Şimdi Ara

Sony EX 500 Kulübü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
676
Cevap
5
Favori
72.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kragger

Arkadaşlar bu televizyonu almayı düşünüyorum 15 gün sonra önerir misiniz? Sanırım eski model bir televizyon bulabilir miyim sizce ? Çünkü aradığım her şey bu tvde var fiyatı nedense çok uygun geldi bana.Bundan kötü daha özellikte daha pahalı tvler var

Çok zor 2010 model sonuçta.
  • arkadaşlar bende 40ex520 modeli var kayıt tuşuna basınca özellik kullanımda değildir diyor nasıl kullanabilirim? birde uydu scart girişi ile bağlı bir alakası var mı?
  • Konuyu açalı 2 yıldan fazla olmuş. Zaman su gibi! O dönem için süper özellikli Tv idi. Şimdi el ve ses ile komut kabul eden tv'ler bile çıktı.
  • Bu arada 11.04.2012 tarihinde yeni güncelleme çıkmış. Linki aşağıda.

http://www.sony.com.tr/support/tr/product/KDL-37EX500/downloads/AZ1_4110EUL
  • Bir kaç arkadaşım Samsung Smart TV'nin el ve ses ile kontrol edilebilen modellerini satın aldılar. Her el komutunu sağlıklı algılamıyormuş. Ayrıca ses kontrolünde aynı şekilde çevresel gürültü ve seslerden aşırı etkilendiğini, ses ve el kontrolü var mı var diyecek kadar iş gördüğünü söylediler.

Heves geçince yine el tipi kumandaya sarıldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *bulut* -- 28 Ağustos 2012; 17:45:12 >
  • beyler selamlar forumu okudum ama cvp malesef bulamadım modemi tv ye ethernet kablosu ile bağladım ama mac bilgisayarım tv yi görmüyor ne yapabilirim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulucreis

beyler selamlar forumu okudum ama cvp malesef bulamadım modemi tv ye ethernet kablosu ile bağladım ama mac bilgisayarım tv yi görmüyor ne yapabilirim??

Arkadaşım, tam olarak ne yapmak istediğinizi açık ve net olarak yazarsanız size yardımcı olabilirim.

Şayet istediğiniz televizyonun DLNA özelliğini kullanmak mı?

Yani MAC bilgisayarınızdaki medya (film, müzik, foto) dosyalarını ağ üzerinden televizyonda mı izlemek istiyorsunuz?
  • evet bu şekilde müzik resim dosyaları tv den görebilmek istiyorum ayrıca bilgisayar ekranını (internet sayfalarını) tv ye aktarabilirmiyim ?? MAC bilgisayar kullanıyorum. Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.
  • En kolay yolu MACbilgisayarınızda HDMI portu varsa HDMI kabloı ile bilgsayarı TV.'ye bağlamak

Diğer yolu PC bilgisayarlar için "Wild Media Server"isimli yazılımı PC bilgisayara kurup istediğiniz klasörü program içinden paylaşıma açmak.
  • Arkadaşlar;

Bugün (01/ekim/2012, Pazartesi) Sony firması LCD televizyonlar için yeni güncelleme yayınladı. Yeni sürüm numarası PKG4.114EUL-0108.

Güncellemeyi indirmek içinhttp://www.sony.com.tr/support/tr/product/KDL-40EX500/downloads/AZ1_4114EUL adresinden yeni firmware dosyasını indirip yönergeyi okuyabilirsiniz.
  • Arkadaşlar,

Sony KDL-EX500 LCD televizyonum var, gece açık unutmuşum. Sabah kapalıydı, açmak istiyorum power ışığı kırmızı olarak yanıp sönüyor, TV açılmıyor. Arıza nedir fikri olan var mı? Nasıl çözülür?
  • Arkadaşlar bu televizyonun arkasında 5+1 çıkışı varya, onlara tek tek hoparlör bağlayarak 5+1 ses alabiliyormuyuz? Bu çıkışlarda sağ/sol, arka/ön.. gibi ibareler göremedim. Muhtemelen oluyordur, kitapçığını bulamadım, nettede ayrıntılı bilgi bulamadım. Bilen var mı?
  • KİTAPÇIĞI BULMANA GEREK YOK KULLANMA KILAVUZU VE ARKA TARFTAKI GIRISLERIN ŞEMASI TV İÇERİSİNDE MEVCUT, MENUDEN KULLANMA KILAVUZUNA ULAŞABİLİRSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: *bulut*

Arkadaşlar;

Bugün (01/ekim/2012, Pazartesi) Sony firması LCD televizyonlar için yeni güncelleme yayınladı. Yeni sürüm numarası PKG4.114EUL-0108.

Güncellemeyi indirmek içinhttp://www.sony.com.tr/support/tr/product/KDL-40EX500/downloads/AZ1_4114EUL adresinden yeni firmware dosyasını indirip yönergeyi okuyabilirsiniz.

guncellemeyi yaptım çok tesekkur ederım conax modul kullanıyordum, kanal geçişleri hızlandı goruntude ıyıleşme var

• quote:

Orijinalden alıntı: grcim

quote:

Arkadaşlar;

guncellemeyi yaptım çok tesekkur ederım conax modul kullanıyordum, kanal geçişleri hızlandı goruntude ıyıleşme var

#grcim arkadaşım;

Babam Teledünya yayınlarını kablo receiver cihazı olmadan Conax modül kullanarak izlemek istiyor. Onun tv. modeli LG LV5500 led tv.

Sizin Conax modül kendi Sony tv.nizde kaç saniyede kanal geçişlerini sağlıyor?

Conax yerine biraz daha hızlı diye söylentisi olan ama fiyatı 3-4 lira fark eden Neotion modülünü yada Technisat modülünü tavsiye eder misiniz?

Çevrenizde bu saydığım modüllerden tecrübe eden var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grcim

quote:

Arkadaşlar;

#grcim arkadaşım;

Babam Teledünya yayınlarını kablo receiver cihazı olmadan Conax modül kullanarak izlemek istiyor. Onun tv. modeli LG LV5500 led tv.

Sizin Conax modül kendi Sony tv.nizde kaç saniyede kanal geçişlerini sağlıyor?

Conax yerine biraz daha hızlı diye söylentisi olan ama fiyatı 3-4 lira fark eden Neotion modülünü yada Technisat modülünü tavsiye eder misiniz?

Çevrenizde bu saydığım modüllerden tecrübe eden var mı?

Hıc bir modul setup box kdr hızlı geçiş yapmıyor ama bendeki modul fena diil şu üzerinde biber olan technisat ,neotion u çok methetmişleri fakat hızda bir fark oldugunu sanmam, bir arkadasımda c650 samsung var o da modul ile kullanıyor ve aynı sekılde kanal gecıslerı gecıkmeli , 1-2 sanıye suruyor olcmek guc ama setup box cok hızlı ama modulden hayatta şaşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grcim -- 31 Ekim 2012; 23:18:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,

Yaklaşık 2 yıldır 37ex500 kullanıyorum.
    Bir süredir farkettim ki; görüntü kalitesinde düşme var. (Yani renkler cansız, birazcık soluk gibi) Tüm ayarları yükseltiyorum; bu seferde siyahlarda solma oluyor. Siyah kalitesi düşüyor. Ayarları düşürüyorum; canlılık-parlaklık azalıyor? (digiturk hd kullanıyorum. bağlantım hdim+altın uç) Özellikle Star tv rezalet. Hd yayın değil tamam ama, görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmiyor? (Arkadaş ta arçelik lcd 100hz bir model var. Scart ile daha parlak ve canlı yayın iizliyor?
    Fabrika ayarlarına getirdim? Güncel sürüm yaptım yine aynı.
    Yani aslında çok bariz bir sıkıntı yok. Ama bende bir takıntı oldu? (belki de yeni çıkan farklı tv'leri arakadaşlarda vs izleyince böyle bir kıyaslama sonrası SOLUK kaldığını düşünüyorum? (Ya da digiturk receiver, hdim kabloyu mu yenilesem?) Servise kontrole götürmeye değer mi?....Bilemedim__?
    Bu konudaki fikirlerinizi alabilirmiyim?
    İdeal görüntü ayarlarınızı paylaşabilirmisiniz?
    Teşekkürler,

• Hakan uzay arkadaşım yaklaşık 2 yıldır 40ex500 kullanıyorum bende bugün öylesine bi bakiim dedim forumu.tv de senin söylediğin sorunlar olmuyor bende sadece bilmiyorum hiç farkettinmi tüm hd girişlerin ayrı bi ayarını yapabiliyosun ilk zaman çok kötü geldi bana görüntüsü ama ayarlardan sonra mükemmel oldu.arçelikle kesinlikle bir tutma bence.multimotion özelliği açık olsun ekranı canlı modunda tut renkleri soğuk yap diğer ince ayarlarını keyfine göre yapabilirsin şuan işte olduğum için tam detaylı yazamıyorum.akşam bende şöylebi durumla karşılaştım,leptopumu hd bağlantı yaptım hd 1 ayarlarına giriyorum birtürlü multimotion ve ekranı canlı moda alamadım.soluk görünüyor işte bende buna bi çözüm bulamadım,bilgin varsa yada olan varsa paylaşırsanız sevinirim.takıntı olduğunu sanmıyorum çünkü ben bazen başka tv izlediğimde evdeki daha bi net geliyo herzaman bana,kablolarla uğraşma hiç hd kablo ya gösterir yada göstermez. ben d smart kullanıyorum ve çok memnunum.tv den ayar yap 4 hd girişine de aynı işlemleri uygula.tekrar haberleşiriz.

• arkadaşlar sony 40-500 tv de internet özelliği örneğin googlew internet adres çubuguna adres girip o anki internetteki canlı yayını izliyebiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunta

arkadaşlar sony 40-500 tv de internet özelliği örneğin googlew internet adres çubuguna adres girip o anki internetteki canlı yayını izliyebiliyormuyuz

#kunta arkadaşım;

Televizyonun internet menüleri içinde "google" vb. arama motorları yok, ayrıca herhangi bir sitenin adresini yazıp da giremiyorsunuz.

Sadece sabit menü içerisinde Hava Durumu, Youtube, Yabancı Haber Sitesi (sadece metin) vb. var.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.