Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :( bizde avrupa ülkesiyiz ama.olmaz ki:(
  • Tekrardan Herkeze Merhabalar

Epey mucadele etmeme ragmen, guncellemeyi basaramadim, herhalde cok fazla guncelleme yapan var ondan sanirim. Neyse yarin tekrar denerim.

Ancak, siteden ve yapilan yorumlardan anladigim kadari ile 2.1 gelmesine geldi de, hala bircok eksik var. elle tutulur birtek bluetooth sorunu hallomus gibi gorunuyor. Tabi temkinli yaklasmak lazim; Denemeden birsey soylemek yanlis olur.

Kamerayi hala ellememisler, anlasilan az daha beklemek gerekecek bunun icin.

Bu arada bir arkadas ekran netligini soruyordu. Bence cok iyi, gun isigina gore isigini kendi ayrliyor, eger daha az veya daha fazla kademelerde ayar yapsin isterseniz onuda yapiyor. Renkler cok guzel, net ve keskin.
  • ztn süper olan telefon güncellemeyle daha da ii oldu ben nie bu telefonun gelmesini bekledinizi anlamıyorum durduğunuz kabahat gidin alın hiçde bişey omuyo kaydı olsun yeter getirttim ablama canawar gibi kullanıyorum illaki bi eksiklikler war ama eksiği bu kadar az fiyatı we boyutu bu kadar ii olan bi telefon gösterin bana optimum denilen sewiyenin en üst kademesinde bu telefon düşünmeyin alın kullanın ama aldığınızda hakkını werin sonuna kadar bütün özelliklerini kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergh

ztn süper olan telefon güncellemeyle daha da ii oldu ben nie bu telefonun gelmesini bekledinizi anlamıyorum durduğunuz kabahat gidin alın hiçde bişey omuyo kaydı olsun yeter getirttim ablama canawar gibi kullanıyorum illaki bi eksiklikler war ama eksiği bu kadar az fiyatı we boyutu bu kadar ii olan bi telefon gösterin bana optimum denilen sewiyenin en üst kademesinde bu telefon düşünmeyin alın kullanın ama aldığınızda hakkını werin sonuna kadar bütün özelliklerini kullanın

siz güncelleyebildiniz mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elameyn

2 hafta önce SonyEriccson'a yine mail attığımda; "Sony Ericsson Xperia� X10 mini model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2010 yılının, son çeyreğidir." otomatiğe bağlanmış mesajını yollamışlardı. Çeyrek de çeyrekmiş hani

bitmedi gitti o çeyrek , bende çok merak ediyorum bu cihazı
  • ben dayanamıyorum yaw.bugün gidip alacam artık.
  • arkadaşlar bu telefonu alabileceğim güvenli bir telefoncu varmı tavsiye edebileceğiniz.
  • arkadaslar, isvec"te yasiyorum ve buyuk ihtimalle haftaya turkiye"ye gelecegim. arzu eden varsa x10, x10 mini veya kendi kullandigim x8 modellerinden getirebilirim. tr"deki fiyatlari bilmiyorum, isteyen varsa ne odeyebiolecegini de soyleyerek bana mesaj atabilir.

saygilar.
  • sahibinden.com'da ilanlarda aratınca kadıköydeki bazı satıcılar çıkıyor. onlara bakılabilir. en azından yeri yurdu belli. gerçekten benim de sabrım kalmadı. Sonyericsson sen bize naaptın!

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34
    arkadaşlar bu telefonu alabileceğim güvenli bir telefoncu varmı tavsiye edebileceğiniz.
  • arkadaşlar ilgilenen varsa satıyorum ben telefonumu

http://forum.donanimhaber.com/m_43921825/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43921825
  • tabiki güncelledim we dediğim gibi ztn çok sewdiğim telefonumu daha çok sewiyorum durmayın millet gidin alın x10i siz geçen zamanınıza üzüleceksiniz :)
  • quote:

tabiki güncelledim we dediğim gibi ztn çok sewdiğim telefonumu daha çok sewiyorum durmayın millet gidin alın x10i siz geçen zamanınıza üzüleceksiniz :)

peki ne gibi değişiklikler oldu belirgin denebilecek.bluetooth dışında.
  • 2.1 de çıktı. acaba bu telefonu getirmek için bunu mu bekliyorlardı.
  • quote:

tabiki güncelledim we dediğim gibi ztn çok sewdiğim telefonumu daha çok sewiyorum durmayın millet gidin alın x10i siz geçen zamanınıza üzüleceksiniz :)

hocam nasıl güncellediniz telefonu?
    ben güncelleme çıtığından beri tekip ediyorum
    hala son sürüm diyor benim tele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şimdikizaman -- 4 Kasım 2010; 20:45:47 >
  • 2 gündür kadıköyde cirit atıyorum fakat x10 mini pro yok.
    varmı satan bildiğiniz bir yer.
  • slm arkadaşlar X10 mini kullananlara bi sorum var gsmarena ya bakarsak telefonda TV bağlantı özelliği yok. Gerçekten yokmu TV Out?
  • quote:

2 gündür kadıköyde cirit atıyorum fakat x10 mini pro yok.

Normal bir telefoncuda bulabilmek zor.
    Buralardan alabilirsin))

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x10-mini-fiyati,194017.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo
    slm arkadaşlar X10 mini kullananlara bi sorum var gsmarena ya bakarsak telefonda TV bağlantı özelliği yok. Gerçekten yokmu TV Out?

Android 2.1 ile DLNA nında geleceği söyleniyordu bilmiyorum geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

2 gündür kadıköyde cirit atıyorum fakat x10 mini pro yok.

Normal bir telefoncuda bulabilmek zor.
    Buralardan alabilirsin))

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x10-mini-fiyati,194017.html

kadıköyde x10 mini bulunuyor fakat ben klavyeli modelini yani pro olanını istiyorum.düz mini yok mini yaw:)
    klavyeli daha karızma duruyor.artık avrupa yakasına el atacağım.:(
    internet sitelerinde de ellerinde sadece x10 mini var.proyu hiç biyerde bulamıyorum.:(

• Pronun fiyatı akakce ve cimri.com'da baktığımda 650'ye yakın. Sıfır arıyorsan buralardan alabilirsin ancak.
    Kimse klavyeli telefon istemiyor nedense ve getirmiyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.