Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu almaya karar vermiştim ama sar değeri ve pil gücü kararımı değiştirdi...
    yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitebaby

Bu telefonu almaya karar vermiştim ama sar değeri ve pil gücü kararımı değiştirdi...
    yazık...

çok kişinin kararını etkiledi pil gücü ve sar değeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Bu telefonu almaya karar vermiştim ama sar değeri ve pil gücü kararımı değiştirdi...
    yazık...

sar değeri benim kararımı zerre kadar etkilemedi , etkileseydi eğer önce laptoplardan ve evde kullanılan radyasyon canavarı olan pc lerden vazgeçerdim
    hala SAR da SAR , siz önce çevrenizdekileri SAR lardan kurtulun sonra gelin bu cihazın SAR'ı böyleymiş diyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 1 Ekim 2010; 0:47:59 >
  • ÖDÜLLERİ topladı ama pro su degil tabikide

X10 mini
    1-2010-2011 Avrupa nın en iyi telefonu

2-2010 en iyi tasarım ödülü
  • Ödülleri topladı ama o kadar da inanılmaz , 4 4'lük bir telefon değil. Küçük ebatta, özellikle tek elle kullanıma uygun smartphone aralığında konumlandığı için çok güzel. Yoksa pil, sar değeri, Sonyericsson'un çok geç gelen android güncellemeleri eklenince kusurlar ortaya çıkıyor yavaş yavaş. Ha çıkınca alır mısın derseniz, kesinlikle alıcı gözle deniycem telefonu orası ayrı Çünkü dengi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

yazık...

sar değeri benim kararımı zerre kadar etkilemedi , etkileseydi eğer önce laptoplardan ve evde kullanılan radyasyon canavarı olan pc lerden vazgeçerdim
    hala SAR da SAR , siz önce çevrenizdekileri SAR lardan kurtulun sonra gelin bu cihazın SAR'ı böyleymiş diyin

bu veya başka bir telefonun sar değeri yüksekmiş diyebilmek için doğada yaşıyor olma şartımı var.fikir söylüyoruz,kendi kriterlerimize göre sar'ı yüksekmiş diyoruz.ona bakarsan günde bir paket zıkkımın pekinden içiyorum.sar değeri zıkkımın yanında hiç kalır ama dedimya burda paylaşım yapıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

http://www.youtube.com/watch?v=P3H--BLPQnI
    Bu videoyu Sony Ericsson sitesinde buldum. Acaba bunları yapınca 20 saati aşıyor mu pil ömrü?

Henüz cevap veren olmadı performansı etkiliyor mu videodakileri yapınca? Almayı düşünüyordum pil yüzünden vazgeçmek üzereyim
  • Xperia ™ X10 mini pil performansı

youtube.com/watch?v=P3H--BLPQnI

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

• quote:

Orijinalden alıntı: ygecesefa

bilader şifreyi basit bişey yap sadece sayıdan ibaret olsun (wep) veya komple kaldır birde öyle dene.telefondan özel ayar yapıacak yer yok her şeyi otomatik ayarlıyor zaten bağlantı ayarlarını falan.problem modemde veya şifre yazım sırasında olması lazım

şifre zaten sadece sayılardan olşuyor
    şifresiz de yaptım modemi yine bağlanamadı
    eksik birşeyler mi var diye soruyorum
  • MAC adresi kısıtlaması var mı modeminde? Onu kontrol edebilirsin. Mesela benim modemde; iPhone'un ve bilgisayarın mac adresleri izin listesinde, onun dışındakiler giremiyor.
  • bence telefon çok güzel. çok portatif, çok kullanışlı, Çok hızlı, çok pratik.

Ama bir iki sorum olacak kullanan arkadaşlara;

VERİ TRAFİĞİ ETKİN DEĞİL DİYE UYARI VAR SİMGE OLARAK EKRANIN ÜST TARAFINDA. ETKİNLEŞTİRMEK İSTEDİĞİMDE UYARI VERİYOR. VERİ ALIP VERİRKEN ŞEBEKENİZ ÜCRET KESEBİLİR DİYE. BEN DE ETKİNLEŞTİRMİYORUM. BİR ZARARI VEYA YARARI VAR MIDIR? CEVAP VEREBİLEN OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. BİR DE İNTERNETE BAĞLANIRKEN YA DA GÜNCELLEME YAPARKEN Wİ-Fİ BAĞLANTI SAĞLASAM BİLE ACABA DİĞER 3G, GPRS VEYA WAPTAN BAĞLANMA RİSKİ VAR MIDIR? TELEFON HATTI FATURALI DA, ÜCRET OLARAK YANSIMASIN DİYE.

LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
  • Birçok kez yazdım pil konusunda performans istiyorsanız arka plandaki uygulamaları devamlı kapatmalısınız. Bu tarz programlar markette mevcut. Yapacağınız ayar ile tuş kilidi devreye girince arka plandaki bütün uygulamalar otomatik kapanır. Bu şekilde (çok sık görüşme yapmadıkca) ortalama 2- 2.5 gün gidecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

yazık...

bu veya başka bir telefonun sar değeri yüksekmiş diyebilmek için doğada yaşıyor olma şartımı var.fikir söylüyoruz,kendi kriterlerimize göre sar'ı yüksekmiş diyoruz.ona bakarsan günde bir paket zıkkımın pekinden içiyorum.sar değeri zıkkımın yanında hiç kalır ama dedimya burda paylaşım yapıyoruz.

Dünya sağlık örgütünün açıkladığı değer 2.00W/kg değil mi , 2.00 üstündeyse tehlikeli biliyorum ben yanlış mı biliyorum , bu cihazın ise 1.11

• ben pili iyi olsa sar degerine raziyim.ama pronunki bence cok yuksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

Birçok kez yazdım pil konusunda performans istiyorsanız arka plandaki uygulamaları devamlı kapatmalısınız. Bu tarz programlar markette mevcut. Yapacağınız ayar ile tuş kilidi devreye girince arka plandaki bütün uygulamalar otomatik kapanır. Bu şekilde (çok sık görüşme yapmadıkca) ortalama 2- 2.5 gün gidecektir.

Eğer bu tip basit bir uygulama ile pil ömrü 2 güne kadar çıkabiliyorsa ki bana 1 gün bile yeter hemen alırım ben bu telefonu.
    Değerli yorumunuz için teşekkürler.
  • Ekim 2 oldu. Bakalım bu ay çıkacak mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

Birçok kez yazdım pil konusunda performans istiyorsanız arka plandaki uygulamaları devamlı kapatmalısınız. Bu tarz programlar markette mevcut. Yapacağınız ayar ile tuş kilidi devreye girince arka plandaki bütün uygulamalar otomatik kapanır. Bu şekilde (çok sık görüşme yapmadıkca) ortalama 2- 2.5 gün gidecektir.

Eğer bu tip basit bir uygulama ile pil ömrü 2 güne kadar çıkabiliyorsa ki bana 1 gün bile yeter hemen alırım ben bu telefonu.
    Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Yoğun kullanımda zaten en fazla 1 gün gidiyor. Ancak arka planda devamlı açık kalan uygulamaları kapatıp gün içinde ışığın yeterli olduğu durumlarda ekran parlaklığını azaltıp kullanmak vb. ayarlar 2 güne çıkartacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahceone

bence telefon çok güzel. çok portatif, çok kullanışlı, Çok hızlı, çok pratik.

Ama bir iki sorum olacak kullanan arkadaşlara;

VERİ TRAFİĞİ ETKİN DEĞİL DİYE UYARI VAR SİMGE OLARAK EKRANIN ÜST TARAFINDA. ETKİNLEŞTİRMEK İSTEDİĞİMDE UYARI VERİYOR. VERİ ALIP VERİRKEN ŞEBEKENİZ ÜCRET KESEBİLİR DİYE. BEN DE ETKİNLEŞTİRMİYORUM. BİR ZARARI VEYA YARARI VAR MIDIR? CEVAP VEREBİLEN OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. BİR DE İNTERNETE BAĞLANIRKEN YA DA GÜNCELLEME YAPARKEN Wİ-Fİ BAĞLANTI SAĞLASAM BİLE ACABA DİĞER 3G, GPRS VEYA WAPTAN BAĞLANMA RİSKİ VAR MIDIR? TELEFON HATTI FATURALI DA, ÜCRET OLARAK YANSIMASIN DİYE.

LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

Veri trafigi, gsm hatti uzerinden internete girmenize yariyor. Operator internet icin ucret aliyorsa odersiniz. Ama operatorunuzun net paketlerinden alirsaniz, wifi olmayan zamanlarda baya is goruyor.

Cok emin olmamakla beraber, (en azindan bendeki sanirim boyle) Eger WIFI aciksa onceligi ona veriyor, kesilirse digerlerine gecis yapiyor. Tabi veri trafigi aciksa, degilse hicbiri calismiyor;

• Arkadaslar Pil konusunda bende birseyler yazmak istedim;

Her gulun bir dikeni hesabi, bununda bu sorunu var.

Ancak ! Bu kadar altyapisi guclu ve bu kadar talep goren bir cihaza icin, konuyla ilgili cozumler, kisa zamanda ve yagmur gibi gelecektir.

Ayrica ! pil 40 dakikada doluyor, aracta veya herhangi biryerde takviye yapmak cok mumkun, ben, gerektiginde 10 dakika takiyorum ve gunu tamamliyorum, Tabi o da video cekimi, internet ve oyunlarin biraraya geldigi gunlerde.

Sonuc olarak. Bu kaliteyi ve performansi basit bir pil sorununa feda etmeyin derim.

Sevgilerimle
  • quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=P3H--BLPQnI
    Bu videoyu Sony Ericsson sitesinde buldum. Acaba bunları yapınca 20 saati aşıyor mu pil ömrü?

Henüz cevap veren olmadı performansı etkiliyor mu videodakileri yapınca? Almayı düşünüyordum pil yüzünden vazgeçmek üzereyim

Kardes juice defender kullan ama ondan once telefonu root yapmalisin kullanima gelince 1 saat kadar internet 1 saat muzik dinliyorum (muzik dinlemek fazla sarj yemiyor ne hikmetse) vede normal duzeyde telefon kullanimi saat 9 da sarjdan cikariyorum gece 12 ye kadar dayaniyor.juice defender ultimate surumu ve root islemi icin pm atabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.