Şimdi Ara

Sony EX72x serileri fark yaratıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnterneti ve 3 boyutu evinize taşıyan yepyeni bir cihaz bu.Hızlı aksiyon sahnelerinde motionflow XR 240 ile daha fazla keskin olacak artık.40EX72x serileri ile ücretsiz görüntülü görüşme yapabilirsiniz.Zaten şimdi tüm türkiye ve dünyada bu çok yaygın olarak kullanılan bir duruma geldi. Sadece bilgisayarınızda değil cihazının içersinde SKYPE özelliği olacak.
    TRACKID özelliği ile müzüklerinizi çevrimiçiyken dinleyebileceksiniz.
    Dlna özelliği ile bilgisayarınızla televizyonunuz arasında kablosuz veri katarımı yapabilirsiniz.Bunun yanı sıra bu cihazda en cok hoşuma giden Hareklet sensörü Hareket sensörü bildiğim kadarıyla sadec sony lere özgü bir özellik.Siz odanızdan çıktığınız zaman TV kendini bekleme moduna alır bir üsre bekledikten sonra TV kendi kendine kapanır :D

Bu cihazda yok yok arkadaşlar üstelik dahiliuydu alıcısınıda kendi içerisinde barındırıyor. BUnunmla birlitekte evinizde görmek istemediğiniz kablo kalabklığını ortadan kaldırıyor.(40EX729,40EX725 serileri için)
    Bu model için görüş ve önerilerinizi bekliyorum.Nerede uygun fişyat bulursanız lütfen bana bildirim yapaın

Sony EX72x serileri fark yaratıyor !!!

• sakin ol sampiyon : )
  • :) inanın bu cihaza hasta oldum kullanan arkadfaşların yorumlarını merak ediyorum . :)(:
  • O değil de ben hareket sensörüne takıldım. Belki sabit durumda yatarak TV izliyorum ben, kapanacak mı TV kendi kendine? Ya da kapanınca bir hareket etsem kaldığı yerden devam ediyor mu?

Başka da artı birşeyi yok açıkçası şu an piyasadaki TV lerden, biraz fazla heyecanlı bir karşılama olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

sakin ol sampiyon : )

Alemsin gerçekten güldüm :D

Güzel tv hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.