Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefondan çok memnunum.Pro modelini kullanıyorum.Dokunmatiği pratikliği inanılmaz.(kalvyesiz modeli alsanız bile yazarken asla zorlanmayacaksınız)Program menü çeşitliliği rakipsiz vede çok hızlı.Fotoğraf olayıda süper.Tek ve tek eksiği şarzı çok az gidiyor 1 gün zor dayanıyor.Yok mu bi çözüm bilen arkadaş yüksek kapasiteli batarya olayı falan.Juice defender demeyin çoktan denedim bile.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygecesefa

Arkadaşlar telefondan çok memnunum.Pro modelini kullanıyorum.Dokunmatiği pratikliği inanılmaz.(kalvyesiz modeli alsanız bile yazarken asla zorlanmayacaksınız)Program menü çeşitliliği rakipsiz vede çok hızlı.Fotoğraf olayıda süper.Tek ve tek eksiği şarzı çok az gidiyor 1 gün zor dayanıyor.Yok mu bi çözüm bilen arkadaş yüksek kapasiteli batarya olayı falan.Juice defender demeyin çoktan denedim bile.....

bende mini almayı düşünüyorum bataryanın dahili olması pro ya yöneltiyor pro da yedek batarya kullanabilirim fakat bu kez de boyut artıyor birazda olsa ve qwert klavyeyi kullanacağımı hiç sanmıyorum.mini de batarya dahili ve az gidiyor diyorlar.pro için de sen az gidiyor diyorsun!! mini mi mini pro mu karar verebilecek miyim!!hayırlısı. bu şarjı problemini niye göz ardı eder ki se böyle bi telde!!!!!!

• quote:

bende mini almayı düşünüyorum bataryanın dahili olması pro ya yöneltiyor pro da yedek batarya kullanabilirim fakat bu kez de boyut artıyor birazda olsa ve qwert klavyeyi kullanacağımı hiç sanmıyorum.mini de batarya dahili ve az gidiyor diyorlar.pro için de sen az gidiyor diyorsun!! mini mi mini pro mu karar verebilecek miyim!!hayırlısı. bu şarjı problemini niye göz ardı eder ki se böyle bi telde!!!!!!

Sony Ericson bu bi dangalaklık yapmasa olmaz.Tam saçma sapan tasarım veri bağlantı girişi gibi şeylerden vaz geçti diyordum.İşte bu olmuş diyorum çıkıyor yine birşey!Koskoca bir teknolojiyi tasarlayıp üretecek bilgi ve tecrübeye sahip bir şirket ürettiği zımbırtıya yetecek batarya yapamıyor!!!İçinde yüklü olan android sistemin versiyonu 1.6 gibi düşük olması saçma sapanlığı yetmiyor birde 2.2 android sistemde devrim bir güncelleme yerine gelecek güncellemeyi sadece 2.1 olarak çıkarıyor.Dolasıyla 2.2 de çalışan inanılmaz uygulamalar 23 m renk derinliği (1.6 daki ekrandaki solgun pütürlü renk derinkiği olmayan puslu görünümden bahsediyorum) çöpe gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygecesefa -- 28 Eylül 2010; 22:53:07 >

• Pil sürekli kullanımda 20 saat götürüyor mu bizi bu önemli. w810 şuan 2 gün görüyor fakat bu telefon 1 gün götürse bile yeter bana. Bu pil olayı çok sıkıntı oldu off...
  • Maalesef hocam 20 saat goturse cok cok iyi internetle flana ugrastiginizda 6-8 saat normal mesaj atma telefonla gorusme islemleri ne ancak 20 saat dayanabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygecesefa
    Maalesef hocam 20 saat goturse cok cok iyi internetle flana ugrastiginizda 6-8 saat normal mesaj atma telefonla gorusme islemleri ne ancak 20 saat dayanabiliyor

aynı ben

k660,w610 le o isleri yapınca 1 gün.Birde 400 sa bekleme süresi var bu tellerin :)
  • Extra batarya olayini biraz arastirdim arkadaslar xperia x10 lar icin yuksek kapasiteliler mevcut (mugen power vs.) fakat miniler icin. Bi secenek yok sanirim 930 mah batarya ile idare etmek zorundayiz simdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygecesefa -- 29 Eylül 2010; 16:37:02 >
  • eskiden se'ler uzun pil süresi yüzünden tutulurdu samsung'lara pili iyi gitmiyor diye dalga geçilirdi.se nin bangır bangır reklam yaptığı mini nin pil performansına bak.950 mah.dokunmatik ekran 600mhz işlemci android işletim sistemi ve şu hale bak koydukları pil 950 mah.adama gülerler.
  • bi videoda mikro simkart yuvası olduğunu gördüm telefonda doğrumudur?doğruysa bu problemı nasıl aştın kardeş?
  • merhaba arkadaşlar ben de artık bir mini sahibiyim
    henüz yeni aldım ikinci el henüz kurcalıyorum
    kablosuz olarak internete bağlanamadım bir ütrlü
    evdeki kablosuzu görüyor şifreyi giriyorum ama bağlanamıyor
    en az 10 defa denedim şifre doğru
    birşeyi yanlış ve ya eksik mi yapıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimdikizaman

merhaba arkadaşlar ben de artık bir mini sahibiyim
    henüz yeni aldım ikinci el henüz kurcalıyorum

Modemininin evdeki pc laptop gibi normal kullandığın cihazların dışında ki cihazların mac adreslerine kapalı olup olmadığını kontrol et.wpa wep olayına dikkat et.birde şifrede ilk yazdığın harf default olarak büyük yazılır imla kuralı olarak ondanda olabilir vs.
  • sim kartta sorun yaşıyomusun peki?wıreless harici beğenmedığın ozellık var mı
  • eşimde bulunan motorola zn5 ile sorunsuz bağlanıyor
  • PİLİ AZ GİDEN ARKADAŞALAR

AYARLAR/
    KABLOSUZ DENETİMLER/
    MOBİL AĞLAR/
    AĞ MODU/
    GSM/

ŞEÇİLİMİ BAKSINLAR YOKSA BATARYA HEMEN BİTİYOR.

SADECE GSM SEÇİLECEK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimdikizaman

arkadaşlar problemime bir çözüm bulabilirmiyiz
    güncelleme yaptım telefonu kablosuz ağı görüyor şifreyi giriyorum
    adres alınıyor diyor ama başarısız oluyor
  • az önce doğubankta sordum 750 tl kayıtlısı.
    telefon bence (pil ve sar değeri hariç) çok başarılı
    ah bir de distribütör aracılığı ile satışa sunulsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChukkyByForce

az önce doğubankta sordum 750 tl kayıtlısı.

Ne doğubankı ya :D
    Aşağıdakilerde 2 yıl garantili ve kayıtlıdır

X10 mini -
    *En düşük 599 TL
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x10-mini-fiyati,194017.html

X10 mini pro -
    *En düşük 649 TL
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-fiyati,195537.html

SAR:

X10 mini - 1.17 W/kg
    X10 mini pro - 1.61 W/kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 30 Eylül 2010; 13:57:41 >

• quote:

arkadaşlar problemime bir çözüm bulabilirmiyiz
    güncelleme yaptım telefonu kablosuz ağı görüyor şifreyi giriyorum
    adres alınıyor diyor ama başarısız oluyor

bilader şifreyi basit bişey yap sadece sayıdan ibaret olsun (wep) veya komple kaldır birde öyle dene.telefondan özel ayar yapıacak yer yok her şeyi otomatik ayarlıyor zaten bağlantı ayarlarını falan.problem modemde veya şifre yazım sırasında olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChukkyByForce

az önce doğubankta sordum 750 tl kayıtlısı.

o fiyatı söyleyen kafayımı yemiş?yada doğubank teknosa şubesinemi sordun
    şaka biryana sanal reyonum kapıda ödemeli 599 TL seddatın dediği gibi.hemde hiç olmassa 2 yıl garanti var.
    bu cumartesi doğubanka uğriicam hazel sormaya.miniye 750 diyen kimse onada bi uğriim 650 ye ben sana 2 yıl garantili getiriim diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 30 Eylül 2010; 17:11:52 >

• http://www.youtube.com/watch?v=P3H--BLPQnI
    Bu videoyu Sony Ericsson sitesinde buldum. Acaba bunları yapınca 20 saati aşıyor mu pil ömrü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimAdam -- 30 Eylül 2010; 17:29:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.