Şimdi Ara

Sony EX 500 Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
72.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısı olsun arkadasım iyi bir secim yapmısın, insallah memnun kalırsın televizyonundan.
  • Teşekkürler.
  • Bende 46EX500 aldım ve çok memnunum, cidden alınabilecekler arasında en iyilerinden birisi. Ayrıca bomba bir haber veriyim 28 Ekimde Metro Gross larda 2.799 TL ye 46EX500 satacaklar. Düşünenler bunu beklesin. Ben 2.990 a aldım, aldıktan sonra haberim oldu...
  • 40EX500 aldım sd yayınlardaki performansı harika özellikle ayarları kendime göre yaptığımda gören şaşırıyor diyebilirim.Hd yayınları söylememe gerek yok.
    Forum İstanbul Sony Center 1900 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

Bende 46EX500 aldım ve çok memnunum, cidden alınabilecekler arasında en iyilerinden birisi. Ayrıca bomba bir haber veriyim 28 Ekimde Metro Gross larda 2.799 TL ye 46EX500 satacaklar. Düşünenler bunu beklesin. Ben 2.990 a aldım, aldıktan sonra haberim oldu...
    Ben nisan ayında 3.150 ye almıştım 5yıl garanti ancak parasını sonuna kadar hakediyor. Evdeki tüplü tvlere uğramaz oldum.Bide full hd filmler gelince hdd ye
  • arkadaşlar vatanbilgisayar da kanpanya vardı sony 40ex500 1792 tl ye aldım nasıl ,??
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti_999

arkadaşlar vatanbilgisayar da kanpanya vardı sony 40ex500 1792 tl ye aldım nasıl ,??
    Hayırlı olsun Fiyat olarak iyi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti_999

arkadaşlar vatanbilgisayar da kanpanya vardı sony 40ex500 1792 tl ye aldım nasıl ,??

Hayırlı olsun, gayet iyi bir fiyat
    Pişman olmayacaksın
  • Arkadaşlar merhaba,
    46EX500 ve PC yi modem üzerinden kablolu olarak bağladım. Ethernet kablosuyla. Şimdi bu durumda bilgisayarımdaki filmleri Sony den izleyebilirmiyim ? Bu amaçla wild server programını denedim ama ayarlardan taratınca server olarak görüyor ve başarısız yazıyor...
    Kablolu olarak modem üzerinden filmleri nasıl izleyebileceğimi bilen var mı aramızda ?
    Teşekkürler.
  • alperafsin; evet bilgisayarındaki filmleri televizyonundan sorunsuz bi şekilde izleyebilirin fakat denetim masasından güvenlik duvarını kapatman gerekiyo, ve tabi eğer antivürüs programının güvenlik duvarı varsa onuda kapatman gerekli, bunları yaptıktan sonra wms'yi restart'la ve televizyondan tekrar tarat. Eğer sorun yaşarsan yardımcı olmaya calısırım.
  • 40EX500 kullanıyorum wi-fi için sony in cihazınımı almak gerekli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoxy rıdvan

alperafsin; evet bilgisayarındaki filmleri televizyonundan sorunsuz bi şekilde izleyebilirin fakat denetim masasından güvenlik duvarını kapatman gerekiyo, ve tabi eğer antivürüs programının güvenlik duvarı varsa onuda kapatman gerekli, bunları yaptıktan sonra wms'yi restart'la ve televizyondan tekrar tarat. Eğer sorun yaşarsan yardımcı olmaya calısırım.

Firewall u kaldırdım, wms yi nereden resetleyeceğimi bulamadım, ama farklı birşey oldu; windows media player da options kısmında configure sharing kısmını açınca SONY etkinleştir dedim ve sunucu bilgisayarı tanıdı. Daha sonra filmleri media playerdan add to library yaptım. Böylece filmlerin klasörlerini görüyorum TV Home menüsündeki video nun altında fakat klasörlerin içinde filmler yok. Aynı şekilde resimleri ve müzikleride almış ve onları görüyorum, açabiliyorum.
    WMS de reset nasıl yapılıyor, bir de media player aracılığıyla görüntülenmek istediğimde sorun ne olabilir acaba.
    Teşekkürler.

• arkadaşlar 40EX-500 bu serinin kumandası uydu cihazınıza kumanda edermi nasıl ediyor nasıl ayarlıyoruz bilen varsa yardım etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

quote:

Orijinalden alıntı: epoxy rıdvan

alperafsin; evet bilgisayarındaki filmleri televizyonundan sorunsuz bi şekilde izleyebilirin fakat denetim masasından güvenlik duvarını kapatman gerekiyo, ve tabi eğer antivürüs programının güvenlik duvarı varsa onuda kapatman gerekli, bunları yaptıktan sonra wms'yi restart'la ve televizyondan tekrar tarat. Eğer sorun yaşarsan yardımcı olmaya calısırım.

Firewall u kaldırdım, wms yi nereden resetleyeceğimi bulamadım, ama farklı birşey oldu; windows media player da options kısmında configure sharing kısmını açınca SONY etkinleştir dedim ve sunucu bilgisayarı tanıdı. Daha sonra filmleri media playerdan add to library yaptım. Böylece filmlerin klasörlerini görüyorum TV Home menüsündeki video nun altında fakat klasörlerin içinde filmler yok. Aynı şekilde resimleri ve müzikleride almış ve onları görüyorum, açabiliyorum.
    WMS de reset nasıl yapılıyor, bir de media player aracılığıyla görüntülenmek istediğimde sorun ne olabilir acaba.
    Teşekkürler.

soruna kestirme bir çözüm buldum : Popcorn A-110 aldım

• arkadaşlar 1 hafta once vatanbilgisayardan 40ex 500 1792 tl ye aldım su anda yalnız bugune ozel bir kanpanya var sony40ex500 vatanbigisayarda 1649 tl almayı düşünen arkadaşlar bilginiz olsun ben 150 tl fazla sına aldım ama tv süper goruntu super ( 5 yıllık uydu alıcısına ramen ) alan pişman olmaz
  • arkadaşlar daha once tartışıldı mı bilmiyorum ama tv üzerindeki altyazı fontları çok kötü bunları modifiye etmenin daha kalın buyuk ve okunur yapmanın bir yolu olmalı ? servis menusune acaba nasıl ulaşırız ?
    herkes bsanırım ta pc yada divx player üzerinden izliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

arkadaşlar daha once tartışıldı mı bilmiyorum ama tv üzerindeki altyazı fontları çok kötü bunları modifiye etmenin daha kalın buyuk ve okunur yapmanın bir yolu olmalı ? servis menusune acaba nasıl ulaşırız ?
    herkes bsanırım ta pc yada divx player üzerinden izliyor.
    Ben hep altyazı seçeneği 4 ü kullanarak türkçe karakter sorunu olmadan izliyorum.Altyazıyı gömmeyi deneyebilirsin ?
  • cok saol 3 m den 102 ekran izliyorum ama font o kadar kotu ki walla zar zor goruyorum, şimdilik font olayı çözülene kadar gomme olayı en mantıklısı kolay çalışan basit bir program var mı?
  • hdmi çıkışı olan laptopumdan mkv filmleri 55x500 tvde izliyorum. Mükemmel her şey. Ne alt yazı ne de format problem oluyor. Herşey pc rahatlığında.

Hdmi çıkışlı pcsi olanların mediya player almasına hiç gerek yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.