Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inş. dediğin gibidir bu telefonu bekliyoruz bi kaç arkadaş günde on kere bakıyoruz gelmiş mi diye :)
  • Şu konuyu takip ettiğim kadar başka konuyu takip etmedim şu DH'de ya hayret bişey. Getirin şu telefonu artık be
  • insanları zorla internetten paralel ithalat telefon almaya, bu telefonları satan firmaların kucağına itiyorlar. sabırla beklemeye devam ediyoruz. 15 güne kadar çıktı çıktı. çıkmadı wave alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbonurcan

insanları zorla internetten paralel ithalat telefon almaya, bu telefonları satan firmaların kucağına itiyorlar. sabırla beklemeye devam ediyoruz. 15 güne kadar çıktı çıktı. çıkmadı wave alacağım

O zaman üzülerek söylüyorum Wave telefonun şimdiden hayırlı olsun dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimAdam -- 31 Ekim 2010; 20:37:57 >
  • merhaba arkadaşlar;
    bende mini pro almayı düşünüyorum.mini çok küçük göründü gözüme.kullanışı nasıl yani en azından mininin.kullanan arkadaşlar genelde batarya ömrünün kısa oldugundan bahsetmiş fakat ben pro alacağım için yedek bayarya da kullanabilirim.malum pronun bataryası sökülebiliyor.
    Ses çıkışları nasıl dışarı ve kulaklık.internet bağlantısı ve ekran hassasiyeti nasıl.birde bu online alışveriş sitelerinden(birnumaram.com) tel alan oldu mu?teslimat ve güvenilirliği hakkında bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu se xperia x8 çıkacakmış x10 dan ekranı daha büyük 3 inç lik ekran ama kamarası eksik 3,2 mp acaba bu telefon nasıldır..
  • @pretty34. 2,3,4 ve 5. sayfada bazı sorularının cevabı var
    quote:

Bir arkadas ses olayini sormus, simdi denedim; E bu kadar olur yani. tv nin sesini bastirdi bizim ufaklik :)

quote:

Orijinalden alıntı: esenesen
    ...
    Ayrica klavyesiz modeli asla bana gore degilmis, klavyeliyi alinca anladim diyebilirim;
    Pil omru konusuna gelince, ortalama 1 gun, fazlasini beklemeyin; pilden dolayi ozelliklerini full kulanamiyacaksam, e bu teli neden alayim. Neyseki evde arabada surekli sarj imkanim var da idare ediyorum.
    Dikkatimi ceken bir baska konuda, dosya sistemi problemli biraz. ornegin foto albumunu acitigimda icinde ne varsa, ortaya dokuyor; bence bir klasor sistemi olsaydi iyi olurdu;
    Wifi super ama evde :( . Disarida onlarca noktada denememe ragmen henuz bir baglanti kuramadik, umutluyuz.
    Daha bir cok benzeri seyler yazabilirim, ama diyorumki iyi bu teli almisim, sakin ve huzurlu gecen gunlerime, adrenalin, stres ve hareket getirdi :D
    Sevgi ve saygilarimla

- mini ile mini pro arasında klavye, kalınlık ve değiştirilebilir pil dışında fark yok. Ekranları aynı.
    - söylediğin sitelerden ben olsam almazdım.
    - internet bağlantısı için;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elameyn -- 1 Kasım 2010; 11:17:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin50
    Arkadaşlar bu se xperia x8 çıkacakmış x10 dan ekranı daha büyük 3 inç lik ekran ama kamarası eksik 3,2 mp acaba bu telefon nasıldır..

Ben bu telefonu (X8) tutmadım. Zaten mini'nin olayı küçük olması. 3 inçten başlayacaksak 3.2inç HTC Wildfire var, HTC'de şu an millet 2.2 froyo kullanıyor. SonyEricsson'un kötü desteği, x8'in kamera flaşı eksikliği eklenince ben X8'i pas geçiyorum. Yarın öbür gün LG menülerinde lag yapmayan, 2.5 inç ayarında, küçük bir telefon üretirse x10 mininin de tahtı sallanır.
  • Güncelleme çıktııııııııı...

Android 2.1 gelmişşşş

http://www.sonyericsson.com/update/?cc=tr&lc=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 1 Kasım 2010; 12:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Güncelleme çıktııııııııı...

Ama telefon çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: morqos

quote:

Ama telefon çıkmadı

• Gerçekten ya. x10 mini resmi olarak geldi mi Türkiye'ye
  • quote:

quote:

Ama telefon çıkmadı

Telefon nasıl çımadı bendeki Türkçe menülü telefon nerden geldi o zaman. Android Marketede girebiliyorum..

• quote:

quote:

Ama telefon çıkmadı

belki 2.1 yüklü gelecek :D bu da bi ihtimal yani

• YENİ GÜNCELLEMEYİ KULLANAN OLDU MU.DEĞİŞİKLİKLER ETKİLİ OLDU MU.

• Android 2,1 güncellemesi nasıl yükleniyor. Daha yayınlanmadı mı yoksa.
  • Buyrun X10 mini Android 2.1 yüklü videoları...

• :))) eski halini bilmiyorum bu telin ama bu hali süper.o hareketli duvar kağıdına bayıldım.ewet arkadaşlar yokmu yeni güncellemeyi yükleyebilenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macıllı

Android 2,1 güncellemesi nasıl yükleniyor. Daha yayınlanmadı mı yoksa.

Daha yayınlanmamış yav önce avrupa ülkeleri yükleyecekmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.