/sony-ericsson-xperia-x10-mini-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.76.4

Sanırm x10 mini nin pili değişmiyormuş.Pil arzalanınca napacaz acaba?

valla bende psikopata bağlamış durumdayım.koskoca kadıköyde yok cihaz.ama teknosepetten alacam galiba.gerçi hafıza kartsız satıyorlar.farklı olarak da beyaz ve kırmızı renklerı var.beyaz pro almayı düşünüyorum.fiyatı da gayet iyi.dışarda bu fiyata bulmak mümkün değil.öyle cihazlar satmaya çalışıyorlar ki sahibindende falan.adamlar garantisiz yurtdışı ve ikinci el cihaza sıfır parası istiyorlar.yuh diyorum baska da bişey demiyorum yani.
    telefon incelemesi de durdu galiba.güncellemeden sonra kimse yok piyasada.

• illaa görerek alıcam derseniz gidin sirkeci altın han(doğubankın karşısı)orda fonotel var paralel ithalatçı.ordan bi bakın.
  • s.a arkadaşlar ben mini aldım 3 hafta önce ama kullanamıyorum isteyen varsa satabilirim 440 vereceğim kutulu almanyadan geldi 2 lik kartı var yedek kapak var slikon kılıf var şarj aleti var kulaklık yok kırıkkaledeyim cep 05469326666 herkese saygılar
  • eveett..bende artık mini pro luyum.beyazını aldım.teknosepetten aldım arkadaşlar.kartal körüsünde mağazaları var.ordan direk telefoncudan alır gibi alabiliyorsunuz.659 tl. ye ve 2 gb hafıza kartı olarak satılıyor.world ve axesse de vade farkı yok.tavsiye ederim.
  • arkadaşlar mevcut gmail hesabımla android markete girmiş bulunmaktayım.daha önce herkes giremediğini iletmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

arkadaşlar mevcut gmail hesabımla android markete girmiş bulunmaktayım.daha önce herkes giremediğini iletmişti.

android telefonlarda market sorunu yasal olarak satılan telefonlarda oluyor. paralel ithalatlarda öyle bir sorun yok diye biliyorum
  • ya arkadaşlar ne zaman geliyor bu mini bugünlerde ciddi ciddi düşünmeye başladım firma garantili olanları Acaba firma garantili telefonlarda ne gibi sorunlar çıkabilir. Bide garanti olayı nasıl işliyor biilen arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi acaba ?
  • artık senden izlenimlerini bekliyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

eveett..bende artık mini pro luyum.beyazını aldım.teknosepetten aldım arkadaşlar.kartal körüsünde mağazaları var.ordan direk telefoncudan alır gibi alabiliyorsunuz.659 tl. ye ve 2 gb hafıza kartı olarak satılıyor.world ve axesse de vade farkı yok.tavsiye ederim.
  • Walla simdi pro dan yaziyorum.biraz zor tabi ama telefonun multimedia ozellikleri gercekten iyi.ekran algilamasi super.uyarici mesaj vs. Geldiginde en ustte mesaji Gorebiliyo. Olmak super.youtube a baglanip video izleyebiliyorum.inceledikce de anlaticam.disari ve kulakliga verdigi ses harika.
  • arkadaşlar güncelleyen arkadalşar nasıl günbcelledi.bende zaten son sürüm yüklü diyor.
  • Arkadaşlar tekofaksa telefon açtım telefonun nezaman Türküyede satışını yacağınızı diye verdiklericevap benşm gibi bu telefonu istirbitör garantili almak isteyenleri hayal kırklığına uğaratcak.telefonu firma yeni yılda satışa sunacakmış. Bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.