Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun öncelikle.
    Şöyle güzel bi inceleme yapsan kameradan sese wifiye gpsye kadar...

W810 la karşılaştır ses-kamera olarak
  • teşekkür ederim tabiki fakat tek tek neyi cewaplamamı istiyosanız yazın bişey atlamayalım
    kamera tabiki 810dan daha ii fakat 810daki gibi ayrıntılı ayarlar yok sadece sahne modunu ve flaşı açık kapalı seçebiliyosunuz otomatik modu yok flaşın ama bu telefonda böle şeylerin sorun olmadığını herşeyin yazılımla çözülebildiğini bildiğim için çok da umursamadığımı belirtmek istiyorum
    ses olarak öncelikle 810da çektiğim ahize kulaklığından az gelen sesi duyma çilem bu telefonda bitti dışarda konuştum duymak güzel bişeymiş dedim gps çok başarılı google bu işi biliyo ios un da google mapsi kullandığını hatırlatırım (ablamın iphone 3gs inden az çok tecrübeliyim) wireless gayet güzel 4. kattaki ewimden dandik 54mbps wireless sokaktan hatta ewin 50mt ilerisinden çekti 1 kademe olan çekim sinyaline rağmen hız iidi net hızım 1024 belirtim multi touch yok ewet ama dediğim gibi yazılım bu telefonda herşeyi çözer donanıma 10 uzerinden 9 weririm telefonun açılma süresi symbian s60 nokialar gibi biraz uzun onun dışında söyeleyebilecek çok şey war kafamda ama siz tek tek sorularınızı sorarsanız daha werimli bi bilgilendirme olur
    aklıma gelmişken task killer programı ilk program oldu çünkü ön belleğin dolu olmasını sewmem uyuzumdur biraz fakat bilmeden kapattığınız tasklar yüzünden tel restart ediyo bu yüzden tavsiye ettiğim program advavced task killer free olandır tecrübeyle sabittir bu arada market deli gibi beleş program kaynıyo hangisini indiricem diye çıldırdım
    bu msjda son olarak şunu yazmak istiyorum eğer telefonu ben sonuna kadar kullanırım application yüklerim hakkını werrim diyorsanız bu teli alın yoksa ne o tele ne de paranıza yazık edin tabiki şahsi görüşüm takdirde parada keyifde sizindir

• şimdi gördüm ses konusunda yorum yapamadım mp3 atamadım bluetoothu fazlada uraşmadığım için çözemedim fakat sanırım başarılı kendi seslerini gaet ii çıkarıyo e tabi sonyden de kulak içi kulaklığa bişey söylemeye gerek yok walkman serisinden 4 4lük ses kalitesi
  • Ben tercihimi x10 mini-pro'dan yana kullanıyorum. Mini çok küçük ya. Sevmem o kadar küçük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergh

ewet arkadaşlar dün itibariyle bende minilendim yurt dışından ablama getirttim 480 tlye mal oldu burda 750den aşşağı olacağını zannetmiyorum
    telefonu çok çok inceledim netten çok beğendim w810iden bu telefona geçtim
    telefon geldi we kutusunu açtığımda ancak harflerle anlatılacak houaaaa yuaaaaa gibi tanımsız sesler çıkardım ilk bakışta 12den wuruyo kırmızı hastalıgım nedeyli kırmızı zippomun yanına kırmızı x10 mini aldım
    elektronik manyağı olarak kurcalamaya başladığım cihazı 15 20 dkya çözerim ama bu biraz zorladı
    gece bızıklamaktan çok geç yattım ama sabah şarjda yatağımın ucunda olduğu için erkenden kalktım
    saat 10,5 itibariyle wireless den bağladım şu an pil can çekişiyor fakat w810i ile karşılaştırısam çok da kötü dil ama pilin az dayandığı bi gerçek
    şu an itibariyle çok ii anlaşıyoruz cihaza donanım boyut we performans açısından not werirsem 10 üzerinden 7 weriyorum fakat güncellemelerle 10 üzerinden 9,9 çıkacağımı düşünüyorum 10 her zaman benimdir
    sorularınıza merak ettiklerinize seve seve cewap wericem en azından elimde telefon olduğu için doğru bilgileri cewaplarımdan bulabilirsiniz
    almaya niyeti olan arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum çünkü gerçekten sabırsızlanmanız gereken bi telefon
    sewgiler artık sık sık burdayım beklerim

ps:bu arada benimde sorularım olacak kullandıkca ne kadar olsada el elden üstündür

öncelikle hayırlı olsun dstum geçen mesajımda ekrandaki renklerin canlılığıyla ilgiili bir problemden bahsettim fakat cevaplayan olmadı hatta o mesajı da alıntı yapayım

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

arkdaşlar cihazın özellikleri iyi hoş ama ekran kalitesini yeterli bulmadım ben.. yani ekranı n95 ile aynı çözünürlükte ve hemen hemen aynı boyutta (biri 2.55 inch biri 2.6 inch) ama renk kalitesi ve canlılığı biraz daha düşük nedense.. cihazın sistemi 65k desteği sunsa da ekran 16 milyon renk destekli olduğu için renklerin yine de çok canlı gözükmesi gerek diye düşünüyorum..

kullanan ve cihazı farklı telefonlar ile kıyaslama imkanı bulan arkadaşlar kendi cihazlarının ekranları hakkında bilgi verebilirse çok iyi olur.. acaba benim cihazın ekranında mı bi sorun var yoksa

sence ekranı aynı çözünürlüğe sahip diğer telefonların ekranı ile karşılaştırıldığında x10 mini nin ekranı nasıl gözüküyor.. bana çok cansız geldi renkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 20 Eylül 2010; 2:19:49 >

• ben dayanamadım bugun sanal reyonumdan teslimatta ödeme şekliyle aldım. gelsin bakalım ekranına altına üstüne :)
    ozaman cevap veririm çözünürlük olayına.
  • Teşekkürler cewabı miniden yazıyorum bence ekran gayet keskin parlak we canlı o konuda hiçbi şikayetim yok bu arada siparişler werilmeye başlanmış insanın sabrı gelmiyo :-)
  • Bu arada tel harbi küçük eline alan arkadaşlarım e bu kadar mı diye sordu :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canx

Ekranı için "TFT capacitive touchscreen, 16M colors (65K effective)" yazılmış. Neden 65K effective denmiş, işletim sistemi 16m desteklemiyor mu?

Android OS 1.6 sürümünde 64K renk sınırlaması tüm yüklü olan marka/modellerde mevcut.
    Android 2.1 sürümü gelince belirgin bir biçimde ekran fark gösterecek 16milyon olacak

Bu arada 0212 473 77 77 SonyEricsson Müşteri Hizmetleri'ni aradım.
    X10 mini ne zaman çıkıyor dedim..

Cavap: Aralık

Tekofaks'a soruyorum Ekim sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 20 Eylül 2010; 15:01:26 >

• gerçekten güzel cihaz bir tane almak lazım bundan
  • Kamera gerçekten başarılı 2.1 gelince ne olur bilmem
    Bi inceleyin derim...

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=196313

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

Çektiği video örnekleri:
    (640x480, 30fps)

youtube.com/watch?v=kq9XpqgIZC8

youtube.com/watch?v=r0-lrBuKMtA

youtube.com/watch?v=Hyh0vuX6bjM

youtube.com/watch?v=B_SOJ55lj3I

• o kadar attık tuttuk biliyoz tel war falan filan diyede bişey sorcam heryerde gördüm tel froyo destekliyo desteklemiyo die ii hoş da froyo ne arkadaşlar ben bilemedim walla
  • anam walla buldum froyoyu android 2.2 işletim sistemine werilcek isimmiş ayrıca froyoyu desteklemiyosa uzulürüm açık sölim pek faideli bişeye benziyo çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: canx

Ekranı için "TFT capacitive touchscreen, 16M colors (65K effective)" yazılmış. Neden 65K effective denmiş, işletim sistemi 16m desteklemiyor mu?

Android OS 1.6 sürümünde 64K renk sınırlaması tüm yüklü olan marka/modellerde mevcut.
    Android 2.1 sürümü gelince belirgin bir biçimde ekran fark gösterecek 16milyon olacak

Bu arada 0212 473 77 77 SonyEricsson Müşteri Hizmetleri'ni aradım.
    X10 mini ne zaman çıkıyor dedim..

Cavap: Aralık

Tekofaks'a soruyorum Ekim sonu

işte bu müthiş bi haber

• X10 mini nin kutusundan kalem çıkıyor mu?
  • hayır çıkmıyor pek de gerek olmadığını düşünüyorum minik linklere bile tıklayabiliyosunuz ayrıca telefonda kalibrasyon yok ama telefon kullanımınıza göre kalibre oluyor sanırım çunkü cihazı bi kaç kere sıfırladım her seferinde başlarda tam basamıyosunuz istediğiniz yere ama sonradan bu ortadan kalkıyo tabi ben sallıyoda olabilirim ben sadece edindiğim tecribeyi söylüyorum belirtim
  • quote:

hayır çıkmıyor pek de gerek olmadığını düşünüyorum minik linklere bile tıklayabiliyosunuz ayrıca telefonda kalibrasyon yok ama telefon kullanımınıza göre kalibre oluyor sanırım çunkü cihazı bi kaç kere sıfırladım her seferinde başlarda tam basamıyosunuz istediğiniz yere ama sonradan bu ortadan kalkıyo tabi ben sallıyoda olabilirim ben sadece edindiğim tecribeyi söylüyorum belirtim

Market'te Ekran düzeltme uygulaması kesin vardır bi bak istersen )
  • Kendim X10 kullanıyorum, kız arkadaşıma X10 Mini aldım arkadaşlar.

Telefon ciddi inanılmaz. Özellikle bayanlar için efsane bir telefon. En öne çıkan özelliği tabiki de ergonomisi. O kadar tatlı, şirin ve kullanması rahat ki hiç ama hiç bir sorun yaşamıyorsunuz telefon ile ilgili. Bunların hepsinin üstüne hayatımda hiçbir telefonda görmediğim bir ses kalitesi var. Walkman'ler fln hak getire. iPhone kullanmadım hiç; ama söyleyebileceğim yegane şey hem kulaklık, hem de dış hoparlör ile efsane ötesi bir ses veriyor. Özellikle dış hoparlördeki kalite cidden akıl almaz. SE'ye X10'a böyle bir dış hoparlör koymadıkları için sinir oldum. Resmen benim X10, X10 mini yanında ilk midi gibi sesler çıkarıyor. Dokunmatik olarak da csınırları zorlamışlar, herhalde ekran küçüldüğünde, dokunmatik yazılımını yazmak daha kolay oluyor, iPhone dokunmatiğine çok yakın.

Kamerası da bunların hepsinin üstüne cabası. Bütün Smart Phone'larda resim çekmek biraz kıldır. Uygulamayı açarsın, ekrana dokunursun, bi saat save eder fln. iPhone bu olayı oldukça geliştirdi; ama cidden emin olun ona en yegane yetişen telefon budur. Camera uygulaması saniyesinde açılıyor ve camera shutter oldukça hassas. Yani özellikle kız arkadaşınız ile birlikte, bir el ile telefon tutarken kendinizi çekmek isterseniz oldukça kolay yapıyorsunuz bu işi. Çekilen fotoların kalitesi de oldukça yüksek.

Bunların hepsinin üstüne fiyatı çok uygun ve Android 2.1 gelecek bu ay içerisinde.

Büyük ekran takıntısı olmayan arkadaşlara önerebileceğim yegane telefondur.

• dediğim gibi ekran kalşbresi kendiliğinden oluyor kralhasana kesinlikle katılıyorum çok güzel anlatmış bu arada ben bluetoothdan b, türlü bilge bağlayıp dosya gönderemedim usbden bağlayınca şarj ediyo sinir oldum ama kesin onun da bi uygulaması wardır neyse benim şu bluetooth olayına el atarsanız sewinirim ayrıca usbden bağlayınca dosyaları nereye atacağımı bilemedim yardımlarnızı bekliyorum
  • quote:

dediğim gibi ekran kalşbresi kendiliğinden oluyor kralhasana kesinlikle katılıyorum çok güzel anlatmış bu arada ben bluetoothdan b, türlü bilge bağlayıp dosya gönderemedim usbden bağlayınca şarj ediyo sinir oldum ama kesin onun da bi uygulaması wardır neyse benim şu bluetooth olayına el atarsanız sewinirim ayrıca usbden bağlayınca dosyaları nereye atacağımı bilemedim yardımlarnızı bekliyorum

Bluetooth ile telden dosya göndermek için Bluetooth uygulamasını Android marketten indir.
    Bide Dosya yçneticisi için Astro uygulamasını indir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.