Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu cihaz konusunda sizin engin bilgilerine başvuracağım.Öncelikle ben şu anda SE K750i modelini kullanmaktayım.

1.Normal bir bar tipi telefondan dokunmatik ekran telefona geçiş konusunda zorlanma yaşarmıyım?(Bu arada benim parmaklarım biraz tombulda )

2.Büyük ihtimalle X10 Mini Pro'yu alacağım ses kalitesi ve yüksekliği konusunda K750i baz alındığında nasıl acaba?

3.Cihazın içinde GoogleMaps uygulamasında grafik görüntüden uydu görüntülerine geçiş var mı?

4.Birde kamera ayarlarının olmadığı söyleniyo sadece çekim modu seçiliyormuş bilgisi olan var mı?

Şimdilik kafama takılan sorular bunlar yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kefenci85 -- 28 Ekim 2010; 11:54:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

arkadaşlar x10 mini son güncellemeyle HD kalitesinde video çekecek diyorlar. Doğru mudur?

X10 için kesinde
    X10 mini & X8 için bilinmiyor....

ben pek ihtimal vermiyorum işlemcileri biraz daha düşük oldugu icin. ama teknoloji bu hiç belli olmaz
  • kardeşhayırlı olsun güle güle kullan güzel bilgi veridinizde bende bu gün aldım dediğinizi yapıyorum bir türlü google hesabı açmıyor lütfen yardım edrseniz çok sevinirim markete giremiyorum şimdiden teşekürler
  • s.a kardeş aynı sorun bendede var bir türlü markete giremiyorum ap ayarlarına nasıl giriliyor wap yerine internet nasıl oluyor tarif edreseniz çok sevinirim kafayı yiyceğim akşama kadar uğraştım giremedim sırf bu yüzden satmak istemiyorum saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunussakin

s.a kardeş aynı sorun bendede var bir türlü markete giremiyorum ap ayarlarına nasıl giriliyor wap yerine internet nasıl oluyor tarif edreseniz çok sevinirim kafayı yiyceğim akşama kadar uğraştım giremedim sırf bu yüzden satmak istemiyorum saygılar

ben de aldığımda markete giremiyordum kafayı yiyecektim.sonra telefonun ilk ayarlarını yükleyip tekrar kurulum yaptım ve google hesabımı açarken farkettim ki markete girerken arka plan veri lerinin açık olması gerekiyormuş,tek problem buymuş.ayarlar-->veri senkronizasyonu-->arka plan veri.artık gireceksin inşallah:)
  • teşekürler kardeş ilk ayara nasıl giriliyor nereye bassam karşıma google hesabı çıkıyor canını yerim biyardım et 500 aldım 400 vermek istemiyorum sıfır cihaz yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar
  • quote:

teşekürler kardeş ilk ayara nasıl giriliyor nereye bassam karşıma google hesabı çıkıyor canını yerim biyardım et 500 aldım 400 vermek istemiyorum sıfır cihaz yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

nereden aldığınızı da söylermisiniz acaba
  • bu telefon bu ay geliyordu noldu gelecek mi
  • mini ne zaman satısa cıkıyor ?
  • allah razı olsun kardeş dediğinizi yaptım oldu artık girebiliyorum teşekürler
  • almanyadan geldi yedek kapak slikon kılf kulklık 2 lik kart çıktı
  • BENDE GELMESİNİ BEKLİYORUM.GELİRSE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ŞUAN GLMİŞ OLSAYDI İ EN ÇOK SATILAN BU OLURDE HERHALDE.
  • quote:

allah razı olsun kardeş dediğinizi yaptım oldu artık girebiliyorum teşekürler

cümlemizden kardeş.
  • Tekofaks getirmedi mi hala ekim son diyordu ??????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.sercan

Tekofaks getirmedi mi hala ekim son diyordu ??????????

gelmedi daha
  • 2 hafta önce SonyEriccson'a yine mail attığımda; "Sony Ericsson Xperia™ X10 mini model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2010 yılının, son çeyreğidir." otomatiğe bağlanmış mesajını yollamışlardı. Çeyrek de çeyrekmiş hani
  • Bir cevap alamadım bu x10 mini'de ekran netliği nasıl x10 ile kıyaslayınca sonuc aynımı?

• Hayret bişey arkadaş. Update bile geldi kendisi yok cihazın kafayı yemek üzereyim
  • Arkadaşlar büyük ihtimalle Tekofaks Android 2.1 güncellemesini bekledi X10 mini & Mini pro için.
    Türkiye'de çıkmasını Bu yüzden geciktirmiş olabilirler...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.