Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mini kullanan arkadaşlar kullandıkları proğramları yazabilirler mi acaba?
    olmazsa olmazlar nelerdir?
  • vay arkadaş nasıl alıyorsunuz. söyleyinde biz de alalım beklemekten sıkıldım artık bu se nin keyfini
  • arkadaslar ilk telefonumu 2002 de aldım o da philips ti sonraları bir de sagem kullndım bir kere sonra hep nokia kullandım se nin menüsü hiç kullanışlı gelmezdi bana hep nokia kullandım ama sıkıldım nokianin aynı hep aynı arayüzünden tabiriii caisze hasta oldum se x10 mini menüsüne bayıldım tr ye gelmesini ve ucuzlamasını beklicez çaresi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: elameyn

@MAVİT nereden almayı düşünüyorsun?

yurt dısından gelecek
  • selamlar herkese. tam nokia 5800 almaya karar vermişken birden bu başlığı gördüm ve okumaya başladım benim için kamera özelliği çok önemli cep telefonunda yorumlara ve fotolara bakılırsa da bu telefon baya iyi foto yönünden ama telefonun ne zaman türkiyeye geleceği de muamma gibi. bu iki telefon arasında çok kaldım siz olsanız hangisini alırdınız? bir de satışa çıkma tarihi ve fiyatı hakkında bir bilgisi olan varsa söyleyebilir mi? şimdiden teşekkürler cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl04
    selamlar herkese. tam nokia 5800 almaya karar vermişken birden bu başlığı gördüm ve okumaya başladım benim için kamera özelliği çok önemli cep telefonunda yorumlara ve fotolara bakılırsa da bu telefon baya iyi foto yönünden ama telefonun ne zaman türkiyeye geleceği de muamma gibi. bu iki telefon arasında çok kaldım siz olsanız hangisini alırdınız? bir de satışa çıkma tarihi ve fiyatı hakkında bir bilgisi olan varsa söyleyebilir mi? şimdiden teşekkürler cevap için

vivaz al.
  • mini aldım markete giremiyorum wifi ile denedim olmadı,internet paketi aldım gene giremiyorum.nete girip çok güzel gezebiliyorum fakat markete giremiyorum yardım lütfen!??
  • 5800 kadar büyük ekranı olmadığını göz önünde bulundurmak gerek. Bu birçoğu için sorun olabilir. Çıkış için 2010'un son çeyreği deniyor, tarihi ile ilgili olarak 1 ve 2. sayfalarda atılan emailleri okuyabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: anıl04

selamlar herkese. tam nokia 5800 almaya karar vermişken birden bu başlığı gördüm ve okumaya başladım benim için kamera özelliği çok önemli cep telefonunda yorumlara ve fotolara bakılırsa da bu telefon baya iyi foto yönünden ama telefonun ne zaman türkiyeye geleceği de muamma gibi. bu iki telefon arasında çok kaldım siz olsanız hangisini alırdınız? bir de satışa çıkma tarihi ve fiyatı hakkında bir bilgisi olan varsa söyleyebilir mi? şimdiden teşekkürler cevap için

• Türkiyede paralel ithalat ile şuan alınabiliyor diye biliyiorum. Android market ise Türkiye için kapalı. İngiltere olarak ayarlayıp girenler var sanırım. Galaxy s kosunda bakabilirsiniz. Denildiği gibi tek sıkıntı ekranın çözünürlüğü ve boyutu. 5800'a göre bana göre tek dezavantajı ama android olması, küççük olmassı, sony olması gibi artıları çoğu kişi için bunu telafi edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.k

mini aldım markete giremiyorum wifi ile denedim olmadı,internet paketi aldım gene giremiyorum.nete girip çok güzel gezebiliyorum fakat markete giremiyorum yardım lütfen!??

Google hesabı açtınız mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 12 Ekim 2010; 11:35:48 >
  • @ [BLuTo]
    http://www.android-hilfe.de/sony-ericsson-xperia-x10-mini-mini-pro/45576-desktop-wars-mini-pro.html

Bunu hiç denedin mi? Adw Launcher uygulamasını?

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

2.ye Türkçe video incelemesi yaparmısın? Bu sefer kameraya , radyoya uygulamalara vs ye gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 12 Ekim 2010; 14:29:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

quote:

mini aldım markete giremiyorum wifi ile denedim olmadı,internet paketi aldım gene giremiyorum.nete girip çok güzel gezebiliyorum fakat markete giremiyorum yardım lütfen!??

Google hesabı açtınız mı

aslında sorun o google hesabı açamıyor
  • quote:

Google hesabı açılmadan Google servislerine girilemez.(Android Market, Gmail, Google Talk ve Takvim)
    Mutlaka açman lazım.

Telefonunuzda bir Google™ hesabı ayarlamak için

1 Ana ekran konumunda, öğesini yukarı doğru sürükleyin.
    2 Ayarlar > Temel ayarlar > Kurulum kılavuzu > Google hesabı seçeneğini bulup
    hafifçe vurun.
    3 Bir Google™ hesabı oluşturmak için kayıt sihirbazını izleyin veya zaten bir hesabınız
    varsa oturum açın.
    4 Telefonunuz artık Gmail™, Google Talk™ ve Google Takvim™ uygulamalarıyla
    kullanılmaya hazırdır.
    Ayrıca telefonu ilk kez başlattığınızda kurulum kılavuzundan bir Google™ hesabı oluşturmak veya
    ayarlamak da mümkündür. Bunun yanı sıra bilgisayarınızın web tarayıcısından
    www.google.com/accounts adresine giderek de bir Google™ hesabı oluşturabilirsiniz.

• se(dd)at@

Mini yi sattım. Satma sebebine gelince gören herkes cihazı istiyor. Yoğun istek üzerine iyi fiyata satıldı cihaz. İyi reklam yapılırsa tedarikçiler tarafından eminim bu cihaz çok iyi satacaktır. Ben bukadar talep gören bi cihaz görmedim.

d.k@

Google hesabını pc den de açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Google hesabı açılmadan Google servislerine girilemez.(Android Market, Gmail, Google Talk ve Takvim)
    Mutlaka açman lazım.

Telefonunuzda bir Google™ hesabı ayarlamak için

1 Ana ekran konumunda, öğesini yukarı doğru sürükleyin.
    2 Ayarlar > Temel ayarlar > Kurulum kılavuzu > Google hesabı seçeneğini bulup
    hafifçe vurun.
    3 Bir Google™ hesabı oluşturmak için kayıt sihirbazını izleyin veya zaten bir hesabınız
    varsa oturum açın.
    4 Telefonunuz artık Gmail™, Google Talk™ ve Google Takvim™ uygulamalarıyla
    kullanılmaya hazırdır.
    Ayrıca telefonu ilk kez başlattığınızda kurulum kılavuzundan bir Google™ hesabı oluşturmak veya
    ayarlamak da mümkündür. Bunun yanı sıra bilgisayarınızın web tarayıcısından
    www.google.com/accounts adresine giderek de bir Google™ hesabı oluşturabilirsiniz.

gmailimi açabiliyor nette gezebiliyorum ama google talk market gibi şeyleri açmak istediğimde google hesabı oluştur diyo zaten hesabım var deyip oturum aç diyorum beş dakika açmaya uğraşıp sunucu ile sağlam bir bveri bağlantısı kurulamıyor hatası veriyor.bu geçici bi sorun olabilir veya sim kartınıza veri hizmeti tahsil edilmemiş olabilir.devam ederse müşteri hizmetlerini arayın diyor.ama ben nete girebiliyorum hiç bi sıkıntı yok.söylediğiniz şeyleri de yaptım zaten.anlamadım gitti.hayırlısı bakalım

• apn ayarlarında web yazıyosa orayı internet olarak değiştir bende aynı sorun vardı aynen söylediğimi uyguladım markete girdim..türkiyeden rahatlıkla giriliyor..
  • bir de arkadaşlar telefonuma normal olarak kendi browserından ınternette girip gezinirken opera yukledım, bundan sonra kendı browser ı ınternete girmiyor ..internet ayarlarımda bı sorun yok oparadan vs. giriyorum nasıl düzeltebilirim acaba var mı bilen???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Orijinalden alıntı: whitebaby

Bu telefonu almaya karar vermiştim ama sar değeri ve pil gücü kararımı değiştirdi...
    yazık...

çok kişinin kararını etkiledi pil gücü ve sar değeri.

sar değeri benim kararımı zerre kadar etkilemedi , etkileseydi eğer önce laptoplardan ve evde kullanılan radyasyon canavarı olan pc lerden vazgeçerdim
    hala SAR da SAR , siz önce çevrenizdekileri SAR lardan kurtulun sonra gelin bu cihazın SAR'ı böyleymiş diyin

Evdeki pc yi cep tel ile görüşür gibi kafamıza dayamıyoruz ayrıca Pil gücü de gözden kaçmayacak kadar önemli bir eksiklik...

• arkadaşlar herkes şarj konusunu soruyor
    bence şarjı iyi gitmekte telefonun
    15-20 görüşme
    1 saat internet
    5-10 foto
    30dk oyun ile
    1.5 gün gidiyor 2 güne dayanıyor
    özellikle task meneger yükledikten sonra arkada çalışan proğramlar
    kapandığı için batarya ömrü uzadı bana göre
    çok yoğun kullanımda 1 gün rahat yeteceğini düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.