Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekim sonunda Türkiye'ye resmi giriş yapacak Tekofaks aracılığıyla...

600 TL yi geçmez inşallah

Sony Ericsson XPERIA X10 mini
  • Öf ya hoşuma giden telefonlar hep, ben telefon aldıktan sonra Türkiye'ye gelir zaten
  • @se(dd)at harika görünüyor yaw uzun bir süre iphone kullanıp bırakmış biri olarak, tek elle kullanılabilen iyi bir smartphone bekleyişindeydim. x10 miniyi test etmek için sabırsızlanıyorum.

Ayrıca ebay'den felan getirmeye kalkınca 550 TL civarı fiyat (+ riskler) oluyor. Burada 600 liraya satılırsa (-ki HTC wildfire'a rakip olarak öyle satılmalı, şu an teknosa'da wildfire 659TL) çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elameyn -- 16 Eylül 2010; 14:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elameyn
    @se(dd)at harika görünüyor yaw uzun bir süre iphone kullanıp bırakmış biri olarak, tek elle kullanılabilen iyi bir smartphone bekleyişindeydim. x10 miniyi test etmek için sabırsızlanıyorum.

Ayrıca ebay'den felan getirmeye kalkınca 550 TL civarı fiyat (+ riskler) oluyor. Burada 600 liraya satılırsa (-ki HTC wildfire'a rakip olarak öyle satılmalı, şu an teknosa'da wildfire 659TL) çok iyi olur.

ebay dan getireceğine sanalreyondan al
    579,53 TL
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-x10-mini-pro-cep-telefonu--ayni-gun-kargo-orjinal-urun_791951.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.29

• arkadaşlar bu telefonda hiç tema falan yokmu kullanan arkadaşlar* HEPSİ MAVİMAVİ MAVİ SADECE BU VARSA ÇK BOĞUCU ÇNKÜ.
  • mağazasından satsa gidip alıcam da, online olarak sadece büyük satıcılardan almayı tercih ederim.

bekleyelim bakalım ekimde kaça çıkacak. benim tahminim 600-650 arası. Umarım ufak tefek diye milleti düdüklemeye çalışmazlar.

HTC Wildfire Amerika fiyatı - $370 - Türkiye çıkış fiyatı 660TL
    Sonyericsson X10 Mini Amerika fiyatı - 300$ - Türkiye çıkış fiyatı ?

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

@se(dd)at harika görünüyor yaw uzun bir süre iphone kullanıp bırakmış biri olarak, tek elle kullanılabilen iyi bir smartphone bekleyişindeydim. x10 miniyi test etmek için sabırsızlanıyorum.

ebay dan getireceğine sanalreyondan al
    579,53 TL
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-x10-mini-pro-cep-telefonu--ayni-gun-kargo-orjinal-urun_791951.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.29

• Android işletim sistemi var, bu da demek oluyor ki istediğin gibi özelleştirebilirsin Sanırım yukarıdaki vidyoyu youtube sansüründen izleyemedin.
    www.ktunnel.com'a şu linki bi yapıştır istersenhttp://www.youtube.com/watch?v=e-Ps6AU_byc

quote:

Orijinalden alıntı: ercanakin94

arkadaşlar bu telefonda hiç tema falan yokmu kullanan arkadaşlar* HEPSİ MAVİMAVİ MAVİ SADECE BU VARSA ÇK BOĞUCU ÇNKÜ.

• aa sağol yaa buna dikkat etmemişim. peki telefonun orjinal arayüzünün teması varmı?
  • xperia serisinin mavili bir arayüzü var. menüler felan hep bu tarzda şekillendirilmiş. ben android kullanıcısı değilim ama sanırım şöyle değiştiriliyor: android marketten adw launcher gibi application'lar çekiyorsun. böylece telefonun menüsü , homescreen'i vs. değişiyor.

senin sorduğun sanırım renklerle felan oynayan temalar, bu var mı tam emin değilim..
  • quote:

xperia serisinin mavili bir arayüzü var. menüler felan hep bu tarzda şekillendirilmiş. ben android kullanıcısı değilim ama sanırım şöyle değiştiriliyor: android marketten adw launcher gibi application'lar çekiyorsun. böylece telefonun menüsü , homescreen'i vs. değişiyor.

senin sorduğun sanırım renklerle felan oynayan temalar, bu var mı tam emin değilim..

çk sağol kardeş.
  • ödüle hakediyor

youtube.com/watch?v=ERj67oRHeeE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Eylül 2010; 1:31:34 >
  • off çok iyiymiş. android'i bunun için seviyorum işte. iphone'a bi homescreen yapmak için bile jailbreak edip, cydia'dan intelliscreen app. çekiyorduk. o da paralıydı!
  • http://www.bizdebitmez.com/urun/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.7.6

Mini Pro nun fiyatı inmiş
    Hızlı gönderi & 200 MB'lik Turkcell İnternet Paketi Hediyeli!!!

KDV Dahil: 549,00 TL
    Havale İndirimli: 538,02 TL

http://www.bizdebitmez.com/urun/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-cep-telefonu.aspx?ref=akakce&v=1.7.6

param olsa kaçırmıcam)

• inanmıyorum ya, Hemen satılmış yarım saat içinde

Herhalde tek ürün kaldı o yüzdendir
  • quote:

inanmıyorum ya, Hemen satılmış yarım saat içinde

sen de alacak mısın düşünüyor musun hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

inanmıyorum ya, Hemen satılmış yarım saat içinde

sen de alacak mısın düşünüyor musun hala

evet tek beklediğim model

• yalnız 2.2 froyo'ya geçiş yapamamayı göze almak gerekiyor bu modeli alınca.
  • quote:

yalnız 2.2 froyo'ya geçiş yapamamayı göze almak gerekiyor bu modeli alınca.

x10 mini için 2.1 yeterli olacaktır bence
  • Telefonu almadım ama benden başkada ilerleten yok Kullananların sorunu hiç yok sanırım
    Konuya renk gelsin)

Daltonlar:

• bu resimleri hangi siteden buluyosun telefon gercekten 10 numara tasarıma sahip
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.