Şimdi Ara

Sony Ethernet kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sony Vaio N 31st laptopum var Ethernet kablosu taktığım zaman bilgisayarda tık yok,sanki hiç takmamışsın gibi .etherbet driverını kurdum çözülmedi sorun sizce nedir sorun ? yardımlarınızı bekliyorum

Not:Kablo diğer Laptopumda çalışıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogis97 -- 30 Temmuz 2013; 18:26:27 >

• Yardım edicek yokmu ?
  • Ağ ve paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarını değiştire gelin oradan aktif edin ethernet i.
  • ona baktım şuan zaten aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogis97

Merhaba Sony Vaio N 31st laptopum var Ethernet kablosu taktığım zaman bilgisayarda tık yok,sanki hiç takmamışsın gibi .etherbet driverını kurdum çözülmedi sorun sizce nedir sorun ? yardımlarınızı bekliyorum

Not:Kablo diğer Laptopumda çalışıyor .

dostum bende sony kullanıyorum

bende de böyle bir şey vardı yeni aldığımda etherneti okumuyor internete bağlanmıyordu

sonylerde genelde böyle bir sıkıntı varmı bilemiyorum ama bende de oldu tutukluk yapıyordu bende öncesinde çalışıyor sonra bir anda gidiyordu. Aynı kablo diğer bilgisayarımda da çalışıyordu üstelik :) bu kesintiler bazen gün içinde düzelip hiçbir şey olmamış gibi çalışıyordu bazen de 2-3 günü buluyordu

sana tavsiyem bekle benim gibi belki düzelir bir sıkıntı yoktur

• İyi Demişsinizde ben alalı 3 yıl oldu 3 yıldır kablolu kullanamıyorum
  • şimdi sen kablodanmı kaynaklanıyor bilgisayardan mı ben anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet kablosu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.