Şimdi Ara

Sony Ericsson XPERIA X10 mini (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.989
Cevap
5
Favori
279.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonculardan 10-20 liraya iş gören basit bir telefon alıp para biriktirmeye devam et bence. Benim telefonunda bir düşüşlük işi kaldı. Çok kısa sürede perte çıkabilir efsane w810 cihazım
    Para lazım para... Kredi kartından taksitli falan alırım artık
  • arkadaslar 2.1 guncellemesınden sonra marketten uygulama ındırırken anıden ındırme duraklatıldı dıyor ve ındırmıyor yardımcı olabılecek var mıı???
  • arkadaşlar bi sorum olacak, telefonun ortam sesleri ve konusma ses kaydı özelliği var mı? yoksa program indirip bu özellikleri ekleyebiliyor muyuz?kullanan arkadaslardan bilgi rica ederim.sağolun....
  • iyide biri 340TL digeri 590TL bnce biraz zaman alır o arada bi telefonun varsa işini görecek biriktir derim ama tahminimce yok gibi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 14 Kasım 2010; 23:21:25 >
  • Yaklaşık 2 ay önce sony ericsson w715i almıştım.Benim bu telefondan yeni haberim oldu,telefonumdan çok memnunum ama içime kurt düştü şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Preso -- 16 Kasım 2010; 21:33:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedrik

arkadaslar 2.1 guncellemesınden sonra marketten uygulama ındırırken anıden ındırme duraklatıldı dıyor ve ındırmıyor yardımcı olabılecek var mıı???

Yaptiginiz 2.1 guncelemesine guvenmeyin, yedeklerinizi alin, hic beklenmedik problemlerle karsilasirsaniz paniklemeyin, Bayramdan sonra (ama ne kadar sonra orasi belli degil) yeni guncellemeyle duzelecek diye umud ediyorum.

Ben 1.6 dan 2.1 e guncelledim, sonuc; 1.6 hala devam ediyor ve artik guncelleme yapamiyorum( geri tusundan sonra tel kitleniyor)

Konuyla ilgili olarak SE den aldigim yanit, "problemi biliyoruz, bayramdan sonra duzelicek " seklinde oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenesen -- 15 Kasım 2010; 1:15:01 >
  • Konuyu farklı bi boyuta taşıdım ama özür..

Turkcell T10 modelini, Huawei üretmiş ve modelide U8110.

Ekran rezistif, zaten telin altında kalem yuvası var.

Şu kullanım videosunu inceleyin bi,
    http://v.youku.com/v_show/id_XMTU1ODE5ODIw.html

340 TL ye sıfır Android 2.1+WiFi+gps+3G li bi başka model var mı?
    Bu videoyu inceledikten sonra içime sindi gibi....
    Rezistif olduğu için korkmuştum ama videoda adam güzel kullanmış ve Telefon X10 mini kadar hızlı

Zaten benim ilk Android deneyimim olacak :D
    Ayrıca cihazda Google Sesli Arama uygulaması var.(Yazı yazmaya gerek yok )

---
    Eğer bu modeli alırsam Vodafone hattım olduğu için Turkcell uygulamalrı ve menüsü vs bana lazım değil bu yüzden cihaza Huawei U8110 yazılımı atarım))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 15 Kasım 2010; 4:40:17 >

• Seddat kardes o telefonu bi eline al istersen ben baktim dokunmatigi bazen tepki vermiyo menu icinde gezerken bazen gec tepkime veriyo dokunmatik degilde sanki basmatik x10 kadar hassas degil yiinede tercih senindir ama dedigim gibi dokunmatige dikkat et bi gezin menude sonra kararini ver ki zaten youtubedede bazi videolarda gozle gorulur algilama haatalari var yarin linkde vermeye calisirim eskiden baktigimdan videolari bulmam lazim bazen hissetmiyo yada istedigini acmiyo ilerde can sikabilir kamerasida pek kaliteli degil se ile karsilastirmak HATA bence o telefonu androidi kaldirmiyo sanki kolay gelsin

x10 mini pro AKAR ;)
  • Samsung'un Galaxy 5 I5500 telefonu var, menüler hızlı, dokunmatik tatmin edici vs. fakat yeni çıktığı için fiyatı 500-550 TL arası.
    http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/samsung-i5503-galaxy-5_02.044.1271.0506.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_41768072/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Sony Ericsson XPERIA X10 mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elameyn -- 15 Kasım 2010; 7:19:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4DiG3

Seddat kardes o telefonu bi eline al istersen ben baktim dokunmatigi bazen tepki vermiyo menu icinde gezerken bazen gec tepkime veriyo dokunmatik degilde sanki basmatik x10 kadar hassas degil yiinede tercih senindir ama dedigim gibi dokunmatige dikkat et bi gezin menude sonra kararini ver ki zaten youtubedede bazi videolarda gozle gorulur algilama haatalari var yarin linkde vermeye calisirim eskiden baktigimdan videolari bulmam lazim bazen hissetmiyo yada istedigini acmiyo ilerde can sikabilir kamerasida pek kaliteli degil se ile karsilastirmak HATA bence o telefonu androidi kaldirmiyo sanki kolay gelsin

x10 mini pro AKAR ;)

o kadar paraya Akmalı yani
  • tehradar a göre en iyi 7 android telefon

http://www.bilgisayarkurdu.com/en-iyi-android-cep-telefonlari-2189/#androidli-ceplerin-en-iyileri

Androidli Ceplerin En İyileri
    1.Samsung i9000 Galaxy S
    2.Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
    3.Google Nexus One
    4.Sony Ericsson Xperia X10
    5.Motorola Milestone
    6.HTC Desire
    7.HTC Legend

bence fiyatını düşünürken rakiplerine bakmak lazım bu kalitede bi telefon bu fiyat çok degil benceipone 3 gs de kullandım htc hd 2 de fiyatları 2 katından daha fazla ama çok büyük fark yok aralarında işlemcisi 1 ghz olmasına ragmen htc 4'' ekran oldugundan bu derece performans alamadım ben tabi kişiye göre degişir htc kötü demiyorum ama fiyat konuşursak cazip fiyatı ve şık tasarımı ile performansı yüksek en iyisi pro tekrar söylüyorum benim fikrim

• minili arkadaşlar eger arayüz basit geliyosa ((((91PandaHome 2))))
    çok güzel denemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4DiG3 -- 16 Kasım 2010; 1:11:05 >
  • arkadaslar 2.1 guncellemesınden sonra marketten uygulama ındırırken anıden ındırme duraklatıldı dıyor ve ındırmıyor yardımcı olabılecek var mıı???
    2.1 olup veya olmayıp benım gıbı marakete gırerken sorun yasayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedrik
    arkadaslar 2.1 guncellemesınden sonra marketten uygulama ındırırken anıden ındırme duraklatıldı dıyor ve ındırmıyor yardımcı olabılecek var mıı???
    2.1 olup veya olmayıp benım gıbı marakete gırerken sorun yasayan var mı?

Telefonunu tekraer güncelle veya onar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4DiG3

minili arkadaşlar eger arayüz basit geliyosa Panda Home.apk
    çok güzel denemenizi tavsiye ederim

Güzelmiş saol. Böyle başka uygulamalar varsa söyle yararlanalım..
  • Sonunda root yapmadan 2.1 yapmayi basardim, ilk soyleyebilecegim, sonuc bekledigimden cok daha iyi olmus; navigasyondan, markete, bluetood dan, wifi ye hersey super gibi; zorlayacak fazla zamanim olmamasina ragmen biraz zorladim, ama sorun cikarmadi; (aman nazar degmesin)

Bu arada kucuk bir info,

Guncelleme yaparken geri tusundan sonra kitlenme sorununu, geri ile birlikte yanindaki kare tusuna basarak (birazda tesadufen) asabildim;

Herkeze iyi bayramlar, sevdiklerinizle ve sevgiyle kalin;
  • bende ilk defa android kullanıyorum yeniyim bu konuda ama çok araştırırım bişeler buldukca yazarım benim gibi yeni arkadaşlar için :D
  • Bu telefon 3 ay kadar Türkiye'ye gelmiş olsa direk alırdım fakat şu anda diğer firmaların ardı ardına çıkan modelleri neticesinde insanın kafası karışıyor.
    Diyeceğim şu ki bizler telefonu görmeden telefon eskiyor!

Böylesine saçma sapan bir sistem.
  • ilk zahiyatı verdim :) nası yaptım bilmiom ama minitask managerde bütün uygulamalar açık :)

yedekleme ve depolama yı kapattıgımda pin codu istiyo yani sim kartı kapıyo :S
    üstelik pin codunu girince kapadıgım programlar kendiliginden açılıyo roadsync alarm playnow mesajlaşma gibi şeyler tekrar açılıyo

bunu nasıl düzelticez bi fikri olan varmı :D
    yada sistemi 0 dan nasıl kurucam :):):)
  • telefonu pc ye bağlayıp yazılımı tekrar güncellemenin bir yolunu ara bence.mutlaka eskki sürüme geri dönüş yada son sürümü yeniden yüklemek için bir yol vardır.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.