Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 gün kullandım ve doyamadan satmıştım. şimdi geri alma durumum var. ama markete bağlanamamıştım hata veriyodu.

marketi nası açıyosunuz? gps programı varmı?
  • Dahili GPS yokmuş. İnternete bağlanabildiğiniz yerlerden googlemaps ile gps kullanabilirsiniz ama çokta gerekli değildir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

Dahili GPS yokmuş. İnternete bağlanabildiğiniz yerlerden googlemaps ile gps kullanabilirsiniz ama çokta gerekli değildir sanırım.

Dahili gps var uygun programı bularak uydulara ücretsiz bağlanabilirsiniz. kendi üzerindeki yazılım ile internet bağlantısıda isteniyor.

^Entrika^@

Henüz sayfa sayısı artmamışken bütün mesajları okumanı tavsiye ederim. Bütün soruların cevabını bulacaksın. (Daha önce bu video yu paylaşmıştım. Bazı yerlerde dokunmatik algılamıyormuş gibi bi izlenim var. Sorun, çekim yaparken dokunamamam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 8 Ekim 2010; 1:47:02 >

• [BLuTo]

çok mersi ilgin için kulaklık çıkışı dikkatimi çekti 3.5 luk normal kulaklık giriyor cihaza ama yanında gelen kulaklık bi acayip daha kalıteli bir ses vermesi içinmi yapılmış acaba o jak
  • Fiyatı birçok sitede inmiş

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x10-mini-fiyati,194017.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 8 Ekim 2010; 16:33:25 >
  • Geliyor mu yoksa :)) Hergün resmi siteleri kontrol ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

Fiyatı birçok sitede inmiş

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x10-mini-fiyati,194017.html
  • Şu an zaten birçok sitede satılıyor 2 yıl garantili
    Resmi garantili olarak kesin gelecek.4. çeyrek yani EKİM-KASIM-ARALIK içnde
  • Sony Ericsson X10 Mini'ye pembe ve mavi renk seçeneği eklendi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 8 Ekim 2010; 16:27:28 >
  • Pro ile normal mini arasında ne farklar var tam olarak ?
    Bakındım ama göremedim. Eğer gözümden kaçtıysa kusuruma bakmayın
  • XPERİA MİNİ PRO NUN KISA TANITIM VİDEOSU
    http://www.ceptown.com/model/1569/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos
    Pro ile normal mini arasında ne farklar var tam olarak ?
    Bakındım ama göremedim. Eğer gözümden kaçtıysa kusuruma bakmayın

Fiziksel Klavye dışında bir fark yok
  • BİRDE BOYUT FARKLILIKLARI VAR
  • Önceki sayfalarda bir arkadaş pro'nun ekranının normal olanına göre daha zayıf olduğunu yazmış.Biraz da bu konuya takıldım.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Önceki sayfalarda bir arkadaş pro'nun ekranının normal olanına göre daha zayıf olduğunu yazmış.Biraz da bu konuya takıldım.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkürler

Zayif derken ne kastedildi anlayamadim? Ancak 1.5 aydir kullaniyorum, netlik, derinlik, renkler super, konu saglamliksa birkac defa dustu hatta birkeresinde uc basamagi tek tek gecerek zemine ulasti, ama bisi yok, tas gibi;
  • Yok hocam ekranın tepki süresi hakkında yazmışlar. Önceki mesajlarda mevcut :)
    Neyse, ben nokia c6 almayı düşünüyordum ama bu telefonun kibarlığı ve özellikleri aklımı çeldi. Benim için en önemli faktör kameraydı. Esato'daki fotoğraflara baktım gerçekten çok mükemmel. Samsung wave'den iyi olduğu yazıyor yanılmıyorsam.
    Sanırım bende bu telefonun türkiye'de çıkmasını bekleyeceğim :)
    Gps konusunu tam olarak anlayamadım. igo,ndrive gibi programların android versiyonları yok mu?

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 8 Ekim 2010; 22:50:54 >
  • Selamlar,

Ben de geçen gün X10 mini pro aldım. Birkaç gündür uğraşıyorum öğrenmek için, şu ana kadar çok severek kullandığım bir telefon. Almadan önce buradan yorumları okumuştum, yardımcı bilgiler var, paylaşım yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Benim şöyle bir sorularım var:

1. Rehberde +905... ile başlayan numarayla kayıtlı biri aradığında, isim çıkmıyor, örneğin: 050-570-12345 diye (505'li Avea) numarası çıkıyor. Aynı numarayı başında +9 olmadan kydedersem, yani 05057012345 şeklinde, o zaman aradığında ismi çıkıyor arayanın. Başında +9'la rehberde kayıtlı kişi arayınca neden ismi görünmez de numarası görünür?

2. Turkcell 3G ayarlarını, 4440532'ye telefon ederek öğrendim ve uyguladım ama 3G'ye bağlanamıyorum, ayarları doğru yapamadığımdan şüpheleniyorum Zaten tarif ettikleri ayarlar Xperia X10 ayarları. Mini ve mini pro ayarları henüz veri tabanlarında yokmuş.

3. Eski telefonlarda yeni bir telefon numarası kaydedeceğimiz zaman SIM'e veya telefona kaydetmeyi ayarlayabiliyorudk, ama burada o ayarlara ulaşamadım. Böyle bir ayarı var mı telefonun?

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• SONY ERICSSON XPERİA X10 MİNİ ALIYORUM
  • HAYIRLI OLSUN GÜZEL TERCİH İNCELEMEDE BEKLERİZ CİHAZ HAKKINDA
  • alayımda yaparım bı ınceleme
  • Pro fiyatı 500'e doğru bi gelse hemen alırımda işte çok para 636 liraya şuan en düşük fiyat. Mini ile mini pro arasında 100 liraya yakın fiyat farkı var.
    Yıl sonunda umuyorum ki 500 dolaylarına iner bende alırım hemen bu ufak canavarı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.