Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk izlenimleri gayet iyi olan mini pro mu şu anda güncelliyorum.bakalım 2.1 olacak mı:)
    internete bağlanış hızı ve download hızı gayet iyi arkadaşlar.android markete sorunsuz olarak giriyorum fakat o kadar cok uygulama var kı hepsinin hangi işlere yaradığını anlamk için yüklemek gerekiyor tabi.şekil çizmenizi gerektiren tuş kilidi uygulaması çok iyi düşünülmüş.çok kısa sürede tamamen şarj oluyor cihaz.fakat şu anda pil performansı ile ilgili net birşey söylemek doğru olmaz.elimizde düşmediği için fazla gitmiyor.sony ericsson sitesinde pil performansnı artırmak için sık sık şarja takılması gerektiğini duyurmuş.
    animasyonlu duvar kağıdı yada ekran koruyucu bulup kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talipb

Arkadaşlar tekofaksa telefon açtım telefonun nezaman Türküyede satışını yacağınızı diye verdiklericevap benşm gibi bu telefonu istirbitör garantili almak isteyenleri hayal kırklığına uğaratcak.telefonu firma yeni yılda satışa sunacakmış. Bilginize.

Ooooooo vazgectım o zaman ben ya..Daha çok varmış.Zati yeni yılda da biraz daha bekletirler..Bunun yerine Nokia X6 ya bakıyorum artık
  • Yeni yılda almayı düşünüyordum zaten bende biraz daha uzadı anlaşılan alma sürem.
  • s.a herkese acil satılık kutulu kayıtlı xperia 10 mini 2lik kart bağlantı kablosu yedek kapak şarj aleti adruid kullanamadığım için satıyorum 1 ay kullandım çok temiz 440 tl ye vereceğim saygılar cep 05469326666 ve slikon kılıf var
  • arkadaşlar aradığım animasyonlu duvar kağıtlarını da markette buldum.yüzlerce ve çok kaliteli duvar kağıtları var.akvaryumdan karabulutlu fırtınalara,gezegenlerden hayvan animasyonlarına kadar bir çok şey var.market çok detaylı ve çeşitli.
  • İyice heveslendiriyosun pretty34
    w810'dan sonra ilaç gibi gelecek bu telefon sanırım. Prodaki klavyeyi kullanması kolay mı? Rahatlıkla yazabiliyor musun? Dokunmatiği ne durumda algılayabiliyor mu net bir şekilde yoksa arada çileden çıkardığı oluyor mu seni?
  • X10 mini E10i ve X10 mini pro U20i modellerini Android 2.1 sürümüne yükseltme!

(Bunu denemeden önce kendiniz "SonyEricsson UpdateService" yada "SonyEricsson PC Compaion" dan telefona yazılımı yükleyin.)

"Root Explorer application"'ını açınız..(Market'ten indiriniz)
    Programda "system" klasörüne giriyoruz. Sağ üstteki "Mount R/W" butonuna tıklıyoruz. daha sonra system klasörü içinde bulunan "default.prop" dosyasına uzun basarak açılan menüden "Open in Text Editor" ü seçiyoruz..

X10 mini E10i için: 1237-0392
    (Customized UK)

ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX
    ro.product.name=E10_XXXX-XXXX

Yani son hali şu şekilde olmalı..

ro.semc.version.cust=1237-0392
    ro.product.name=E10_1237-0392

X10 mini pro U20i için: 1238-0199
    (Customized UK)

ro.product.name=U20_XXXX-XXXX

ro.semc.version.cust=1238-0199
    ro.product.name=U20_1238-0199

Bu iki satırı editledikten sonra save&exit diyoruz ve telefonu restart ediyoruz.
    "SonyEricsson UpdateService" yada "SonyEricsson PC Compaion" dan telefona yazılımı yüklüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 10 Kasım 2010; 17:37:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

eveett..bende artık mini pro luyum.beyazını aldım.teknosepetten aldım arkadaşlar.kartal körüsünde mağazaları var.ordan direk telefoncudan alır gibi alabiliyorsunuz.659 tl. ye ve 2 gb hafıza kartı olarak satılıyor.world ve axesse de vade farkı yok.tavsiye ederim.

pretty34 mağzadan mı aldın yoksa internetten mı aldın.Bu site güvenilirse bende sipariş vermeyı dusunuyorum.Bu arada dokunmagi nasıl.Hiç takılması oluyor mu?Ben bır kaç ay HTC Touch 2 kullanmıstım ama telefon bazen takılıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

İyice heveslendiriyosun pretty34
    w810'dan sonra ilaç gibi gelecek bu telefon sanırım. Prodaki klavyeyi kullanması kolay mı? Rahatlıkla yazabiliyor musun? Dokunmatiği ne durumda algılayabiliyor mu net bir şekilde yoksa arada çileden çıkardığı oluyor mu seni?

klavyeyi sıklıkla kullanmıyorum.ekran klavyesi gayet hızlı ve son derece stabil.henüz çileden çıkardığı olmadıı:))
    klavyeyi çok fazla kullanmama sebebim ise zaten çok faazla kullanacağım için değil,daha karizmatik olması ve boyut olarak düz miniden daha normal boyutlarda olmasındandı.
    ama msn de falan yazışırken klavye gayet başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxilla1

quote:

eveett..bende artık mini pro luyum.beyazını aldım.teknosepetten aldım arkadaşlar.kartal körüsünde mağazaları var.ordan direk telefoncudan alır gibi alabiliyorsunuz.659 tl. ye ve 2 gb hafıza kartı olarak satılıyor.world ve axesse de vade farkı yok.tavsiye ederim.

pretty34 mağzadan mı aldın yoksa internetten mı aldın.Bu site güvenilirse bende sipariş vermeyı dusunuyorum.Bu arada dokunmagi nasıl.Hiç takılması oluyor mu?Ben bır kaç ay HTC Touch 2 kullanmıstım ama telefon bazen takılıyordu

takılma çok fazla yaşamadım.sadece bir iki kez.o da arkaplanda çalışan işlemleri sonlandırmazsan oluyor.onun için de markette programlar war.çalışan gereksiz program yada uygulamaları kapatıyor.ben teknosepetin mağazasına giderek aldım.kartal köprüsünün hemen ayağında garage gruop plaza var.oraya gidersen elden alıp,ödemeni direk ordan yapabiliyorsun sanal posla.yani bir nevi internet ödemesi yine.ama gitmeden önce ayırtman gerekiyor arayarak.ve bu fiyatta en azından garantili olarak başka bi yerde bulman imkansızzz.

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

X10 mini E10i ve X10 mini pro U20i modellerini Android 2.1 sürümüne yükseltme!

(Bunu denemeden önce kendiniz "SonyEricsson UpdateService" yada "SonyEricsson PC Compaion" dan telefona yazılımı yükleyin.)

"Root Explorer application"'ını açınız..(Market'ten indiriniz)
    Programda "system" klasörüne giriyoruz. Sağ üstteki "Mount R/W" butonuna tıklıyoruz. daha sonra system klasörü içinde bulunan "default.prop" dosyasına uzun basarak açılan menüden "Open in Text Editor" ü seçiyoruz..

X10 mini E10i için: 1237-0392
    (Customized UK)

ro.product.name=E10_XXXX-XXXX

ro.semc.version.cust=1237-0392
    ro.product.name=E10_1237-0392

X10 mini pro U20i için: 1238-0199
    (Customized UK)

ro.product.name=U20_XXXX-XXXX

ro.semc.version.cust=1238-0199
    ro.product.name=U20_1238-0199

Bu iki satırı editledikten sonra save&exit diyoruz ve telefonu restart ediyoruz.
    "SonyEricsson UpdateService" yada "SonyEricsson PC Compaion" dan telefona yazılımı yüklüyoruz.

bu işlemleri 2.1 e yükseltmek için mi yapıyoruz.ben böyle bişey yapmadım.ilk denememde zaten güncel sürüm yüklü dedi.1 gün sonra telefonu pc ye bağladım şarkı atmak için.
    bana güncel sürüm var uyarısı verdi ve yükledi.sonra 2.1 oldu :)

• Evet gerçekten gelmiş şimdi bende yüklüyorum..
  • Merabalar ilk önce bu foruma yeni katıldım askerden geleli 1 hafta oldu o yüzden yeni arayışlar içerisindeyim :D inşallah yogun bi forumdur dewamlı oluruz ilk izlenimler olarak soruların cevapsız kalmadıgını gördüm bende katılmak istedim kafam karışık

yazıyı baştan sona merakla okudum çünkü bende x10 mini almak istiyorum yanlız ben mini ile mini pro arasında kaldım arkadaşlar bunların arasında bariz farklar var mı ?
    bunlar hakkında bana yardımcı olurmusunuz bide pretty34 arkadaşım sen klavyeye ihtiyaç bile duymuyorum sanal klavye yeterli yazmışsın ben wifi kullanıcam internette gezinirken yada face msn kullanmak bunlar için sanal klavye yeterlimi çünkü ekran çok küçük eger yeterli ise mini ideal benim için hem boyut olarak ufak hem sar degeri daha düşük ama yetersiz ise pro alıcam radyasyon bizide android yapmaz ya ayrıca telefonu nerden almamı önerirsiniz garantili sağlam

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iilk sorum şimdiden hayırlı olsun herkeze iyi forumlar

• Mini Pro ve Mini arasındaki en belirgin ve önemli iki fark şöyle

Mini Pro'da klavye var.
    Mini'de klavye yok.

Mini Pro'da pil çıkarılabiliyor.
    Mini'de pil cihazla bütünleşik. Tornavida yardımıyla çıkıyor.

Onun dışında seninde söylediğin gibi SAR değerleri farklı ve burada mini pro daha zararlı diyelim

Platform olarak aynılar. Özellikleride aynı. Sadece dış görünüş olarak bu farkları var. Onun dışında performans farkı olmaması lazım.
    Ben şahsen Mini Pro düşünüyorum. Sebebine gelince telefonu sadece mesaj arama msn facebook twitter gibi işlerde kullanmıyorum. Kod yazıp internette çeşitli işler yapıyorum. Klavyenin daha hızlı olacağını düşünüyorum. Ayrıca çok ince olmasınıda istemem telefonumun. Elime otursun yan tuttuğumda karizmatik dursun diyorum.

Seçim senin

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

Mini Pro ve Mini arasındaki en belirgin ve önemli iki fark şöyle

Mini Pro'da klavye var.
    Mini'de klavye yok.

Mini Pro'da pil çıkarılabiliyor.
    Mini'de pil cihazla bütünleşik. Tornavida yardımıyla çıkıyor.

Onun dışında seninde söylediğin gibi SAR değerleri farklı ve burada mini pro daha zararlı diyelim

Platform olarak aynılar. Özellikleride aynı. Sadece dış görünüş olarak bu farkları var. Onun dışında performans farkı olmaması lazım.
    Ben şahsen Mini Pro düşünüyorum. Sebebine gelince telefonu sadece mesaj arama msn facebook twitter gibi işlerde kullanmıyorum. Kod yazıp internette çeşitli işler yapıyorum. Klavyenin daha hızlı olacağını düşünüyorum. Ayrıca çok ince olmasınıda istemem telefonumun. Elime otursun yan tuttuğumda karizmatik dursun diyorum.

Seçim senin

çok saol kardeşim bilgilendirdigin için ama ben hala kararsızım sanırım mini nin boyutları çok ilgimi çekti ondan :D

• mini pro kullananların büyük çoğunluğu klavyeyi pek kullanmadıklarını söylüyor.

Bencede öyle.

Mini ve mini pro arasindaki fark:
    -Mini prodaki klavye ve tasarım farkları
    -SAR: X10 Mini Pro -1.61 W/kg (10g)
    X10 Mini - 1.17 W/kg (10g)
    -X10 mini bataryası dahilı tornovidasız çıkmaz
    Mini pro'nun ki normal cikar

Bunların dışında hiçbir fark yok yazılım,donanım

X10 mini, 2 ödül almıs olmasına rağmen , Mini pro hiçbir ödül alamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 11 Kasım 2010; 15:02:18 >
  • quote:

mini pro kullananların büyük çoğunluğu klavyeyi pek kullanmadıklarını söylüyor.

Bencede öyle.

-SAR: X10 Mini Pro -
    1.61 W/kg (10g)
    X10 Mini - 1.17
    W/kg (10g)

bizim pro muz da zaten sadece klavyesiz haliyle 2 ödüllü.:)
    klavyesine ödül almasa da olur.:)
    evet klavyeli hali karizmatık oldugu için aldım.çok fazla kullanmıyorum zaten.minisi çok minik.üstelik bataryanın dahili olması da dezavantaj bencee.

• Telefonu aldıktan hemen sonra bir adette batarya almayı düşünüyorum ben şahsen. Ya da şarj için pilli ünite falan alabilirim. Duruma göre bakarız artık.
  • quote:

quote:

mini pro kullananların büyük çoğunluğu klavyeyi pek kullanmadıklarını söylüyor.

Bencede öyle.

-SAR: X10 Mini Pro -
    1.61 W/kg (10g)
    X10 Mini - 1.17
    W/kg (10g)

bizim pro muz da zaten sadece klavyesiz haliyle 2 ödüllü.:)
    klavyesine ödül almasa da olur.:)
    evet klavyeli hali karizmatık oldugu için aldım.çok fazla kullanmıyorum zaten.minisi çok minik.üstelik bataryanın dahili olması da dezavantaj bencee.

:))))) bende kartaldan alıcam inşallh bi problem çıkmaz daha önce çin malı üründe sıkıntı yaşamadım ama bundada olmaz inşallah hepiniz saolun werdiginiz cewaplar için teli alım daha soru çok olur inşallh sıkmadım canınızı :D gittim baktım pro daha mantıklı pretty nin de dedigi gibi pilin dahili olması kötü va klavye gerçektende esaslı duruyo :Dsonra kafamı vurmayım duwarlara yedek pil alırız :D ilerde ama android çözer bence pil sorununu dahada uzar biraz zaman geçsin :)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.