Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hazir kalemi ele almisken beyendigim birkac ozelliginide sizlerle paylasmak istedim.

- Ekran aydinlatmasi, cevredeki aydinliga gore sensorleri sayesinde otomatik olarak azalip cogaliyor.

- Cihazin dis yuzeyinde, on ve arka kapak malzemesi cok farkli,
    On taraf sert ve dayanikli parlak bir malzeme (ben ekran koruyucu aldim ama kullanmiyorum, gerek yok)
    Arka taraf ise tam olarak tanimlayamadigim bir yapi, ama nereye koyarsaniz orada kaliyor cihaz, yani kaymiyor; (ben aracta gostergelerin uzerine birakiyorum, okadar virajdan sonra hala ayni yerde kaliyor, her an icin ekrani gorebilecegim bir yerde sabitleniyor adeta.

- Ekran parlakligi ve dis sesi cok cok yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimdikizaman

quote:

Orijinalden alıntı: ygecesefa

bilader şifreyi basit bişey yap sadece sayıdan ibaret olsun (wep) veya komple kaldır birde öyle dene.telefondan özel ayar yapıacak yer yok her şeyi otomatik ayarlıyor zaten bağlantı ayarlarını falan.problem modemde veya şifre yazım sırasında olması lazım

şifre zaten sadece sayılardan olşuyor
    şifresiz de yaptım modemi yine bağlanamadı
    eksik birşeyler mi var diye soruyorum

Baska bir modeme baglanmayi dene baglanmiyorsa problem telefonda sistemi yeniden yuklemeyi deneyebilirsin veya garantiyede gonderebilirsin.androide pek asina olmadigim icin pek fazla alternatif aklima gelmiyor.ama sistemi yeniden kurmak probelemini cozucektir buyuk ihtimallle.onemli verilerin varsa backup marketten backup programlari ile yedek alabilirsin

• pil dolumu iyimiş 40 dk da tam pil ha.
  • Şuan w810'u elf+patch vs full performans müzik+kamera kullanımıyla gün sonunda %40 şarjla tamamlıyorum. Yaptığım en önemli çözümde patch sayesinde minimum %40'a düşen ekran parlaklığını %10'a düşürüp %10'da kullanmak.
    Ben en düşük parlaklıkla kullanırım telefonu normalde zaten. Beyaz bir temayla gayette yeterli geliyor bu parlaklık.
    Böyle bir durumda 20 saate kadar idare etse beni arada bir müzik+kamera kullanımı vs. olsa fazlasıyla yeter.
    Sanırım alacağım telefon bu olacak. Hadi hayırlısı. Yıl sonunda bi' bakalım çözümlere fiyata falan ondan sonra alırız artık.

• Hiç dokunmatik ve klavyeli telefon kullanmamış biri olarak hangisini önerirsiniz?
    Mini mi??
    Mini Pro mu?
    Görerek , inceleyerek alma fırsatım yok :(
    Netten alcam Yorumlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.sercan

Hiç dokunmatik ve klavyeli telefon kullanmamış biri olarak hangisini önerirsiniz?
    Mini mi??
    Mini Pro mu?

Her nekadar cok hassas bir dokunmatik olsada, ekranin ufak olusu biraz problem yaratabiliyor.
    Ozellikle aciliyet veya hiz gerektiginde, cildirmamak icin KLAVYELIYI tercih etmenizi siddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

pil dolumu iyimiş 40 dk da tam pil ha.

Aynen, cok cok kisa bir surede sarj full oluyor, bu ozellikmidir yoksa pil mi kucuktur, yada benimki arizalimidir bilmem, ama sarj olma suresi cok az.
  • şu anda 2 telefonu takip ediyorum 2 side türkiye de gelmedi henüz. biri x10 mini biri de Motorola XT720 Milestone
  • Telefon coktan geldi arkadaslar 2 sene ithalatci firma garantisiyle bizdebitmez.com dan alabilirsiniz
  • quote:

Hiç dokunmatik ve klavyeli telefon kullanmamış biri olarak hangisini önerirsiniz?
    Mini mi??
    Mini Pro mu?

Ben sahsen klavyeli aldigima pisman oldum dokunmatigi cok pratiik ve hassas.sms yazmaj icin hep dokunmatigi kullaniyorum .klavyeyi sadece internette dolasirken kullaniyorum.internetle cok fazla isin olmayacaksa zarifligi bakimindan klavyesiz modeli tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Mini mi??
    Mini Pro mu?

Ben sahsen klavyeli aldigima pisman oldum dokunmatigi cok pratiik ve hassas.sms yazmaj icin hep dokunmatigi kullaniyorum .klavyeyi sadece internette dolasirken kullaniyorum.internetle cok fazla isin olmayacaksa zarifligi bakimindan klavyesiz modeli tavsiye ederim.

BENCE DE KLAVYESİZ MODELİ TERCİH EDİN. DOKUNMATİK SİZE YETER... BEN ÇOK MEMNUNUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenesen

quote:

Orijinalden alıntı: bahceone

bence telefon çok güzel. çok portatif, çok kullanışlı, Çok hızlı, çok pratik.

Ama bir iki sorum olacak kullanan arkadaşlara;

VERİ TRAFİĞİ ETKİN DEĞİL DİYE UYARI VAR SİMGE OLARAK EKRANIN ÜST TARAFINDA. ETKİNLEŞTİRMEK İSTEDİĞİMDE UYARI VERİYOR. VERİ ALIP VERİRKEN ŞEBEKENİZ ÜCRET KESEBİLİR DİYE. BEN DE ETKİNLEŞTİRMİYORUM. BİR ZARARI VEYA YARARI VAR MIDIR? CEVAP VEREBİLEN OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. BİR DE İNTERNETE BAĞLANIRKEN YA DA GÜNCELLEME YAPARKEN Wİ-Fİ BAĞLANTI SAĞLASAM BİLE ACABA DİĞER 3G, GPRS VEYA WAPTAN BAĞLANMA RİSKİ VAR MIDIR? TELEFON HATTI FATURALI DA, ÜCRET OLARAK YANSIMASIN DİYE.
    LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

Veri trafigi, gsm hatti uzerinden internete girmenize yariyor. Operator internet icin ucret aliyorsa odersiniz. Ama operatorunuzun net paketlerinden alirsaniz, wifi olmayan zamanlarda baya is goruyor.

Cok emin olmamakla beraber, (en azindan bendeki sanirim boyle) Eger WIFI aciksa onceligi ona veriyor, kesilirse digerlerine gecis yapiyor. Tabi veri trafigi aciksa, degilse hicbiri calismiyor;

AÇIKLAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. NET PAKETİM YOK. Bİ ARAŞTIRACAĞIM. AVEA DA. BAKALIM ARTIK. BİR DE KILIF BULAMIYORUM. TELEFONCULARDA SADECE TELEFONA BAKIP BU NEYMİŞ DİYOLAR. İNTERNETTE ŞURDAN ALIN DİYECEĞİNİZ YER VAR MI? GENELLİKLE XPERİA MODELİ VAR AMA MİNİ SİNİ BULAMADIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

http://www.facebook.com/pages/Xperia-X10-Mini-X10-Mini-pro/145974915443639

500 kişiyi aştık.
    Teşekkürler!

durmak yok
  • quote:

Telefon coktan geldi arkadaslar 2 sene ithalatci firma garantisiyle bizdebitmez.com dan alabilirsiniz

ithalatçı firma garantisini sony ericsson tanımıyor.. ithalatçı firmanın anlaştığı garanti servisi ile yaşadığım bir sorun sonucunda beyaz masa tüketici haklarına gittiğim zaman sony ericsson "biz cihazı henüz resmi olarak türkiye de satışa sunmadığımız için ithalatçı firma ya da cihaz ile ilgili sorunlarınızda sorumluluk kabul etmiyoruz" gibi bir açıklama yapmıştı.. ayrıca ithalatçı firmanın anlaştığı garantili cihazın onarımını yapan teknik servislerdeki kişiler çok deneyimsiz ve cihaz onarımı konusunda cidden beceriksiz oluyorlar.. benim aldığım yerdeki ithalatçı firmanın anlaşmalı teknik servisinde çalışan adam daha x10 mini yi ilk defa görmüştü ben cihazı sorunumdan dolayı servise getirdiğim zaman gerisini siz düşünün artık

• quote:

Telefon coktan geldi arkadaslar 2 sene ithalatci firma garantisiyle bizdebitmez.com dan alabilirsiniz

ithalatçı firma garantisini sony ericsson tanımıyor.. ithalatçı firmanın anlaştığı garanti servisi ile yaşadığım bir sorun sonucunda beyaz masa tüketici haklarına gittiğim zaman sony ericsson "biz cihazı henüz resmi olarak türkiye de satışa sunmadığımız için ithalatçı firma ya da cihaz ile ilgili sorunlarınızda sorumluluk kabul etmiyoruz" gibi bir açıklama yapmıştı.. ayrıca ithalatçı firmanın anlaştığı garantili cihazın onarımını yapan teknik servislerdeki kişiler çok deneyimsiz ve cihaz onarımı konusunda cidden beceriksiz oluyorlar.. benim aldığım yerdeki ithalatçı firmanın anlaşmalı teknik servisinde çalışan adam daha x10 mini yi ilk defa görmüştü ben cihazı sorunumdan dolayı servise getirdiğim zaman gerisini siz düşünün artık

• Selamlar Arkadaşlar öncelikle bende bu cihazi almak istiyorum ama bir kaçtane çekincem var cihaz hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim

1. cihazin dahili bataryası var bu büyük bir problem gibi geliyor bana 1-2 sene sonra batarya ölürse nasıl değiştiricez acaba

2. ekran ufak gibi geldi bana internette dolaşırken problem oluyormu acaba

3. ses kalitesi nasıl acaba özellıkle kulaklıkta

4. wiifi ile yada normal hat ile internete girerken hızı nasıl acaba sayfaların boyutlarıda çokmü küçük görünüyor açılan sayfalar

Sorularımı yanıtlarsanız çok sevınırıım arkadaşlar
  • lütfen bi yardimcı olun arkadaşlar
  • 1. Sorun olacağını sanmıyorum.
    2. Ekran küçük gibi ama internette sorun teşkil etmiyor.
    3. Ses kalitesi yeterli seviyede hem dış ses hem kulaklık.
    4. Hat ile internete hiç girmedim ama wifi ile hız gayet güzel, sayfalar normal boyutlarda görünüyor, çok küçük değil
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.