Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Market veya benzeri bir yerden indirmeniz gerekiyor.

Ben Andexplorer ve Recoroid kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

arkadaşlar telefon internette nasıl acaba ?

Cok Cok iyi, hizli, acmadigi sayfa yok gibi, ayni anda birkac sayfayi acik tutabiliyorsunuz, ek programla netteki videolari seyreredebiliyorsunuz (youtube haric)
  • Teşekkür ederim esesesen arkadaş. İndirip hallederim inşallah.. Birde görüşme sırasında karşı tarafa cızırtı sesi çok geliyomuş canımı sıkıyo ama hayırlısı bakalım. Kamera ve video ayarlarını bulamadım, sanırım o da anroid marketten indirmemiz gerekiyor. Fazla sıkıldığımda nokia x302 almayı düşünüyorum artık. Tekrar tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican60

Teşekkür ederim esesesen arkadaş. İndirip hallederim inşallah.. Birde görüşme sırasında karşı tarafa cızırtı sesi çok geliyomuş canımı sıkıyo ama hayırlısı bakalım. Kamera ve video ayarlarını bulamadım, sanırım o da anroid marketten indirmemiz gerekiyor. Fazla sıkıldığımda nokia x302 almayı düşünüyorum artık. Tekrar tesekkür ederim

Rica ederim alican60, faydasi olduysa ne mutlu.

Cizirti olayi bende de var, kamera ve video ayarlari icinde adres ayni; Isin aslina bakarsak, sevgili SE bu cihaza uvey evlat muamelesi yapiyor gibi. Cok uzun yillardir SE ciyim, ancak acikca soylemek gerekirse SE markali bu son telefonum olacak gibi duruyor. Gecen gun son anda tutum kendimi camdan firlatmamak icin. Ekran dokunmatigi cok iyi bir performansa sahip olmasina ragmen bazen inatlasiyor ve nedense o bazanlar da cok ters anlara denk geliyor.

Benim gorusum, bu cihaz iyi olmasina iyide, stabil bir performansi yok, bazen super, bazen de koca bir essek. Az yada cok bir para veriyorsun, ama cihaz bilesenlerini kullanacagin proglar icin market diye bisi icat etmisler, ona mecbursun. E ! o zaman marketi adam gibi yap. Siz Turkiye den girilmiyor diyorsunuz ama ben Belcika dan da giremiyorum.

Android 1.6 ya esir olduk, guncelleme yapicaklarda 2.1 olucak. Haaa 2.2 veya ustunu hic dusunme zaten, bluetood var diyorsun cihazda, satarken idare edecek kadar bile bir prog koyamiyorsun. Bi de utanmadan sitende bile yazabiliyorsun, Bluetood destegimiz simdilik yoktur, ileride planliyoruz diye; Komik degilmi, degil aslinda tahrik edici;(

Yani kisacasi veya isin dogrusu su bence.

Ben aldim, az daha kafami bozarsa bes metreden duvara oyle bir carparimki parcasi kalmaz, e ! bu banada komaz; gider alirim kafama eseni. Ama zar zor bir tel parasi denklestiren ne yapicak? Bekleyin arkadaslar, bence az daha bekleyin, sevgili SE kaldiracak biryerini, halledicek sorunlari sonra alinacak bu cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenesen -- 23 Ekim 2010; 0:35:45 >

• 2 Ay daha beklerim arkadaş düzelirse almayı düşünüyorum telefonu.
    Yanlız şikayetler bir bir gelmeye başladı korkutmaya başladı SE beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

2 Ay daha beklerim arkadaş düzelirse almayı düşünüyorum telefonu.

aynen. bende vazgeçmek üzereyim bu modelden.
  • Bütün hayallerim yıkılıyor. Ne yapsam bilemedim. Peki bu cihaza alternatif bir cihaz var mı SE'de? Yoksa 5 yıl bekleyip Xperia X10'un 1000 liradan 300'e düşmesini falan mı beklemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbonurcan

quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

2 Ay daha beklerim arkadaş düzelirse almayı düşünüyorum telefonu.

aynen. bende vazgeçmek üzereyim bu modelden.

Anladığım kadarıyla sizler de 500-600 TL arası Androidli bir telefon bakıyorsunuz. (Böyle bir konu açtım ben dehttp://forum.donanimhaber.com/m_43999977/tm.htm)
    Açıkçası kronik problemleri var ise ben de almayacağım ne yazık ki. :(

Benim merak ettiğim Sony Ericsson XPERIA X10 mini için 2.1 güncellemesi gelecek peki 2.2 ? Sanırım işlemcisinden ötürü bu düşünülmüyor gibi.
    Peki illegal yollardan Sony Ericsson XPERIA X10 mini'yi geliştiren gruplar var mı?

Samsung'un i5700'ü bu konuda çok sağlam bir yolda ilerliyor, büyük ihtimalle 3.0'ı bile görürler bu azimle.

Açıkçası bu tarz telefonlar alırken en önemli unsur telefona korsan/illegal destek verecek olan developer'ın olması.
    Telefon o zaman tam anlamıyla dört dörtlük oluyor, uzun bir süre kullanabiliyorsunuz.

Bir ürünü ne kadar çok alan ve kullanan kişi varsa yardımlaşma o kadar iyi oluyor. Sanırım bunun en güzel örneği 5800. Her hafta bir update çıkıyor neredeyse. Vakti zamanın SX1'i gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 25 Ekim 2010; 14:16:44 >

• arkadaşlar
    telefon küçük ve kullanışlı bir telefon
    sarjı en az 1 gün gidiyor
    cızırtı problemi bende olmadı
    dokunmatik desen süper
    2.1 için her gün xda takipteyim
    şu an bir tane çıktı ama stabil değil anladığım kadarı ile
    bence güzel kullanışlı bir telefon güncellemeler le daha da iyi olacağını düşünüyorum
  • Araştırmaya devam ettikçe cihazdan soğuyorum ne yazık ki. :(

Android işletim sistemi kullanan, bu fiyat aralığındaki rakibi Samsung i5700'de Li-ion 1500 mAh pil varken bu üründe Li-po 950 mAh lik pil var.
    Li-po olmasına rağmen haliyle bu da bekleme, konuşma süresine çok yansıyor.

Samsung i5700'de bekleme süresi: 650 saat (2G), 580 saat (3G) değerlerine karşılık SONY minide bu değerler sırasıyla 285 saat (2G), 360 saat (3G) ( Resmi sitesinde de böyle yazıyor.)

Konuşma değerlerine bakarsak eğer Samsung i5700'de 11 saat 50 dakika (2G), 6 saat 50 dakika (3G), Sony'de 4 saat (2G) ve 3 saat, 30 dakika. (3G)

Çok ciddi farklar var. :(

Bu arada 2.1 çıkıyormuş sanırım.http://se-xperia.com/two-new-x10-firmware-versions-certified-eclair-on-the-way/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
    O değil SE'un kendi web sitesinde 2.1 yazısı gördüm gibi geldi ama sonra bir daha bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 26 Ekim 2010; 14:02:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Araştırmaya devam ettikçe cihazdan soğuyorum ne yazık ki. :(

Android işletim sistemi kullanan, bu fiyat aralığındaki rakibi Samsung i5700'de Li-ion 1500 mAh pil varken bu üründe Li-po 950 mAh lik pil var.
    Li-po olmasına rağmen haliyle bu da bekleme, konuşma süresine çok yansıyor.

Samsung i5700'de bekleme süresi: 650 saat (2G), 580 saat (3G) değerlerine karşılık SONY minide bu değerler sırasıyla 285 saat (2G), 360 saat (3G) ( Resmi sitesinde de böyle yazıyor.)

Konuşma değerlerine bakarsak eğer Samsung i5700'de 11 saat 50 dakika (2G), 6 saat 50 dakika (3G), Sony'de 4 saat (2G) ve 3 saat, 30 dakika. (3G)

Çok ciddi farklar var. :(

Bu arada 2.1 çıkıyormuş sanırım.http://se-xperia.com/two-new-x10-firmware-versions-certified-eclair-on-the-way/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
    O değil SE'un kendi web sitesinde 2.1 yazısı gördüm gibi geldi ama sonra bir daha bulamadım.

Merhaba dostum. Aman diyim i5700'a yanaşma. X10 Mini ile i5700 arasında dağlar kadar fark var. Zaten tasarım olarak X10Mini Ferrari ise i5700 Şahin bile olamaz. X10Mini çok ama çok özenilerek yaratılmış bir cihaz ki bildiğim kadarıyla Avrupa ' da tasarım ödülü aldı.

Kendim X10 kullanıyorum, kız arkadaşıma da forumdan yurtdışı sıfır bir X10Mini almıştım. Özellikle bayan kullanıcılar için o kadar mükemmel bir telefon ki, kız arkadaşım telefona ısınmakta hiç zorluk çekmedi. Evet telefonun bütün SE'nin Android serilerinde olduğu gibi bazı sorunları var; ama onlar hep yazılımsal ve özellikle şu 2-3 ay içerisinde gelecek update'ler ile giderilcekler hep.

Telefon yalnız asıl Android telefonlar ile karıştırmayın. Aslen tarz bir telefon olarak tasarlanmış, yani bütün Android işlevlerini içeriyor; ama çok küçük olduğu için genelde onları gerektiği zaman kullanıyorsunuz. Nokia'nın Xpress Music serisi tarzında bir telefon; ama işte o özelliklerinin üstüne gerekirse Android işlevlerini de kullanabiliyorsunuz. Ne bileyim Market'ten bir dolu program indirebilirsiniz, GPS'ini, Wireless'ını fln kullanabilirsiniz; ama işte onları kullanınca pil süresi ciddi düzeyde düşüyor.

Sonuçta, telefon özellikleri süper, muzik özellikleri üst düzeyde süper, kamerası, ekranı fln güzel bir telefona arıyorsanız, Android olmasının sunduğu avantajları da üstüne katınca rakipsiz bir telefon oluyor çıkıyor. Yalnız hepsini geçtim, bu kadar dış tasarımı efsane olan bir telefon olamaz. Yiyesi geliyor insanın telefonu

• iyi güzel diyorsun da hani telefon nerde. se bizi zorla internetten satış yapan sitelerin kucağına itiyor. gelmediki alalım. her ne kadar sevmesemde nokia ve samsung un bu yönünü seviyorum. türk kullanıcıları çok mağdur etmiyor
  • 2.1 yazılımı şu an test olarak birkaç sitede var.
    X10 mini alınabilecek bir model ve o boyuta o özellikler))

2 ödül almış bir cihaz.
    http://www.sonyericsson.com/cws/companyandpress/aboutus/awards?cc=tr&lc=tr

Avrupa'nın 2010-2011 En İyi Cep Telefonu - Sony Ericsson XPERIA X10 Mini E10i

http://www.sonyericsson.com/cws/companyandpress/aboutus/awards/award/x10minieisaaward?cc=tr&lc=tr

XPERIA™X10 mini ürün tasarım ödülü kazandı.

http://www.sonyericsson.com/cws/companyandpress/aboutus/awards/award/x10miniaward?cc=tr&lc=tr

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803139
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=808359

Vee X10 mini & Mini pro Android 2.1 görünümleri

• 2.1 yazısını buldum en sonunda.
    Demek ki bugün yarın çıkıyor arkadaşlar. Gözünüz aydın.
    Artık bir incelemesini bizlerle paylaşırsınız.

@kralhasanyigit
    Söylediklerinize katılıyorum fakat (Her ne kadar işlemcisi filan daha yavaş olsa da ) bu pil süresi benim için çok önemli.
    Hele ki yedek pil alayım mini'ye deme durumunuz da yok zira pil yerinden çıkmıyor. (Pro'da olabilir.9

Efsane bir cihaz üretebilecekken SONY'nin şutu direkte patlamış geldi bana.
    Böylesine akıllı telefonların özelliklerini kullanamayacaksak almamızın pek bir anlamı olmayabilir. Pili bitecek diye kullanmayacaksak gidip düz bir telefon alınır.

Hani aralarındaki fark az olsa anlayacağım fakat çok ciddi bir kullanım farkı var. Bakalım yeni Android'li modeller geliyor 1-2 hafta daha bekleyelim belki Samsung'ın giriş seviyesi Androidli telefonları yine bir bomba patlatır.
    Ah Sony ah!

Ek: se(dd)at aynı anda yazmaya başlamışız mesajları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 26 Ekim 2010; 14:45:01 >

• bende gördüm

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10mini?cc=tr&lc=tr

Buradan takip edebilirsiniz.
    http://www.sonyericsson.com/update/?cc=tr&lc=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 27 Ekim 2010; 0:17:46 >

• Bu mini de ekran netliği nasıl şu an diamond kulanıyorum onu satıp bunu alcam ,cihazı birtürlü göremedim kulanan varsa x10 ile x10mini'nin ekran netliği aynımı? x10 mediamerkete varda ordan kıysalıycam
  • off line çalışacak bi gps programı tavsiye eder misiniz arkadaşlar.teşekkürler.
  • http://se-xperia.com 'da yukardaki ayrıntıyı mesaj olarak atmıştım. Adamların ilgisini çekmiş.
    Mesajımdan haber yapmışlar.

"Xperia X10 Mini “Now with Android 2.1 Yes you read that right, although from what I can see, the update isn’t out yet. One of our readers (suavi) has pointed us in the direction of Sony Ericsson’s website.... "

http://se-xperia.com/xperia-x10-mini-now-with-android-2-1/

• arkadaşlar x10 mini son güncellemeyle HD kalitesinde video çekecek diyorlar. Doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

arkadaşlar x10 mini son güncellemeyle HD kalitesinde video çekecek diyorlar. Doğru mudur?

X10 için kesinde
    X10 mini & X8 için bilinmiyor....
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.