Şimdi Ara

Sony Eurasia Garantili Ps4 Syd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rata

N11 de ayni saticinin tek kol olan versiyonu da var. 111 lira bonu icin, sanirim card finans kart ile odemeniz lazim. Size daha sonra kullanabileceginiz 111tl cek veriyor n11 de kullanabileceginiz.

tek kol olanın fiyatı ucuz değilmi biraz daha link atabilirmisin göremedim onu
  • Hocam mobildeyim. N11 ps4 yazip syd bilgisayar dukkanindan bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce kahraman elektroniği aradım skny garantililer 1280 paralel ithalatlar 1180 dedi ordan almayı dusunuyorum ben

• Bende haftaya ps4+2 kol+fifa15 düşünüyorum buradan 1518 liraya geliyor pazarlık payı varmıdır acaba yada bu şekilde daha ucuza gelecek güvenilir bir yer eurasia garantili

• quote:

1550 ye Ps4 Eurasia + 2. kol + Fifa 2015 veriyorlar. N11 de 1599 lira bu set ancak orda da 111tl bonus falan var. Bende dediğim seti alacağım herhalde. Dükkanlarına gidip nakit verince indirim de yaparlar diye düşünüyorum.

1550₺'ye nerede hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

Bende haftaya ps4+2 kol+fifa15 düşünüyorum buradan 1518 liraya geliyor pazarlık payı varmıdır acaba yada bu şekilde daha ucuza gelecek güvenilir bir yer eurasia garantili

Hocam ya siz nerden bu fiyata buldunuz. Linki var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

Bende haftaya ps4+2 kol+fifa15 düşünüyorum buradan 1518 liraya geliyor pazarlık payı varmıdır acaba yada bu şekilde daha ucuza gelecek güvenilir bir yer eurasia garantili

Hocam ya siz nerden bu fiyata buldunuz. Linki var mı?

Hocam valla tek kol olarak da olabilir syd nin sitesinde görmüştüm dün gece tam net hatırlayamadım şuan yanlış olmasın telefondan giriyorum şuan siteye bakamadım erişiminiz varsa kontrol edebilirsiniz.

• quote:

quote:

1550 ye Ps4 Eurasia + 2. kol + Fifa 2015 veriyorlar. N11 de 1599 lira bu set ancak orda da 111tl bonus falan var. Bende dediğim seti alacağım herhalde. Dükkanlarına gidip nakit verince indirim de yaparlar diye düşünüyorum.

1550₺'ye nerede hocam?

http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-2-kol-fifa-2015-24-ay-eurasia-P31339744

Link bu.Burda tabi n11 komisyonu olduğu için daha pahalı. Kendi sitelerinde 1550 yazmışlar. Syd bilgisayar sitesinde ancak onun içinde de kargo falan vardır. Ben dükkana gitsem 1500 e bu seti bitiririm gibi geliyor.

• quote:

quote:

quote:

1550₺'ye nerede hocam?

http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-2-kol-fifa-2015-24-ay-eurasia-P31339744

Link bu.Burda tabi n11 komisyonu olduğu için daha pahalı. Kendi sitelerinde 1550 yazmışlar. Syd bilgisayar sitesinde ancak onun içinde de kargo falan vardır. Ben dükkana gitsem 1500 e bu seti bitiririm gibi geliyor.

Hocam kendi sitelerinde 1599₺ yazıyor

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    2-3 gun once baktigimda 1549 du. Zam yapmis herifler. Dukkanlarina gideyim diyordum. Bir ara ugrayacagim dedigim gibi. N11 cekine ihtiyacim yok benim. Nakitte 1500 e verirse alirim herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Sakin ol şampiyon

konunun tarihine bakmadan yazan değişiklerden biri işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: canavar12345

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Sakin ol şampiyon

konunun tarihine bakmadan yazan değişiklerden biri işte

Değişik birisi falan değil, arkadaşım benim. Geyik olsun diye yazdım bende. Neyse muhabbetin tadını kaçırmayalım. Konuları dikkatli inceleseydin gerekli bilgileri görürdün. Ağustos ayında bende syd'den sony garantili ps4 almıştım.

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    bu cocuga hizli al konusu hazirandan beri var dicemde degmez .d degisik diyor bide .d haziranda konusulan konu icin agustosta konu aciyor gelmis baskalarini elestiriyor .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 17 Ekim 2014; 10:28:31 >
  • Ya ps4'ler sadece teknosa, media mart, bimeks, vatan bilgisayarda vs. sony tr garantili cihazlar pahalı. Sadece ilk çıktığında stok sorunu olduğundan pahalıydı, karaborsaya düşmüştü. Sonrasında Tr garantili sıfır cihazlar 1299 TL, dükkan garantili spot cihazlar 1000 TL idi hep. Ama forumdakiler pahalı aldılar diye konsollarını, altın kaplama sanıyorlar. Bende ilk haftası spot cihaza 1500 TL verdim. İkinci elini aylardır 1300-1400 tlye satmaya çalışan adamlar var. Bir üste adam link atmış 1500 tl'lik ps4+fifa 15+ 1 ekstra dualshock4 paketinin, altında sormuş nereden buldun diye. İki dakika okuyun konuları yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 17 Ekim 2014; 11:02:54 >
  • Okuyoruz merak etme arkadasım Sende dikkatli okusan anlardın,1550 ₺ demiş ama o fiyata olan yerin linki yok 1599₺ olan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

bu cocuga hizli al konusu hazirandan beri var dicemde degmez .d degisik diyor bide .d haziranda konusulan konu icin agustosta konu aciyor gelmis baskalarini elestiriyor .d

Tamam canim konuyu daha fazla kirletme hadi ne demek istedigimi anlamamissin

• dur konu biraz daha kirlensin senin bombos mesajindan daha gereksiz olamazlar

• Fiyatı 1.555 TL'ydi ve Bonus Kart'a '' 111 '' TL puan yükleniyordu , almadım ... Şimdi olmuş 1.649 TL .... Kısaca OHA !
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Zam yapmis hakkaten. Kendi sitelerinde de n11 de de zam yapmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Fiyatı 1.555 TL'ydi ve Bonus Kart'a '' 111 '' TL puan yükleniyordu , almadım ... Şimdi olmuş 1.649 TL .... Kısaca OHA !

1 1.5 hafta kadar once kahraman konsolda 2 kol+fifa 15 sony garantili 1500 tl idi. Internette biraz daha pahali oluyor malum. Yuz yuze gorusmenizde fayda var hem pazarlik yaparsiniz hemde nakit verirseniz bir miktar daha indirebilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.