Şimdi Ara

Sony EX 500 Kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
5
Favori
72.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ex 500 kulubüne nihayet katıldım.çok bekledim sabrettim ve teknosa dan 1359 tl 12 taksiit olarak aldım.Görüntü kalitesi hd ve sd yayınlarda çok iyi,yalnız mkv oynatmıyor,divx oynatıyor ama alt yazı karakterleri biraz ince görünüyo ama okunacak düzeyde,genel olarak 2 yıldır tosh kullanan biri olarak oldukça memnun kaldım..
  • 40EX500 ü bugün ümraniye meydan AVM de 1599 a gördüm. Görüntüsü çok hoşuma gitti. Takibe başladım. Kayınpedere bir panel alıcaz.
  • 37 ex521 led tv electroworldden 1400 tlye aldım.Cihaz beklediğimden çok iyi çıktı.HDMI çıkışı olan bir uydu alıcı ile kullanıyorum.Görüntü mağazalardaki görüntülerden bile iyi geldi bana.İnternete bağlanabiliyorsunuz ama televizyondan internete girmek pek kullanışlı değil.Yazıları adresleri kumandandan yazmak çok zahmetli.Youtubedan Kuzey-Güney dizisini izledim.HD kalitede bir görüntü vardı.Usb den film izledim gayet başarılı.Her formatı oynatmıyor ve bellek fat olarak formatlanmış olmalı.Tek eksik tarafı bunlar.PC yi de bağladım vga çıkışından.Görüntü gayet iyi.Aşırı derecede canlı bir görüntü var.Sony shop ta ve internetteki en düşük fiyatı 1700 lira idi 1400 e aldım fiyat olarak da gayet iyi geldi.
  • Arkadaşlar internete nasıl bağlanıyorsunuz? Sony UWA-BR100 Wi-Fi® aracıylamı, herhangi bir USB Adaptörle mi? Cevabınız için şimdiden teşekkürler. Ben de 37 EX 500 var. TP-Link Usb adaptörle bağlanabilir miyim? Kampanyada 15 Tl'ye buldum.(Özellikler: 150 Mbps, IEEE 802.11n/g/b, 2.4-2.4835 Ghz frekans aralığı, 20 dBm kablosuz iletişim gücü, 64-128 bits WEP WPA/WPA2,WPA-PSK/WPA2-PSK(TKIP/AES) kablosuz güvenliği)

Sony UWA-BR100 Wi-Fi® cihazı 150 Tl. Açıkcası 150 Tl. vermek istemiyorum.
  • arkadaşlar benim de DLNA ile ilgili bir sorunum var. Bilgisayara server kurma ve izleme konusunda bir problem yok. Ancak tv herhangibir server programına ihtiyaç olmadanda müzik resim ve bazı formatlardaki filmleri izlememizi sağlıyor. bende bu özellikten faydalanarak bilgisayarda dinlemek iztediğim mp3 dosyasına sağ tıkladığımda burada yürüt diye bir seçenek çıkıyor ve windows media player ara yüzü ile istediğiniz müzik vs.. tv menüsünde hiçbir ayar yapmadan izliyebiliyorsunuz. ben bu şekilde kullanıyordum ancak son 1-2 haftadır bu işlemi yaptığımda medya kullanılamıyor mesajını alıyorum sebebini bilen varmı ?

(denediğim dosya uzantısı mp3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliealpha -- 24 Eylül 2011; 13:48:11 >
  • Merhaba arkadaşlar ;

ben 37KDL-ex500 kullanıyorum öncelikle samimiyetle söylüyorum televizyonun görüntüsü çok iyi yani ışık duyarlılığı ve güneş etkisi rahatsız etmiyor sadece isteğim var onuda Sony ile irtibata geçerek belirttim ben internet videoda youtube gibi google video yada kendimizin ekleyebileceği wigatler yüklemek istiyorum dedim onlarda bir sonraki versiyon güncelemesinde dikkate alınacağıknı belirttiler sizlerden ricam sizde yazın emin olun dikkate alıyorlar ben şimdiye kadar 3 mail attım tek ek döndüler .benim bir sorum olacak youtube video izlerken bazı videolar 16:9 olarak açılmıyor direk kare olarak görüntü alıyorum 4:3 olarak bunun bir çözümü varmı acaba
  • mrh arkadaşım ben interneti kullanıyorum modemimden lan kablosuyla bağlanıyorum gayette hızlı şöyle diyebilirim hiç takılma olmuyor hatta bu kablo takılıyken diğer kablosuz laptopu görebiliyor resim ve videoları izliyebiliyorsun yani ağa bağlandığın zaman diğer kablosuzlarıda görebiliyorsun gerisi zaten paylaşım ayarlarında ama kısacası modemden lan kablosunu tv ye bağla sonra kurulum ayarlarından otomatik bağlanıyor olmazsa fabrika ayarlarına dönersin
  • altyazı fonunu değiştirmek için bi güncelleştirme var mı?birde güncelleştirmeyi kendimiz yapınca garanti dışı kalması gibi birşey var mı?annem bile film izlerken beğenmedi altyazı fonunu.
  • 37ex500 sony tv 999 lira ama teşhir ürünleri kalmış bir kaç tane,alınırmı,fiyat çok uygın geldi bana ama teşhir ürünü olması canımı sıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozkan

mrh arkadaşım ben interneti kullanıyorum modemimden lan kablosuyla bağlanıyorum gayette hızlı şöyle diyebilirim hiç takılma olmuyor hatta bu kablo takılıyken diğer kablosuz laptopu görebiliyor resim ve videoları izliyebiliyorsun yani ağa bağlandığın zaman diğer kablosuzlarıda görebiliyorsun gerisi zaten paylaşım ayarlarında ama kısacası modemden lan kablosunu tv ye bağla sonra kurulum ayarlarından otomatik bağlanıyor olmazsa fabrika ayarlarına dönersin

Arkadaşım merhaba..Nezamandır aradığım soruya cevabı verebiliecek tek kişi sensin herhalde. :)
    Bende 40 ex500 var dediğin gibi internete bağlanırken Modemi direk tv ye bağlıyorum diğer ucunuda telefon hattına ve harika bir şekilde internete girebiliyorum. Modem bu ttnetin verdiği Huawei HG521 WİRELESS modem. Benim sormak istediğim ise modem tv ye bağlıyken Laptopumda wirelss kullanarak internete çıkabilirmi.. veya ağ bağlantısı şeklinde pc yi tv ye bağlayabilirmiyim..???

• Merhaba,

DivX kaydı ile ilgili bir sorunum var.
    Model: 40EX520

DivX Registration Code'u kaydetme aşamalarından, son adımdayım.
    DivX Player'ın verdiği video'yu flash disk'e attım fakat televizyondan oynatamıyorum. "Playback not avaliable" hatası alıyorum.

Aynı sorunu yaşayıp çözen veya önerisi olan var mı?
  • Arkadaşım merhaba..Nezamandır aradığım soruya cevabı verebiliecek tek kişi sensin herhalde. :)
    Bende 40 ex500 var dediğin gibi internete bağlanırken Modemi direk tv ye bağlıyorum diğer ucunuda telefon hattına ve harika bir şekilde internete girebiliyorum. Modem bu ttnetin verdiği Huawei HG521 WİRELESS modem. Benim sormak istediğim ise modem tv ye bağlıyken Laptopumda wirelss kullanarak internete çıkabilirmi.. veya ağ bağlantısı şeklinde pc yi tv ye bağlayabilirmiyim..???

merhaba arkadaşım biraz geç bakabildim bendeki bağlantı şekli modemden tv ye direk olarak lan kablo ile bağlı sorunsuz kullanıyorum aynı zamanda diğer laptoplarıda kablosuz olarak internete çıkabiliyorum.Televizyondan ise bilgisayarda bulunan video müzik resim gibi paylaşıma açık olan klasörleri görebiliyorum.Pc'yi televizyona bağlamanın en iyi yolu Hdim kablo ile mümkün oluyor gayet güzel çözünürlükte kullanabiliyorsun ben şu an niyetim sadece tv için bir kasa oluşturarak bunu sürekli Hdim kablo ile bağlayarak istediğim anda internete ulaşmak olacak umarım yardımcı olmuşumdur.

• teşekkür ederim. Bende aynı şeyleri yapıyorum fakat laptopu kablosuz internete çıkaramadım. bende işlem sırası şu şekilde. Tvyi kabloyla modeme bağlıyorum ve internete tv den çıkabiliyorum. Fakat laptopumu tv ye bağlı kablosuz modem aracılığıyla internete çıkaramadım. Modem ayarlarında bir sıkıntı var herhalde ya neyse.. Yardımın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliaealpha

arkadaşlar benim de DLNA ile ilgili bir sorunum var. Bilgisayara server kurma ve izleme konusunda bir problem yok. Ancak tv herhangibir server programına ihtiyaç olmadanda müzik resim ve bazı formatlardaki filmleri izlememizi sağlıyor. bende bu özellikten faydalanarak bilgisayarda dinlemek iztediğim mp3 dosyasına sağ tıkladığımda burada yürüt diye bir seçenek çıkıyor ve windows media player ara yüzü ile istediğiniz müzik vs.. tv menüsünde hiçbir ayar yapmadan izliyebiliyorsunuz. ben bu şekilde kullanıyordum ancak son 1-2 haftadır bu işlemi yaptığımda medya kullanılamıyor mesajını alıyorum sebebini bilen varmı ?

(denediğim dosya uzantısı mp3)

arkadaşlar diğer sorumada cevap alamadım ama bir bilen varsa digitürk veya dsmart için reciever kullanmadan sadece kart alarak yayınları izleyebiliyormuyuz?

• connax modül alırsanız kartı içine yerleştirir,modülü de cı slotuna yerleştirip izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

connax modül alırsanız kartı içine yerleştirir,modülü de cı slotuna yerleştirip izleyebilirsiniz.

teşekkür ederim siz hangisini denediniz digitürk mü d-smart mı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33193544/mpage_68/tm.htm bu başlıktan faydalanabilirsiniz,ben uydu ve kablo tv kullanıyorum.
  • merhaba arkadaşlar az evvel sony-europe EX serisi yeni versiyon güncellemesini yayınladı kontrol ederek yeni versyonu televizyonunuza yükleyebilirsiniz.http://support.sony-europe.com/tvhc/downloads/downloads.aspx?site=odw_tr_TR&f=FW_Bravia4107EUL&ch=7&m=KDL-37EX500
  • quote:

connax modül alırsanız kartı içine yerleştirir,modülü de cı slotuna yerleştirip izleyebilirsiniz.

charliaealpha adlı arkadaşın sorusunun cevabını 1 yıldır ben de araştırıyordum. (digiturk veya dsmart kartını CI slotuna takıp doğrudan izlenebilir mi)
    Sağolsun ki talatcaner arkadaşımız aradığımız cevabı yazmış, kendi adıma ben de teşekkür ediyorum.
  • quote:

Receiver kullanmazsan yayin nereye geliyor?bana atmasyon geldi soylediklerin...karasal yayin mi var ulkede havadan mi aliyorsun digiturk yayinini??
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.