Şimdi Ara

Sony EX 500 Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
72.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bende samsung 6650 ıle sony ex500 arasında kaldım.samsung parlak ekran-sony mat.samsung mkv.oynatabiliyor.sizce hangisini almalıyım???
  • @tabay

Açıklama için teşekkür ederim arkadaşım, başka bir arkadaştan da aldığım bilgiye göre sony doğal görüntüye sahip, samsung ise abartılmış ve parlak renklerle görüntü veriyormuş.. MKV sorununu ben de senin gibi harici bir player alarak çözmeyi düşünüyorum. Tercihimi sonyden yana verdim gibi son bir kez daha ikisine de bakıp pazar günü almış olacağım kısmetse.. Peki ex500 ile sendeki ex501 arasında bir fark var mı?
  • tabay,

teledünya bağlandıktan sonra hd ve sd kanallar hakkında yorum alabilirmiyiz.yanıltıcı olabilse de bir iki hd ve sd ekran görüntüsü eklersen de iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabax

@tabay

Açıklama için teşekkür ederim arkadaşım, başka bir arkadaştan da aldığım bilgiye göre sony doğal görüntüye sahip, samsung ise abartılmış ve parlak renklerle görüntü veriyormuş.. MKV sorununu ben de senin gibi harici bir player alarak çözmeyi düşünüyorum. Tercihimi sonyden yana verdim gibi son bir kez daha ikisine de bakıp pazar günü almış olacağım kısmetse.. Peki ex500 ile sendeki ex501 arasında bir fark var mı?

Rica ederim.
    Sadece kasa farklı. 500'ün dış çerçevesi üst ve yan kısımları siyah, alt kısmı gri; 501 ise tamamen siyah çerçeveli
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterfall_man

tabay,

teledünya bağlandıktan sonra hd ve sd kanallar hakkında yorum alabilirmiyiz.yanıltıcı olabilse de bir iki hd ve sd ekran görüntüsü eklersen de iyi olur.

Biraz önce gelip taktılar teledünyayı. İlk gözlemim sd kanallar arasında bazıları hariç çok belirgin bir fark yok gibi. Direk kablo bağlıyken de aynı görüntü kalitesindeydi sanki. Ama bazılarında ufak bir iyileşme görülüyor yine de. Flaş ve oda ışığının etkisinden, fotoğraf çok verimli olmaz sanırım, o yüzden yine kendiniz çıplak gözle karşılatırma yapın bence ama gene de isteğinizi yerine getirip 3 tane fotoğraf koyuyorum.
    1. foto kablolu yayın görüntüsü
    2. foto teledünya sd kanal görüntüsü
    3. foto teledünya HD kanal görüntüsü

Sony EX 500 Kulübü

Sony EX 500 Kulübü

Sony EX 500 Kulübü

• öncelikle teşekkürler.ben de tüplü tv olmasına rağmen ilerde plazma/lcd almayı düşündüğüm için hd receiver almıştım.teledünyada ulusal kanalları izlemeyi bıraktım sürekli wild hd kanalını izliyorum.zaman zaman tekrara düşse de inanılmaz güzel belgeseller var.büyük ekran da hem de hd olarak eminim harikadır.
  • Çok teşekkürler tabay, gerçekten bu tvnin HD görüntüsünün ne kadar kaliteli olduğu fotografta dahi belli oluyor. Artık mağazaya gidip çıplak gözle son bir karşılaştırma yapıp karar verelim.
  • Ben bugün teknosadan 37ex500 aldım arkadaşlar, bugün fırsat olmadı yarın kurup göreceğim artık.. Almayı düşünen arkadaşlar varsa diye söylüyorum kampanya varmış 37" de, 32"den bile daha düşüktü fiyatı. Ben küçük bir oda için 32 almayı düşünüyordum ama fiyatının daha düşük olduğunu görünce 37 almaya karar verdim, 1649 liraya aldım ben..

Bu arada 1 saate yakın sürekli inceledim samsung c650 ve ex500ü, samsungda insan yüzleri falan bir garip oluyor (garipliği tarif edemiyorum:) ), hayvan tüyleri falan birbirine karışır gibi oluyor, sony daha doğal geldi.. Ayrıca samsungda parlaklıktan dolayı ekrandaki yansıma giderilmiş falan diyorlar ama filmdeki karanlık sahnelerde kendimi net şekilde görüyordum ekranda.. İçim rahat şekilde sony aldım diyebilirim :)
  • Artık benide bu klüpten sayabilirsiniz kredi kartının hesabı kesildikten sonra ayın 11 de işallah bende 40'' EX501 ime kavuşucam...Şuan biçok yerde fiyatı 1999 tl sizce nasıl? İstanbul Cevahirdeki sony de Finans karta 12 taksitle alıcam tabi yanında bide Ps3
  • PS3 üm için 40EX500 mü yoksa 46EX402 mi almalıyım biri 50 digeri 100 hz lag sorunu olurmu ?
  • abilerim ablalrım 40ex500 üm bugün elime ulaştı herşeyi yapıyorum youtube dahil bu sarunu dns yi 8.8.8.8 yaparak hallettim avi. uzantılarıda seyrediyorum usb ile tvden. ancak bir sorunum var bana biri dlna ayarları nasıl oluyor bideki filmleri izlemeyi beceremedim. bigisayarım xp medya player11. bi yardım olacak var mı be:)
  • Ben de avi uzantılı 4 adet video denedim yalnızca birini oynattı. Hadi mkv yi desteklemiyor da, avi uzantılı dosyalarda da mı ayrım yapıyor acaba?
  • quote:

Ben de avi uzantılı 4 adet video denedim yalnızca birini oynattı. Hadi mkv yi desteklemiyor da, avi uzantılı dosyalarda da mı ayrım yapıyor acaba?

Belki yardımı olur

http://forum.donanimhaber.com/m_41025273/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41025273
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt.e

PS3 üm için 40EX500 mü yoksa 46EX402 mi almalıyım biri 50 digeri 100 hz lag sorunu olurmu ?

Arkadaşlar 40ex500 kullanıpta oyunlarda rahatsız edici lagdan şikayetçi olan varmı? ps3 için almak istiyorum. Çoğu yerde lag var denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt.e -- 5 Ekim 2010; 9:21:39 >
  • quote:

quote:

PS3 üm için 40EX500 mü yoksa 46EX402 mi almalıyım biri 50 digeri 100 hz lag sorunu olurmu ?

Arkadaşlar 40ex500 kullanıpta oyunlarda rahatsız edici lagdan şikayetçi olan varmı? ps3 için almak istiyorum. Çoğu yerde lag var denmiş.

Arkadaşlar bilecikde makine ve imalat mühendisliği kazandım onun koşuşturmasından buraya gelemedim pek nasılsınız.Yeni tv alanlara hayırlı olsun.Lag olarak ben futbol,kz2,gh oynadım gözle gorulur yada şikayet edicek bi sorun göremedim.Tvde avi olup uzantıları farklı olanları oynatmadıgını gördüm ben ancak indirdigim formatların %90 nı açdı zaten tv benim sorunum olmadı bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

quote:

quote:

Arkadaşlar bilecikde makine ve imalat mühendisliği kazandım onun koşuşturmasından buraya gelemedim pek nasılsınız.Yeni tv alanlara hayırlı olsun.Lag olarak ben futbol,kz2,gh oynadım gözle gorulur yada şikayet edicek bi sorun göremedim.Tvde avi olup uzantıları farklı olanları oynatmadıgını gördüm ben ancak indirdigim formatların %90 nı açdı zaten tv benim sorunum olmadı bu konuda

teşekkürler hocam, kısmet ise bu hafta bende kervana katılırım.

• arkadaşlar bende yakında bi sony tv alacağım xbox ps3 film teledünya hd gibi şeler kulanıyorum benim amacım ps3 ve xbox dan en iyi görüntü performansını almak (şuan eski bir samsung hd ready war görüntü kırılmaları fululaşma ghosting gibi şeler oluyor) bide hd görüntüden en iyisini almak, tabi 32 inç alıcam ama benim kafamı kurcalayan şu acaba ex500 mü almalıyım yoksa ex700 mü fiyat farkı değermi aralarında çokda fark görünmüyor anlıyamadım yardim edin
  • bu ürün mü?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011335&CS_Category=_SBA_853_1662_824_3850&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853
    quote:

Ben bugün teknosadan 37ex500 aldım arkadaşlar, bugün fırsat olmadı yarın kurup göreceğim artık.. Almayı düşünen arkadaşlar varsa diye söylüyorum kampanya varmış 37" de, 32"den bile daha düşüktü fiyatı. Ben küçük bir oda için 32 almayı düşünüyordum ama fiyatının daha düşük olduğunu görünce 37 almaya karar verdim, 1649 liraya aldım ben..

Bu arada 1 saate yakın sürekli inceledim samsung c650 ve ex500ü, samsungda insan yüzleri falan bir garip oluyor (garipliği tarif edemiyorum:) ), hayvan tüyleri falan birbirine karışır gibi oluyor, sony daha doğal geldi.. Ayrıca samsungda parlaklıktan dolayı ekrandaki yansıma giderilmiş falan diyorlar ama filmdeki karanlık sahnelerde kendimi net şekilde görüyordum ekranda.. İçim rahat şekilde sony aldım diyebilirim :)

• KDL-46EX500 117 Ekran Full HD 100Hz.LCD TV
    Peşin fiyat : 2379 T
    10 taksitli fiyatı : 2.605,96 TL

Arkadaşlar bu fiyat nasıl ? Euro asia garantili.. Bunu almaya karar verdim son olarak bişey yazarmısınız.. Kesin cevap almalımıyım, yarın alıcam büyük ihtimal..
  • Güncellll
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.