Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon şarz olurken hiç kapanmıyor. Şarz kablosunu takıp kapatsanda geri açılıyo.

Bunu tamamen kapatmanın bir yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 25 Eylül 2010; 19:14:06 >
  • gelsin artık şu telefon. beklemekten sıkıldım 6230i miyadını doldurdu daha ne kadar idare edebilirim bilmiyorum
  • Bu cihazın sesinin de iyi olduğu bir gerçek
    Yüksek ve kaliteli bir hoparlör sesi var

Mutlaka inceleyin! FM radyodan tutun oyunların sesi video vs nin sesi nasıl çıkıyor

youtube.com/watch?v=KMqfXJqX7qw

Ve oyun inceleme örnekleri:

youtube.com/watch?v=SlOdFUyNIvA

youtube.com/watch?v=_EwllKkBldU

• merhaba arkadaşlar iyi forumlar
    bugünlerde bu telefonu almayı düşünüyorum
    kullanan arkadaşlar şarjı hakkında bilgi verebilirmi?
    yoğun kullanımda ne kadar gidiyor?
    dahili bataryayı çıkarmak çok mu zor biliyorum tornavida lazım
    ikinci bir batarya alınması mantıklı mı ?
    wildfire da kanıma girdi ama boyutları sebebiyle sony bir adım önde
  • En sonunda kararımı verdim ve Mini Pro almayı düşünüyorum. Aino w995 ve x10 mini pro arasında sürekli düşünüp durdum ve en sonunda mini pro'da karar kıldım.

Birkaç sorum olacak...

• Parmaklarım kalın Dokunmatikle ilgili sıkıntı yaşar mıyım acaba?
    • Dokunmatik özelliği iPhone gibi ısı algılayıcı sistemle mi çalışıyor yoksa herhangi bir kalem kağıt vs. ile kullanılabiliyor mu?
    • Mini pro'daki klavyede Türkiye'ye gelen ürünlerde Türkçe karakter var mı? Yoksa Türkçe karakterleri nasıl yazıyoruz?
    • Mini pro'da fiziksel klavyeye ek olarak sanal klavyede var mı? Yoksa bunu sağlayan bir android uygulama var mı?
    • Bu cihaz Java oyun ve programlarıda çalıştırıyor mu?
    • Cihazı yıl sonunda alacağım için kafamda şöyle bir soru daha oluştu. Bu ay içinde Android 2.1 gelecek demiş biri. Ben yıl sonunda alırsam 2.1 olarak mı almış olacağım? Eğer 2.1 olmazsa otomatik bir güncelleme mi yapılıyor yoksa bilgisayara bağlayıp yazılım atar gibi 2.1 mi kuracağız nasıl olacak?

Şimdilik bu kadar. Bunlara cevap alırsam artık bu telefonu almak konusunda kesin karar vermiş olacağım sanırım.

Ekleme:
    Cimri.com ve akakce.com'da mini pro fiyatlarına baktığım 650 civarında mini fiyatıda 600 civarında. Bu yılın sonunda umarım iyice düşer fiyatları çünkü yıl sonunda almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimAdam -- 26 Eylül 2010; 17:04:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

En sonunda kararımı verdim ve Mini Pro almayı düşünüyorum. Aino w995 ve x10 mini pro arasında sürekli düşünüp durdum ve en sonunda mini pro'da karar kıldım.

Birkaç sorum olacak...

• Dokunmatik özelliği iPhone gibi ısı algılayıcı sistemle mi çalışıyor yoksa herhangi bir kalem kağıt vs. ile kullanılabiliyor mu?
    • Mini pro'daki klavyede Türkiye'ye gelen ürünlerde Türkçe karakter var mı? Yoksa Türkçe karakterleri nasıl yazıyoruz?
    • Mini pro'da fiziksel klavyeye ek olarak sanal klavyede var mı? Yoksa bunu sağlayan bir android uygulama var mı?

Şimdilik bu kadar. Bunlara cevap alırsam artık bu telefonu almak konusunda kesin karar vermiş olacağım sanırım.

Aino ile X10 mini pro arası düşüncelerimi ve farklılıkları buradanda okuyabilirsin.

http://www.mobil-forum.com/sony-ericsson-tavsiye-bolumu/27543-aino-mu-x10-mini-pro-muc.html

*Klavyesi olduğu için yaşamazsın.
    *Kapasitif ekrandır iphone gibi.Kalem kutuda gelmiyor, kapasitif ekranlılarda genelde verilmez.
    *Var.T9 dada Türkçe var.
    *Sanal klavyede var.+ Markette değişik klavye çeşitleri var.
    *Bunu bilmiyorum ama çalıştırmıyor diye birşey okudum Android lerde...Çünkü mahkemelik konu
    http://www.j2meforums.com/forum/index.php?PHPSESSID=b4c5c2d2720710b25be4694d0f14ba99&topic=23543.0

Geçen 540 TL ye düşmüştü Mini pro :D
     Sony Ericsson XPERIA X10 mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 26 Eylül 2010; 17:08:32 >

• M-F'deki konu benim konum zaten üstad

SS koyduğun site hangi site bu arada? Takip edeyim belki yine indirime girer oradan alırım.
    Javayı çalıştırması için markette bir uygulama yok mudur ki yahu. Çokta önemli değilde hani olsa tadına tat katar.

Bu arada girilen sitelerde flash çalışıyor mu? Flash animasyonları falan görebiliyor muyuz?

Edit/
    Geçenlerde android markette adobe flash uygulaması görmüştüm sanırım çalıştırıyor sorumu geri alıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimAdam -- 26 Eylül 2010; 18:08:43 >
  • sar değeri ve pil performansının düşüklüğü beni düşündürdüğünden bu telefonu istemiyordum.o yüzden hazelde karar verdim.iki arkadaşım iki farklı ülkeye tatile gitti ikiside hazeli bulamadı.biri dubaide bulamadı biride amerikada alamadı(kontratlı satıldığından).acabamı diyorum x10mini alsammı.hadi sar'ı geçelim ama pille şarjla uğraşamam habire.durum ne pil konusunda.kullanıcı arkadaşlar ne diyorsunuz.
  • selam arkadaşlar bu cihaz bütün uygulamaları telefon hafızasına yüklüyor acaa bunları hafıza kartına taşımanın bir yolu warmıdır ve yüklerken direk hafıza kartına nasıl yüklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

En sonunda kararımı verdim ve Mini Pro almayı düşünüyorum. Aino w995 ve x10 mini pro arasında sürekli düşünüp durdum ve en sonunda mini pro'da karar kıldım.

Birkaç sorum olacak...

Aino ile X10 mini pro arası düşüncelerimi ve farklılıkları buradanda okuyabilirsin.

http://www.mobil-forum.com/sony-ericsson-tavsiye-bolumu/27543-aino-mu-x10-mini-pro-muc.html

*Klavyesi olduğu için yaşamazsın.
    *Kapasitif ekrandır iphone gibi.Kalem kutuda gelmiyor, kapasitif ekranlılarda genelde verilmez.
    *Var.T9 dada Türkçe var.
    *Sanal klavyede var.+ Markette değişik klavye çeşitleri var.
    *Bunu bilmiyorum ama çalıştırmıyor diye birşey okudum Android lerde...Çünkü mahkemelik konu
    http://www.j2meforums.com/forum/index.php?PHPSESSID=b4c5c2d2720710b25be4694d0f14ba99&topic=23543.0

Geçen 540 TL ye düşmüştü Mini pro :D

bu fiyata nerede satılıyor telefon acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: java

bu fiyata nerede satılıyor telefon acaba...

Bir önceki sayfada linkini vermiştim iyiki SS ının almışım.Aldıktan 20 dk sonra kaldırdılar bitirdiler herhalde :D
  • X10 mini / Mini pro kullanlar bu siteyi göz atsın!
    http://www.android-hilfe.de/sony-ericsson-xperia-x10-mini-mini-pro

Rastgele buldum ama süper tema vs ekran/menü değiştirme ....
    Hani diyorsunuz ya hep mavi menü(bende önceden öyle diyordum) Adamlar uygulama ile heryeri değiştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 27 Eylül 2010; 13:00:54 >

• oo çok güzel oldu bu menü olayı
  • kullananlar bu site işinize yarayabilir

http://www.appbrain.com/
    http://www.androidpit.de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 27 Eylül 2010; 14:36:55 >

• youtube.com/watch?v=q6Tc2MG7kJg

[TEMA] - Mini goes black

http://www.mobil-talk.de/android/6857-theme-mini-goes-black.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 27 Eylül 2010; 15:08:43 >

• sonyericsson hala 2010 un son çeyreği diyor tekofaks artık ne zaman çıkacak ürün die sorduğunuzda sallamıyor harcıcaklar canım telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkkcrazy
    sonyericsson hala 2010 un son çeyreği diyor tekofaks artık ne zaman çıkacak ürün die sorduğunuzda sallamıyor harcıcaklar canım telefonu

Ekim sonu(Tekofask a göre) yada Aralık başı(SonyEricsson müşteri hizmetleri)

Kesin gelecek ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 27 Eylül 2010; 20:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanakin94

arkadaşlar bu telefonda hiç tema falan yokmu kullanan arkadaşlar* HEPSİ MAVİMAVİ MAVİ SADECE BU VARSA ÇK BOĞUCU ÇNKÜ.

arkadaşlar bunu tekrar sormak istiyorum. ama mini pro için sruyorum. sanırım içerik olarak aynı olduğu için buraya yaziyim dedim. andorid marketten uygulama indirmeden bu telefonun kendi orjinalinde sadece bu mavi tema mı var? kullananlar soleyebilirmi acaba??
  • önümüzdeki yıl şubatta çıkarırlar artık telefonumuzun birinci yılını kutluoruz die sonra da şöle zarar böle zarar 3 5 ülkede telefon satıp kar edebilirmisin ki :D

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: kkkcrazy
    sonyericsson hala 2010 un son çeyreği diyor tekofaks artık ne zaman çıkacak ürün die sorduğunuzda sallamıyor harcıcaklar canım telefonu

Ekim sonu(Tekofask a göre) yada Aralık başı(SonyEricsson müşteri hizmetleri)

Kesin gelecek ama :D

• evet sadece mavi tema war ama yukarda da gördüğün gibi teli istediğin renge manüyü istediğin şekile çevirebiliyosun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.