Şimdi Ara

Sony EX 500 Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
72.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: proffesor

Fiyat performansı iyi bence de bu tvnin...
    yeterli derecede üst sistem tv lerde kalite önemli değil aslen sizin izleyeceğiniz yayın önemli bu kadar para verip sd izleyince pek bi önemi kalmıyo hd yayınla tv kendini göseriyor
  • sd de sizin yayın sisteminiz alıcınız kablonuz uydu kaliteniz önemli..

sd de bazı lcdler daha iyi sonuç veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

sd de sizin yayın sisteminiz alıcınız kablonuz uydu kaliteniz önemli..

sd de bazı lcdler daha iyi sonuç veriyor..
    Plazma tvler sd yayın kalitesinde bir parça öndedirler.Sd yayının sinyali ara kabloların döşenmesi vb çok olay etki eder ben misal sırf içim rahat etsin diye bakır güzel kablolarla değiştirdim ara kabloları
  • Doğru söylüyorsunuz bakır kablo daha iyi olur...
  • fukarakoala saolasın ex 500 hakkında baya bilgi vermişsin bugün yarın sipariş vercem bende 46 inc televizyon alcam teknosanın hediye ceki kampanyasının bitmesine 3 gün kaldı bu yüzden alayım hemen diyorum bayadırda araştırıyordum tv leri..

46 c650 nin forumda o kadar cok yorumu varki insan ister istemez samsung c 650 almak istiyor ama bunda samsungun usb den film oynatma başarısı çok etkili çogu kişi sırf bu yüzden onu tercih ediyor. sd yayın kalitesi internetten oyun oynama kalitesi çok önemli bende red alerd3, call of 2,counter source,fifa 2009,dirt 2 oyunları internetten oynuyorum
    input lag sorunu inş dediginiz gibi hiç yoktur ve sd kalitesi yüksektir:D
    yarın sabah sipariş vercem bende c650 ile ex 500 arasında fena şekilde takıldım o kadar profsyonel bir kullanıcıda degilim aslında 3 milyar para veriyoruz iyi birşey olsun en azından..

http://www.morfare.com/asp/product/3846/Sony-KDL-46EX402-46-117-cm-LCD-TV bu site bana pek güven vermedi galiba paralel ithalat bunlarda istanbul bilişim ve bimeks gold gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

fukarakoala saolasın ex 500 hakkında baya bilgi vermişsin bugün yarın sipariş vercem bende 46 inc televizyon alcam teknosanın hediye ceki kampanyasının bitmesine 3 gün kaldı bu yüzden alayım hemen diyorum bayadırda araştırıyordum tv leri..

46 c650 nin forumda o kadar cok yorumu varki insan ister istemez samsung c 650 almak istiyor ama bunda samsungun usb den film oynatma başarısı çok etkili çogu kişi sırf bu yüzden onu tercih ediyor. sd yayın kalitesi internetten oyun oynama kalitesi çok önemli bende red alerd3, call of 2,counter source,fifa 2009,dirt 2 oyunları internetten oynuyorum
    input lag sorunu inş dediginiz gibi hiç yoktur ve sd kalitesi yüksektir:D
    yarın sabah sipariş vercem bende c650 ile ex 500 arasında fena şekilde takıldım o kadar profsyonel bir kullanıcıda degilim aslında 3 milyar para veriyoruz iyi birşey olsun en azından..

http://www.morfare.com/asp/product/3846/Sony-KDL-46EX402-46-117-cm-LCD-TV bu site bana pek güven vermedi galiba paralel ithalat bunlarda istanbul bilişim ve bimeks gold gibi
    Sagol öncelikle morfare resmi sony ithalatçısıdır güven noktasında derdin olmasın.Hatta göztepedeler ve benim paralel sokagımdalar.Şöle sölim çıplak gözle bak tv lere yayınlara kanma hepsi en son ayarlarda görüntü kullanan demolardır.Mümkünatın varsa usb belleğine bi film atıp 2 televizyondada izle içine sinsin sonuç olarak tv modlarının içinde mağaza modu var bu moddan çıkarıp denersen evdekine yakın görüntü kalitesini görürsün.
    Tabiki tv de usb den oynatma olarak samsung sony den daha ileride bunu kabul ediyorum Ps3 de benim bi sorunum yok sorun oluşabilecek oyunlar fps yada guıtar hero olabilir bende killzone yada guıtar hero 5 de sorun cıkmadı.
    Pc bağladıgımda battlefield bad company 2 oynadım sorunsuzdu.(ekran buyuk olunca patlamalar daha korkutucu oluyor )
    Kısacası marka fanatiği olmamak lazım aklına yatanı alki ileride ya keşke öbürü olsaydı diye içinde kalmasın.

• Sony Eurosia 5 yıl garantimi veriyor ek ücret ödemeden? öyle birşey duymuştum.. yoksa diger markalar gibi 2 yılmı.

http://www.morfare.com/asp/product/3846/Sony-KDL-46EX402-46-117-cm-LCD-TV

hocam aklım karıştım teknosayla arasında 900 lira fark var :D hepsiburada.com yada sony bayileride 3 milyar üstü satıyor bu malı aklım karıştı sony i arayıp sormam lazım larım sizin garantiniz varmı diye:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hochimin_55 -- 28 Ağustos 2010; 20:53:02 >
  • quote:

Sony Eurosia 5 yıl garantimi veriyor ek ücret ödemeden?
    Şöle bişi var nisan ayının başlarına kadarki modellerin çoğu 5 yıl garantili idi. Sonra sony tekrar 2 yıla düşürdü garanti yılını ancak morfareden alırken depo girişi nisan öncesinde olan ex500 vardı şansıma ben 5 yıl garantili aldım televizyonumu.
    Şu anda ara farkla 5 yıla garanti çıkarılıyor.
    Samsungun bazı modellerinde ön plastikden yansıma var olduğunu okudum bunada bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukarakoala -- 28 Ağustos 2010; 21:06:36 >
  • sitede yanlışlıkla ex400 ü ex 500 sanmışım bir an heyecan yaptım yine bu kadar uçuz diye:D normal fiyatı 3100 civarı:D teknosada 3179 ama 300 lirada hediye ceki veriyor:)

http://www.morfare.com/asp/product/3848/Sony-KDL-46EX500-46-117-cm-LCD-TV
  • @ fukarakoala
    Oyun oynadım demişsin acaba oyun deneyimini yazabilirmisin lag yok demişsin inş öledir bende pc almayı düşünüyorum yüksek bir yere koyucaktım ama eger dediğin gibi lag 0sa pc ekranınıda emekliye ayırırım olmadı
    Birde seninki galiba ekran boyutu 46olanlardandı(benim düşündügümden) acaba kac metreden oynuyorsun oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

@ fukarakoala
    Oyun oynadım demişsin acaba oyun deneyimini yazabilirmisin lag yok demişsin inş öledir bende pc almayı düşünüyorum yüksek bir yere koyucaktım ama eger dediğin gibi lag 0sa pc ekranınıda emekliye ayırırım olmadı
    Birde seninki galiba ekran boyutu 46olanlardandı(benim düşündügümden) acaba kac metreden oynuyorsun oyunları
    Şimdi objektif olmak var ben ps3 de sorun olabilecek fps ve guitar hero oyunlarını oynadım ancak sorun cıkmadı ms tamamen kullanıcıyı rahatsız etmediği noktaya kadar makul sayılabilir.Aslında yakında xbox360 alıcam onlada denerim.Tabi küçük panel alıcaksanız toshiba bakmanızı öneririm.Düşük ms ve panel kaliteleri biraz daha iyi diye hatırlıyorum.Lcd ana konusunda yazıyodu.Büyük ve kücük boyutları arasında paneller genelde farklı oluyor.Bende pc ye yeni bi ekran alıcam ancak 28 inc ustunu düşünmüyorum.Çok büyük oluyor gerisi wow,bfbc2,l4d2 oynuyorum netten alan büyüdükçe patlama vb efektlerin verilicek tepki artıyor
    Forumda bir arkadaş bu ms lerle alakalı çok iyi bi yazı yazmıştı.Onu arayıp bi bakınmanız yararınıza olur.
    hochimin_55 bence gidip rv leri çıplak gözle tartın.Film takıp deneyin isteklerinize göre alın. Hediye çeki veren firma ile aramda garanti konusunda çok anlaşmazlık oldu.Ayıplı mal satıp belirtmeyip birde sahip çıkmadılar.

• teknosadaki son 46ex500 ü aldım:D 2 güne kadar gelir heralde:D mesafeli alımlarda 7 gün iade hakkı var ya o acıdan içim rahat begenmezsam yollarım:D
    imput lag konusunda sana güvendim birazda youtubedan videolara baktım imput lag yok gibi :D
    http://www.youtube.com/watch?v=yy4p7yTpZ9w&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=eEF6JLBNhE8&feature=related

ben hukukcu oldugum için türk hukuk sistemine güveniyorum garanti konusunda bir sıkıntı yaşarsamda cözülür :D

sd ve diger yayınlar hakkında tv gelince bende yorumlar yapacam arkdaşlar:D

ilk sayfalarda divx e kayıttan filan bahsetmiş bir arkdaş o işlemleri yazınca mkv izleniyormu peki? yoksa sadece divx mi izleniyor? akım korumalı priz aldınızmı? yarın birde priz almam lazım heralde

• sd ve diger yayınlar ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz...

mkv oynatıyor mu ex500
  • quote:

teknosadaki son 46ex500 ü aldım:D 2 güne kadar gelir heralde:D mesafeli alımlarda 7 gün iade hakkı var ya o acıdan içim rahat begenmezsam yollarım:D
    imput lag konusunda sana güvendim birazda youtubedan videolara baktım imput lag yok gibi :D
    http://www.youtube.com/watch?v=yy4p7yTpZ9w&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=eEF6JLBNhE8&feature=related

ben hukukcu oldugum için türk hukuk sistemine güveniyorum garanti konusunda bir sıkıntı yaşarsamda cözülür :D

sd ve diger yayınlar hakkında tv gelince bende yorumlar yapacam arkdaşlar:D

ilk sayfalarda divx e kayıttan filan bahsetmiş bir arkdaş o işlemleri yazınca mkv izleniyormu peki? yoksa sadece divx mi izleniyor? akım korumalı priz aldınızmı? yarın birde priz almam lazım heralde
    Selamlar hayırlı olsun öncelikle.Garanti konusunda yaptıkları 1 ay bekletip kullanıcı hatası demeleri allahtan kodak sahip çıkıp 1.5 günde anakartı sıfırlayıp teslim etti
    Ustam dediğim gibi plazma olmadıkca lcd lerde bu input lag olacak ancak illa rahatsız edicek diye birşey yok.Aşırı akıcı oyunlar harici anlamak imkansız(zaten oyun modunda düşük oluyor değerler)
    Divx e tv ni kayıt ettiriyorsun bir arkadaş çok güzel sırasını yazdı.Valla bazılarını oynatıp bazılarını oynatmıyor kısaca uzantısını tanıyor olmalı filmin.
    Bide akım korumalı priz şart 3milyar verip priz parasından kaçınma derim.Önlemini al sen bırakma işini şansa

• quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

@ fukarakoala
    Şimdi objektif olmak var ben ps3 de sorun olabilecek fps ve guitar hero oyunlarını oynadım ancak sorun cıkmadı ms tamamen kullanıcıyı rahatsız etmediği noktaya kadar makul sayılabilir.Aslında yakında xbox360 alıcam onlada denerim.Tabi küçük panel alıcaksanız toshiba bakmanızı öneririm.Düşük ms ve panel kaliteleri biraz daha iyi diye hatırlıyorum.Lcd ana konusunda yazıyodu.Büyük ve kücük boyutları arasında paneller genelde farklı oluyor.Bende pc ye yeni bi ekran alıcam ancak 28 inc ustunu düşünmüyorum.Çok büyük oluyor gerisi wow,bfbc2,l4d2 oynuyorum netten alan büyüdükçe patlama vb efektlerin verilicek tepki artıyor
    Forumda bir arkadaş bu ms lerle alakalı çok iyi bi yazı yazmıştı.Onu arayıp bi bakınmanız yararınıza olur.
    hochimin_55 bence gidip rv leri çıplak gözle tartın.Film takıp deneyin isteklerinize göre alın. Hediye çeki veren firma ile aramda garanti konusunda çok anlaşmazlık oldu.Ayıplı mal satıp belirtmeyip birde sahip çıkmadılar.

Bende pcyi 2ci planda kulanıcım online olarak ps3 ve xbox kullanmayı düşünüyorum bir arastırıyım detaylı bir şekilde

• Dün kendime bayram hediyesi 40ex501 aldım Bugün kurmaya gelcekler. Dist garantili 1799 TL 12 taksit Tecrübelerimi en kısa zamanda paylaşmak üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabay

Dün kendime bayram hediyesi 40ex501 aldım Bugün kurmaya gelcekler. Dist garantili 1799 TL 12 taksit Tecrübelerimi en kısa zamanda paylaşmak üzere...

televizyonu nerden aldınız öğrenebilirmiyim acaba?
  • DLNA ÖZELLİĞİ WİNDOW11 İLE OLUYOR.KÜTÜPHANE İCONUNDAN MEDİA SHARE KISMINI AÇTINMI ORADA TV Yİ GÖRÜYOR ZATEN.TABİİ Kİ, HEM TV HEMDE LAPTOP AYNI MODEMDEN BAĞLI OLMALI.BEN RESİM VE MÜZİKLERİMİ AÇABİLDİM ANCAK VİDEOLARIMI AÇAMIYORUM.
  • ARKADAŞLAR DLNA İLE LAPTOPI BAĞLIYABİLİYORUZ PEKİ CEP TEL BAĞLANABİLİYORMU.NOKIA N97 VE SONY KDL 46W5500 VAR BENDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancobek

quote:

Orijinalden alıntı: tabay

Dün kendime bayram hediyesi 40ex501 aldım Bugün kurmaya gelcekler. Dist garantili 1799 TL 12 taksit Tecrübelerimi en kısa zamanda paylaşmak üzere...

televizyonu nerden aldınız öğrenebilirmiyim acaba?

İzmit'e metro market açıldı. Açılış için kampanya yapıp sınırlı sayıda getirdiler. Ellerinde kalmadı diye biliyorum ama yine de telefon açıp şansınızı bir deneyin bence...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.