Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihazlar gittikçe küçülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 18 Eylül 2010; 1:40:59 >
  • Arkadaslar bu telefonda da X10'deki gibi ses dusuklugu sorunu var mi? Ahize sesi dusuklugu yani. X10'da belirgin bir sekilde sorun var cunku...
  • Kullanan arkadaşlar rica etsem bi bakarmı
    iki sorum var benim için önemli

Güvenlik sistemi nasıl yani cihazı başkalarının karıştırmasını engelleyen bir sistem varmı. Şifreli tuş kiilidi gibi bişeyler

Bir de t9 gibi sistemi varmı varsa türkcemi. Gönlüm mini den yana ama egerki t9 türkçesi yoksa pro alacam artık.

tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurdirim

Güvenlik sistemi nasıl yani cihazı başkalarının karıştırmasını engelleyen bir sistem varmı. Şifreli tuş kiilidi gibi bişeyler

Bir de t9 gibi sistemi varmı varsa türkcemi. Gönlüm mini den yana ama egerki t9 türkçesi yoksa pro alacam artık.

tşkler.

1. çok sağlam bir tuş kildi var aklın şaşarsın ekran da 9 adet nokta var ona şekil çiziyorsun.
    2. ben ıraktan aldım açtığımda zaten türkçe menü vardı. t9 var isteğidin gibi kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrzms -- 18 Eylül 2010; 11:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrzms

quote:

tşkler.

1. çok sağlam bir tuş kildi var aklın şaşarsın ekran da 9 adet nokta var ona şekil çiziyorsun.
    2. ben ıraktan aldım açtığımda zaten türkçe menü vardı. t9 var isteğidin gibi kullanırsın.

telefon gercekten cok cok süpermis bazı yazılımsal olarak sorunlar var ama oda herkesin söyledigi gibi 2.1 ile cözülürse hic düsünmeden alırım

• hızlı cvb icin cok tşk ederim.
    ben bu telefona normalden cok kücük ve özellikleri tam oldugu icin hasta oldum. pro ile mini arasındaki boyut farkını kestiremiyorum şeytan diyo ikisinide al :)
    tavsiyeniz varmı pro ile mini arasında cok kararsız kaldım. pro da diger telefonlardan kücük mü acaba
  • quote:

hızlı cvb icin cok tşk ederim.
    ben bu telefona normalden cok kücük ve özellikleri tam oldugu icin hasta oldum. pro ile mini arasındaki boyut farkını kestiremiyorum şeytan diyo ikisinide al :)
    tavsiyeniz varmı pro ile mini arasında cok kararsız kaldım. pro da diger telefonlardan kücük mü acaba

X10 mini ile X10 mini pro arasındaki tek fark QWERTY klavyedir.

Onun dışında bir fark yok.Yazılımları aynı,Ekranları aynı boyut, Donanımları aynı(kamera,hoparlör vs)
    X10 mini pro da klavyeden dolayı daha ağır, daha kalın,daha uzun ve daha geniş :D

Tercih sana kalmış,
    Klavye mesaj çok yazanlar için tabiki kolaylık ama benim için gerek yok video incelemelerinde çok basit bi şekilde yazı yazılabiliyor X10 mini de.

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

X10 mini de Ekran Klavyesi kullanımı

youtube.com/watch?v=w7IJ1A6myhw

youtube.com/watch?v=U2i5wfSzCzI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 18 Eylül 2010; 16:40:19 >

• X10 mini Car

• süper süper! heycanla bekliyoruz. incelemelerden birini de ben yazcam
  • arkdaşlar cihazın özellikleri iyi hoş ama ekran kalitesini yeterli bulmadım ben.. yani ekranı n95 ile aynı çözünürlükte ve hemen hemen aynı boyutta (biri 2.55 inch biri 2.6 inch) ama renk kalitesi ve canlılığı biraz daha düşük nedense.. cihazın sistemi 65k desteği sunsa da ekran 16 milyon renk destekli olduğu için renklerin yine de çok canlı gözükmesi gerek diye düşünüyorum..

kullanan ve cihazı farklı telefonlar ile kıyaslama imkanı bulan arkadaşlar kendi cihazlarının ekranları hakkında bilgi verebilirse çok iyi olur.. acaba benim cihazın ekranında mı bi sorun var yoksa
  •  Sony Ericsson XPERIA X10 mini

Fotoğraf Çekim örnekleri:

Gece Çekimi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 18 Eylül 2010; 22:44:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro
    Artık gel be X10 mini

az kaldı 1-1.5 ay sonra tekofaks garantili
  • X10 Mini'nin batarya sını çıkartmak için telefonun vidalarını açmak gerekiyor.
    X10 mini pro da böyle bir şeye gerek yok

Ne olur, ne olmaz bu yüzden alacak olanlar resmi garantili olarak gelmesini beklemeli....

Telefonların içini merak edenler/ Acacaklar için
    X10 mini E10i

X10 mini pro U20i

• @se(dd)at

Aga ne etmiş bunlar yahu
  • yaw millet biride çıkıpda şu aletin pil performansını bi anlatsa çok memnun olucam.düz mininin.proyu zaten almam nükleer reaktör kerata ama bi o kadarda şirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

yaw millet biride çıkıpda şu aletin pil performansını bi anlatsa çok memnun olucam.düz mininin.proyu zaten almam nükleer reaktör kerata ama bi o kadarda şirin.

ne yazık ki çok az.. cihaz küçük olduğu için pili de 950 mAh (aslında 1500 mAh falan olsaydı da cihazı doya doya kurcalasaydık süper olurdu) bu yüzden çok fazla kurcaladığın zaman 1 gün bile dayamıyor ama normal kullanımda 2 gün rahat gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

yaw millet biride çıkıpda şu aletin pil performansını bi anlatsa çok memnun olucam.düz mininin.proyu zaten almam nükleer reaktör kerata ama bi o kadarda şirin.

ne yazık ki çok az.. cihaz küçük olduğu için pili de 950 mAh (aslında 1500 mAh falan olsaydı da cihazı doya doya kurcalasaydık süper olurdu) bu yüzden çok fazla kurcaladığın zaman 1 gün bile dayamıyor ama normal kullanımda 2 gün rahat gider

çok kullanımda 1 günse iyi.
    K660, K550, w700 kullandım x10 mini den fazla bekleme süreleri ama nedense bana 1 gün dayandı hep .

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

çok kullanımda 1 günse iyi.
    K660, K550, w700 kullandım x10 mini den fazla bekleme süreleri ama nedense bana 1 gün dayandı hep .

o zaman bu bi gün bile dayanmayabilir

• yok ya dayanır

Xperia ™ X10 mini pil performansı

youtube.com/watch?v=P3H--BLPQnI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 19 Eylül 2010; 22:56:31 >

• ewet arkadaşlar dün itibariyle bende minilendim yurt dışından ablama getirttim 480 tlye mal oldu burda 750den aşşağı olacağını zannetmiyorum
    telefonu çok çok inceledim netten çok beğendim w810iden bu telefona geçtim
    telefon geldi we kutusunu açtığımda ancak harflerle anlatılacak houaaaa yuaaaaa gibi tanımsız sesler çıkardım ilk bakışta 12den wuruyo kırmızı hastalıgım nedeyli kırmızı zippomun yanına kırmızı x10 mini aldım
    elektronik manyağı olarak kurcalamaya başladığım cihazı 15 20 dkya çözerim ama bu biraz zorladı
    gece bızıklamaktan çok geç yattım ama sabah şarjda yatağımın ucunda olduğu için erkenden kalktım
    saat 10,5 itibariyle wireless den bağladım şu an pil can çekişiyor fakat w810i ile karşılaştırısam çok da kötü dil ama pilin az dayandığı bi gerçek
    şu an itibariyle çok ii anlaşıyoruz cihaza donanım boyut we performans açısından not werirsem 10 üzerinden 7 weriyorum fakat güncellemelerle 10 üzerinden 9,9 çıkacağımı düşünüyorum 10 her zaman benimdir
    sorularınıza merak ettiklerinize seve seve cewap wericem en azından elimde telefon olduğu için doğru bilgileri cewaplarımdan bulabilirsiniz
    almaya niyeti olan arkadaşlara şimdiden sabır diliyorum çünkü gerçekten sabırsızlanmanız gereken bi telefon
    sewgiler artık sık sık burdayım beklerim

ps:bu arada benimde sorularım olacak kullandıkca ne kadar olsada el elden üstündür

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.