Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şimdikizaman

arkadaşlar herkes şarj konusunu soruyor
    bence şarjı iyi gitmekte telefonun
    15-20 görüşme
    1 saat internet
    5-10 foto
    30dk oyun ile
    1.5 gün gidiyor 2 güne dayanıyor
    özellikle task meneger yükledikten sonra arkada çalışan proğramlar
    kapandığı için batarya ömrü uzadı bana göre
    çok yoğun kullanımda 1 gün rahat yeteceğini düşünüyorum

Bu aralar bu telefonla ilgili beni sevindiren en güzel haberlerden biriydi bu
    20 saat gitse yeter artar bile...
  • Selamlar,
    Bugün itibari ile Xperia x10 mini sahibiyim :)
    Iphone 2g den sonra çok başarılı ve stabil geldi telefon bana.

Ama önemli bir sorunum var.
    Telefon rehberini sony ericsson ile aktardıktan sonra telefonuma, arayan numaraların isminin görünmediğini gördüm.

Yani 0505******* olarak kayıtlı bir telefon beni aradığında +90505***** olarak görülüyor ve isim çıkmıyor.
    Sim rehberim boş, telefon rehberim dolu. Telefon rehberini sim e aktarma yolunu da bulamadım.

Bilmiyorum, bu sorunu yaşayan veya yardım edebilecek olan varsa çok sevap işler :)
    Teşekkürler şimdiden.
  • Sanırım başındaki +9'ları silmeniz gerekiyor. Öyle duymuştum gibi bi yerde. Bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grader

Sanırım başındaki +9'ları silmeniz gerekiyor. Öyle duymuştum gibi bi yerde. Bir deneyin.

Teşekkür ederim yardım için ama, rehberimde +9 lu olarak kayıtlı değil. Numaralar normal olması gerektiği gibi 0505**** olarak kayıtlı.
    Arayan numaralar +90505 olarak arıyor. Her arayan cep numarasının başında +9 görünüyor.
    E doğal olarak eşleşmiyor rehberdeki numara ile.

Iphone da ek bi program vardı sanırım o şekilde halletmiştim ama? Bütün rehberdeki numaraları +9 olarak mı kaydetsem ?
  • o olayın mutlaka bir çözümü vardır.

O zaman sende tüm "053.."lu numaraları "+9053" yaparak kaydet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

o olayın mutlaka bir çözümü vardır.

O zaman sende tüm "053.."lu numaraları "+9053" yaparak kaydet.

Şu an yarısındayım rehberin 212 numaranın hepsini +9 lu olarak kaydediyorum
    Ama çok saçma bir durum

• aino'ma ne arka kapak ne de ekran koruyucu jelatin bulamiyorum.siz miniye bulabiliyormusunuz?buyuk konusmak istemiyorum ama sanirim birdaha se almiicam.
  • bugün bir turkcell bayi cihazın genpa garantili olduğunu söyledi varmıdır böyle birşey??
  • quote:

Orijinalden alıntı: jashuatree
    bugün bir turkcell bayi cihazın genpa garantili olduğunu söyledi varmıdır böyle birşey??

yok öyle birşey . SonyEricsson un distributörleri Tekofaks, Vegatel ve Brightstar

turkcell birde, git bi araştır bakalım
  • ilgin için teşekkürler sedat

turkcell bayi fiyatının 700 tl olduğunu ve fatura keseceğini söyledi ve genpa nın garantisi altında olduğunu söyledi. ben de adama bu cihazın ithalatının başlamadığını nasıl genpa garanti verdiğini sordum adam da o kadarını bilemem ama genpa nın garantisi olduğuna eminim dedi tam alacaktım içime kurt düştü ptesiyi bekliyim önce3 size bi danışiyim dedim.

garantisi yoksa bile almak istiyorum çok beyendim cihazı ama bozulursa çöpe mi atıcaz garantisiz malı ?

kusura bakmayın sizi de meşgul ettim ama akıl verirseniz sevinirim.
  • quote:

ilgin için teşekkürler sedat

turkcell bayi fiyatının 700 tl olduğunu ve fatura keseceğini söyledi ve genpa nın garantisi altında olduğunu söyledi. ben de adama bu cihazın ithalatının başlamadığını nasıl genpa garanti verdiğini sordum adam da o kadarını bilemem ama genpa nın garantisi olduğuna eminim dedi tam alacaktım içime kurt düştü ptesiyi bekliyim önce3 size bi danışiyim dedim.

garantisi yoksa bile almak istiyorum çok beyendim cihazı ama bozulursa çöpe mi atıcaz garantisiz malı ?

Turkcell TİM olduguna emin misin? Resmi olarak tr ye gelmeyen telefon satmazlar onlar.

700 TL yüksek bence.

Sana tavsiyem şu an en ucuz http://sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-x10-mini-pro-cep-telefonu--ayni-gun-kargo-orjinal-urun_791951.aspx?CatID=27177 da X10 mini 570 TL ve 2 yıl ithalatçı garantisinde.Garanti ayrıntıları sitesinde yazıyor.

İthalatçı garantisinde alıp 2 yıl a kadar mecbur tamir etmek yada yenisiyle değiştirmek zorundalar bunda şüphen olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 16 Ekim 2010; 1:57:30 >

• arkadaslar mobil telefonlar konusunda biraz cahilim , bu mini ile ilgili birkac yorum okudum bikackisi sarj süresinin 1 gün bile gitmedigini söylüyor bu dogrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

arkadaslar mobil telefonlar konusunda biraz cahilim , bu mini ile ilgili birkac yorum okudum bikackisi sarj süresinin 1 gün bile gitmedigini söylüyor bu dogrumu?

Benim elimden telefon düşmez, günde en az 2-3 saat konuşurum. 1 gün rahat gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrzms

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

arkadaslar mobil telefonlar konusunda biraz cahilim , bu mini ile ilgili birkac yorum okudum bikackisi sarj süresinin 1 gün bile gitmedigini söylüyor bu dogrumu?

Benim elimden telefon düşmez, günde en az 2-3 saat konuşurum. 1 gün rahat gidiyor.

saol dostum
  • arkadaşlar sanal reyonum hikaye. adamlar günlerce oyaladı beni her aradıgımda bugun cıkıyo bugun cıkıyo dedi ve gelmedi. onlara kalsam bi aydır bekliyordum hala gelecek :)
    ben telefoncudan buldum aldım. son derecede memnunum. şarjı birgün gidiyor ben memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmudy

arkadaşlar sanal reyonum hikaye. adamlar günlerce oyaladı beni her aradıgımda bugun cıkıyo bugun cıkıyo dedi ve gelmedi. onlara kalsam bi aydır bekliyordum hala gelecek :)
    ben telefoncudan buldum aldım. son derecede memnunum. şarjı birgün gidiyor ben memnunum.

sanalreyonum da teslimat sıkıntısı mı oluyor ? bende 2 hafta sonra oradan almayı düşünüyordum o telefonu
  • arkadaşlar telefon internette nasıl acaba ?
  • quote:

ilgin için teşekkürler sedat

hangi tcell bayii bu , hangi eleman , işine son verdireyim ben onun
    bu kadar cahilce cevaplanmaz , genpa garantili demek ne demek , SE nin distribütörleri belli. genpa kim oluyor

• siz siz olun o bayilerdeki insanların dediklerine pek güvenmeyin. forumda cok daha dogru bilgili insanlar var
  • Arkadaşlar bu x10 mini nin ses kayıt program menüsü ve dosya yöneticisi nerde bulamadım. Kullanıp bilen arkadaşların cevabını bekliyorum.Şimdiden tesekkür ederim

NOT: XPERİA X10 mini cok kibar ve dokunmatiği süper bi telefon
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.