Selam arkadaslar, bendede 46EX500 var, film izlemek konusunda USB hic kullanmıyorum direk olarak TV ile PC arasında bağlantı kurarak tum formatları sorunsu bi şekilde izleyebiliyorum (1080, 720 mkv, divx, vob, vb... 1080 izleyecekseniz eğer cat6 kablo kullanmanızda fayda var) bu gune kadar hiç bi problemlede karsılasmadım. SD yayın kalitesi olarak da super bence tabi yayını yapan kanalada bağlı biraz bu olay On numara bi LCD bence hiç çekinmeden alın derim.
29 agustosta teknosanın internet sitesinden aldıgım ürün nihayet bugün elime ulaştı :D 46EX500 kullanan arkadaşlar bilgisayarı bagladım ama tam ekran yapmayı başaramadım kenarlardan 5-6 cm boşluk kalıyor tam ekran yapmayı ne yaptıysam başaramadım siz nasıl başardınız.1900 küsürlü en üst ekran cözünürlik seviyesinde lcd..
2. sorumsa beyaz ekranda yada acık renkli ekranlarda yatay yatay cizgiler çok fazla belli oluyor 1.5 metreden.. lcd monitörümde yada laptobumda böyle cizgiler yok ayna gibi 46 inc fazla büyük oldugu icinmi oluyor bu cizgi diyecem ama dahada kalitelli olması lazım ekranın.. makina yeni geldigi için resimleri sonra koyacam.. cevap yazanlara şimdiden teşekkürler..
ekranda niye paralel cizgiler oldugunu cözdüm :D laptobu hdmi kaplo ile baglıyorum 2 pc bagladım 2 sindede oluyor bu cizgiler ama flash diskten resimler gösterdim lcd de beyaz ekranda cam gibi gösteriyor.. daha kaliteli bir htmi kaplomu bulmam lazım acaba sizde böyle cizgiler varmı..
tam ekran hapmayı hala bulamadım.. ayarlar ekran ayarları -ekran konrolü-otomatik görüntülenme alanı kapatın-görüntü alanını -1 yapn bunları yapınca sadece yarım cm boşluk kalıyor yinede tam kaplamıyor ekranı..
game mode a nasıl getiriyoruz bilgisayarı .. game mode olmadan bile ben oyun oynarken hissetmiyorum input lag ı .. ama game mod dada denemek istiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: 1542istanbul
sd yayın performansı nasıl ? bende sony 42" d3500 lcd var çok memnunum sd kalitesinden
Bende kablo tv kullanıyorum.. Arkadaşta Philps almıştı ve kablo tv'de onun tv çamur gibi gösterirken, Sony gerçekten harika bir performans sergiledi..
Yalnız benim bir sorum olacak.. 1920x1080 boyutunda bana ölü piksel kontrol edebileceğim siyah-beyaz-sarı-kırmızı-mavi-yeşil gibi renklerin jpg dosyaları lazım. USB'den kontrol etmek istiyorum.. Diğer programlarla yapamıyorum çünkü bilgisayaramın HDMI girişi yok..
1920x1080 boyutundaki tek renk resimleri paint programından yapabilirsin sonra usb ye atabilirisn..
dün digitürk baglattım eve 2.5 -3 metreden hd gibi gösteriyor sd yayını:D tabi kanaldan kanala fark var:D
half life 2 episode one .. red alerd 3 .. generals zero hour..dirt2 ..2142 battlefield oynadım sorunsuz hic hissetmedim input lag.. kesiinlikle alınabilir bir alet:D 170 liraya garantisini 5 yıla cıkaracam.
suanda tek sorun 3 saat digitürk acık kalınca tv nin kendi kumandasına dokunmuyorum hic uyarı veriyor. ''tv bekleme hazırlıgı tarafından tv yakında kapatılacak, acık tutmak için bir tuşa basın.'' basmassam 1 dakika icinde kapanıyor televizyon cözemedim bunu.. birde digitürk kumandasından kapanıyordu diger televizyonlar bu kapanmıyor bu sorunu yaşayan varmı ..
quote:
Orijinalden alıntı: hochimin_55
1920x1080 boyutundaki tek renk resimleri paint programından yapabilirsin sonra usb ye atabilirisn..
dün digitürk baglattım eve 2.5 -3 metreden hd gibi gösteriyor sd yayını:D tabi kanaldan kanala fark var:D
half life 2 episode one .. red alerd 3 .. generals zero hour..dirt2 ..2142 battlefield oynadım sorunsuz hic hissetmedim input lag.. kesiinlikle alınabilir bir alet:D 170 liraya garantisini 5 yıla cıkaracam.
suanda tek sorun 3 saat digitürk acık kalınca tv nin kendi kumandasına dokunmuyorum hic uyarı veriyor. ''tv bekleme hazırlıgı tarafından tv yakında kapatılacak, acık tutmak için bir tuşa basın.'' basmassam 1 dakika icinde kapanıyor televizyon cözemedim bunu.. birde digitürk kumandasından kapanıyordu diger televizyonlar bu kapanmıyor bu sorunu yaşayan varmı ..
Arkadaşlar üni için bilecike geçtim net anca geldi tv menüden ekonomi ayarlarındandı galiba otomatik kapama özellıgı var yayın kalitesi beni hep tatmin etti ama giderken tv mi götüremedim ondan üzüntülüyüm
quote:
Orijinalden alıntı: hochimin_55
46ex500 kullanıcısıyım. Sony'nin kablosuz adaptörünü de aldım, ancak bir türlü kablosuz bağlantı kuramadım. Kablosuz bağlantılar arasında modemimi görüyor, wep sifresini de giriyorum ama ağa bağlanamıyor. Acaba modemde (airties rt-210) bir ayarlama vs. mi yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
kolay gelsin arkadaşlar 14.09.2010 salı günü teknosadan sony 37ex500 tv aldım kampanyası varmış 1700 tl ye..yalnız ıkı gun önce tv yı seyrederken dıkkatlı bakınca sol orta ve sol ust tarafında ölü piksel dedıklerı şeyı farkettım...duz zemın uzerınde degışık renklerde baktıgımda bu ıkı nokta toplu ığne ucu gıbı farkedılıyor...servısle konuştugumda bana 5 ila 7 ye kadar ölü pikselin normal oldugunu söylüyorlar...teknosa ıse bu konuyu servısle goruşmem gerektıgını yoksa urun değişimi yapamayacaklarını söylüyorlar...bu ölü piksel sayısını kım belırlıyor...sony destek hattı ıle de goruştum orasıda topu servıse atıyor....yarın servısten tv ye bakmak için gelecekler...nasıl bır yol ızlemelıyım tv nın degışımı için...şimdiden teşekkurler..........
EX500 serilerinin PS3 performansi nasildir arkadaslar? 46EX500 almayi dusunuyorum, ayrica bi sorum daha var:
PS3 performansi en iyi olan lcd tv hangisidir sizce? marka veya model olarak...
4-5 gün önce 37ex500 aldım. Pazartesi kurulumu yapıldı. Bir sorun var. Usb Flash Disk i takıyorum, içinde mkv mpeg4 ve avi formatlarında çeşitli videolar var fakat hiç biri home menüsünde görüntülenmiyor. Yani flash disk i görmüyor galiba. Hatta Divx kaydını yapmaya çalıştım o dosyayı da görüntülemedi. Yardım edin.
quote:
Orijinalden alıntı: the_saintR
4-5 gün önce 37ex500 aldım. Pazartesi kurulumu yapıldı. Bir sorun var. Usb Flash Disk i takıyorum, içinde mkv mpeg4 ve avi formatlarında çeşitli videolar var fakat hiç biri home menüsünde görüntülenmiyor. Yani flash disk i görmüyor galiba. Hatta Divx kaydını yapmaya çalıştım o dosyayı da görüntülemedi. Yardım edin.
usb den olabılır fat32 olarak duzenle gosterır dıye tahmın edıyorum
inşallah yakında ben de alıyorum bu lcd yanınada Dark Mini Mania 1080p Kablosuz(WLAN) MKV/DTS/Torrent HDMI Kablo Hediyeli Media Player aldımmı tamamdır
Merhaba, 40EX500 kullanıcısıyım. Aşağıdaki mevcut 19 internet sitesine yeni ekleme nasıl yapılıyor? Yanıtınız için şimdiden teşekkürler.
FIFA EuroSport YouTube Blip TV Wired Epi Concierge Style Ford Models Daily Motion Howcast ON Networks Golflink Live Strong Video Detective Pod Casts Video Casts Tagesschau Deutsche Welle
Bende bugün geç olsada 55'' ex500 kervanına katıldım :)
Ps3 de ınput lag sorunu yok denecek kadar az yada ben hıssetmedım Sımdılık tv den cok memnunum ilerleyen gunlerde umarım sorun yasanmaz eskı sony lcd den sonra bana cok guzel geldı
Arkadaşlar bu ex505 deki dahili uydu alıcısı HD mi yoksa normal mi bir türlü bilgi bulamadım, aranızda bilen var mı?
Ayrıca ex500 ile samsungun c650 serisini birebir deneyerek karşılaştıran biri var mı aramızda.. ex500 - ex505 ve c650 arasında bir haftadır karar veremiyorum, karar vermemde yardımcı olursanız çok makbule geçer.. c650den iyiyse ne açıdan, görüntü mü desteklediği formatlar mı vs vs..
quote:
Orijinalden alıntı: metabax
Arkadaşlar bu ex505 deki dahili uydu alıcısı HD mi yoksa normal mi bir türlü bilgi bulamadım, aranızda bilen var mı?
Ayrıca ex500 ile samsungun c650 serisini birebir deneyerek karşılaştıran biri var mı aramızda.. ex500 - ex505 ve c650 arasında bir haftadır karar veremiyorum, karar vermemde yardımcı olursanız çok makbule geçer.. c650den iyiyse ne açıdan, görüntü mü desteklediği formatlar mı vs vs..
+1000 bende bu konuda yardım istiyorum
Bu club hafta içi kapalı anlaşılan :PP
quote:
Orijinalden alıntı: edizfbc
quote:
Orijinalden alıntı: metabax
+1000 bende bu konuda yardım istiyorum
Ben de ikisi arasındaydım, tam 1 ay önce sony'yi tercih ettim. Dış görünüş olarak fark, samsung parlak, sony mat ekran. Sony'nin neredeyse hiç parlama yapmadığını söyleyebilirim, tam pencerenin karşısında olmasına rağmen gündüz rahatlıkla seyredebiliyorum. Kablo yayın kullanmama rağmen görüntü gayet iyi, özellikle iyi yayın kailtesi olan kanallarda. Yarın Teledünya bağlanacak, daha da iyi olacak diye umuyorum. Format bakımından samsung mkv destekliyor, sony desteklemiyor. Buna rağmen ben ekstradan media player alarak sony'den yana kullandım tercihimi. HD performansı harika. Tabi tercihimin asıl 1 numaralı sebebi tabiki Sony her zaman Sony'dir. Tercih senin tabi ama ben hiç bir şikayetim olmadığımı söyleyebilirim. Tercihin ne olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullan... (benim cihaz ex501, 505 hakkında detaylı bilgim yok maalesef)