Şimdi Ara

Sony EX 500 Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
72.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende bi iki güne kadar tv alacagım. 32 inç kullanan arkadaşlar SD yayın ve Lig Tv görüntüleri hakkında yorumlarını paylaşırlarsa çok iyi olur bnm için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1542istanbul

arkadaşlar bende bi iki güne kadar tv alacagım. 32 inç kullanan arkadaşlar SD yayın ve Lig Tv görüntüleri hakkında yorumlarını paylaşırlarsa çok iyi olur bnm için

Al ve bır daha hıc pişman olma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanag

quote:

Orijinalden alıntı: 1542istanbul

arkadaşlar bende bi iki güne kadar tv alacagım. 32 inç kullanan arkadaşlar SD yayın ve Lig Tv görüntüleri hakkında yorumlarını paylaşırlarsa çok iyi olur bnm için

Al ve bır daha hıc pişman olma...
    Arkadasım inan diğer markalar veya modellerle ara farka değicek bir görüntü farkını hissetmek cok zor gercekten, yayın için ayda yüksek paralar vermen lazım hd film izliyorum 46ex500 ümle çok memnunum ps3 ve pc bağlıyorum çok memnunum iyiki almışım dedim hx700lerin ile ara farka değicek kadar kaliteli yayın bizde çok zor
  • sd yayın performansı nasıl ? bende sony 42" d3500 lcd var çok memnunum sd kalitesinden
  • arkadaşlar,

40ex500(CCFL)
    40ex700(edge LED)

arasında tek fark LED olması,
    fiyatlarını bilen varmı??
  • Ürün Kodu :KDL-40EX700
    Marka :Sony

Fiyatı : 2.360,28 TL + KDV
    %1 indirimli
    2.336,68 TL + KDV
    Kdv dahil : 2.757,28 TL
    Ürün Kodu :KDL-40EX500
    Marka :Sony

Fiyatı : 1.931,28 TL + KDV
    %2 indirimli
    1.892,65 TL + KDV
    Kdv dahil : 2.233,33 TL
    morfare sony resmi satıcısının sitesinden güncel fiyatları
  • Sony KDL 40EX600 LED ve Samsung 40C5100 Kristal ekran LED arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

birde bu usb den film izlemede taşınabilir hdd leri algılıyomu ve mkv ve altyazıları açabiliyomu?
  • Arkadaşlar 46" 46ex500 aldık bazı sorularım var.
    1)Tv hangi film formatlarını destekliyor,yani torrent indirdiğim filmleri oynatır mı?
    2)Usb taktığım zaman autorun inf vb. virüsler tv'yi etkiler mi?
    3)Tv'ye yakından bakınca görüntüde hafif bozulma var ve maç esnasında uzaktaki futbolcunun yüzü net seçilmiyo.Ben tvnin büyük olması ve sd yayından kaynaklandığını düşünüyorum,sizce başka bi neden olabilir mi?
    4)Son olarak nasıl bi tv'dir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quter

Arkadaşlar 46" 46ex500 aldık bazı sorularım var.
    1)Tv hangi film formatlarını destekliyor,yani torrent indirdiğim filmleri oynatır mı?
    2)Usb taktığım zaman autorun inf vb. virüsler tv'yi etkiler mi?
    3)Tv'ye yakından bakınca görüntüde hafif bozulma var ve maç esnasında uzaktaki futbolcunun yüzü net seçilmiyo.Ben tvnin büyük olması ve sd yayından kaynaklandığını düşünüyorum,sizce başka bi neden olabilir mi?
    4)Son olarak nasıl bi tv'dir?

1)Öncelikle bir arkadasımız oncekı sayfada divx sitesine kaydı cok guzel anlattı.Oraya kaydolursan divx,avi,mpeg,hd filmler benim oynattıgım ancak uzantısı farklı olup aynı tür videoları açmadıgıda oluyor.
    2)Tv de eğer işletim sistemi mevcut degil buda virüslerin işletim sistemi tabanlı olmadıgından etkinlik gösterebilmeleri olası değil ancak kesin konuşmim.
    3)Yakından bakınca piksel piksel gorursun buyuk tv de sd yayının cozunurlugu dusuk oldugundan bu olay daha belırgın oluyor.
    4)Vallahi aldıgımdan dolayı cok mutluyum tv izlerken hele yemek programlarında buyuk buyuk guzel oluyor.Pc,ps3 baglıyorum akıyorum netten oyunlara yada usb den film izliyorum.Yani fazla para verip hx serisi aldıgıma hiç ama hiç üzülmedim.İhtiyaçlarınızı karşılar fazladan ara fark vermedende kaliteyi tadarsınız

• Fat32 maksimum 32 GB'a kadar destekler.

quote:

Orijinalden alıntı: blade_ank

herkese hayırlı olsun bu arada lcd ler. güle güle kullanın...
    150gb hdd var, fat format yapamadım...harddiskim ana girirşi çift usb li. birini takınca digeri boşta kalıyor.acaba diğer ucu da usb girirşie bağlamalıyım..fakat 40ex500 ler tek usb li... hd filmleri izliyemedim.
    150gb hdd yi hiç görmüyor. ve tık tık diye dıskten sesler geliyor.. bilgisayarda böle bir ses yok ve tek giriş kullanıyorum...32gb lik taşınabilir alsam filmleri hd filmleri izliyebirmiyim ? ntfc format oluyor bu arada.. arkadaşlar bu sorunun bir çözümü varmı ??

• Benide ekleyin kulübe
  • 40EX500 almak üzere olan biri olarak, affınıza mahcuben bir-kaç sorum var: motionflow özelliği nedir? Bir de cinemotion diye bir kelime var özellikleri arasında. O nedir?

Aynı serinin devamı olan 40EX505 ve 508'de "dahili uydu alıcısı" var. 500 ve 501'de yok. Aradaki fark 100 TL. (İB fiyatlarına göre). Bu yüzden o modelleri almak sanırım daha iyi olacak. Siz ne dersiniz? Lcd'yi almadan önce akım koruyucu 5'li priz aldım; iyi etmiş miyim?

Bir de şu mesele var: Bizim apartmanda daireler arası duvarlar ve tavanlar ince; komşuların sesten rahatsız olması korkusuyla crt televizyonun sesini bile çok açamıyoruz. Yeni binalarda maalesef durum hep aynı. Bu yüzden ben, böyle ses çıkışı güzel bir Lcd almışken, 5+1 surround sistemi kurmak yerine, o işi iyi bir kulaklıkla halletmeyi düşünüyorum. O yüzden soruyorum:

1. Böyle bir şey mümkün müdür? Surround sesleri kulaklıktan alabilir miyiz?
    2. Bu televizyonun kendi içinde surround hoparlörler var mı?
    3. Stereo çoğaltıcı ile 3 adet (küçük veya büyük cins) kulaklığı lcd'nin kulaklık çıkışına taksak... Film seslerini 5+1 sistem varmış gibi alabilir miyiz? Bunun için hangi marka/model bir şey lazımdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 21 Ağustos 2010; 4:46:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

40EX500 almak üzere olan biri olarak, affınıza mahcuben bir-kaç sorum var: motionflow özelliği nedir? Bir de cinemotion diye bir kelime var özellikleri arasında. O nedir?

Aynı serinin devamı olan 40EX505 ve 508'de "dahili uydu alıcısı" var. 500 ve 501'de yok. Aradaki fark 100 TL. (İB fiyatlarına göre). Bu yüzden o modelleri almak sanırım daha iyi olacak. Siz ne dersiniz? Lcd'yi almadan önce akım koruyucu 5'li priz aldım; iyi etmiş miyim?

Bir de şu mesele var: Bizim apartmanda daireler arası duvarlar ve tavanlar ince; komşuların sesten rahatsız olması korkusuyla crt televizyonun sesini bile çok açamıyoruz. Yeni binalarda maalesef durum hep aynı. Bu yüzden ben, böyle ses çıkışı güzel bir Lcd almışken, 5+1 surround sistemi kurmak yerine, o işi iyi bir kulaklıkla halletmeyi düşünüyorum. O yüzden soruyorum:

1. Böyle bir şey mümkün müdür? Surround sesleri kulaklıktan alabilir miyiz?
    2. Bu televizyonun kendi içinde surround hoparlörler var mı?
    3. Stereo çoğaltıcı ile 3 adet (küçük veya büyük cins) kulaklığı lcd'nin kulaklık çıkışına taksak... Film seslerini 5+1 sistem varmış gibi alabilir miyiz? Bunun için hangi marka/model bir şey lazımdır?

Naçizhane bilgiele cevaplim
    Öncelikle uydu alıcısı olan 505 ve 508 türkiyede resmi olarak satılmıyor sadece paralel ithalatı var bozulursa sıkıntısı olabilir.Akım korumalı priz almanız çok önemli yüksek meblağlar verip korumamak garip kaçar,priz masrafından kaçarken daha büyükleri açılabilir.
    1)Özel kulaklıklar mevcuttur 5+1 ses kalitesine sahip ancak ücretleride yüksektir ben philips wireless kulaklık kullanıyorum pc ve tv de kullanıyorum ses kalitesi tatmin edici
    2)Televizyon kendi hoparlörü yeterli derecede bana tabiki daha iyileri vardır.Ama başlarda yeterli bence
    3)Bilgim yok cıkısla alakalı ancak cıkısı optik harici çıkışlara desteği olmaması lazım

• Ben de dün 46ex500 alarak aranıza katıldım. Digitürk hd box ile kullanıyorum. Sd yayınlar iyi hd yayınlar ise mükemmel göründü bana. Kablosuz adaptörü de aldım. Ağa bağlandı ve video sitelerini indirdi. Benim de bir iki sorum olacak.

1. sony cw notebook var. Yeni aldım ama dlna özelliği yok. Win7 kurulu. Kablosuz bilgisayar içeriğini tv de oynatmanın bir yolu var mı acaba???
    2. Bravia intenet tv sizlerde nasıl çalışıyo? Örn dailymotion da arama yapabiliyor muyuzistediğimiz videoyu? Youtube açılıyor mu? Ben de şifre istiyor
  • fukarakoala cevabın için teşekkür ederim. 40EX500 almak için Sony bayilerini tercih edeceğim. Dün bir yerde 2000 TL. idi. Bayiden bayiye değişiyor mu bunun fiyatları acaba. Şuradan al diyebileceğiniz bir yer var mı?
  • http://www.morfare.com/asp/group/56/40-inc-102cm-Sony-Lcd-Tv ben buradan aldım 46 ıncını tavsiye ederim. fiyatları takip ederseniz iyi olarak yakalarsınız ve resmi satıcısı oldugundan sorun cıkması daha zor
  • Eğer İstanbul'daysan Saturnde indirim vardı.46" 3000tl ye aldım ben bi bak istersen.
  • Fiyat performansı iyi bence de bu tvnin...
  • iki üç gün önce ankaradan aldım. 5 yıl resmi garantili.
    40ex501 : 1825 TL (nakit!) + 10 TL kargo verdim.
    ilk aradığımda yanlış fiyat verildiği söylendi.
    (ex401 in fiyatı verilmiş yanlışlıkla)
    sonradan fiyatı değiştirmeyelim ayıp olur dendi.
    onun için bu kadar uygun aldım.
    alacak arkadaşlar bir denesin. telefonunu buraya yazmak
    doğru mu bilmiyorum ama
    belki arkadaşlar faydalanırlar, gene de yazayım.

önderler ticaret : 0 312 309 57 28

bu arada adımın önder olması ve firmanın önderler ticaret olması
    yanlış anlaşılmasın. tamamen tesadüf! yani firma benim fialn değil ha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderbh -- 21 Ağustos 2010; 23:08:58 >
  • Hepiniz sağolun. İzmir'deyim ben. 6 ay daha sabredeyim 40EX7... serisinden alayım diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.