Şimdi Ara

Sony Experia SP sorunları ve çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk olarak sorunumu yazıp açılış yapayım,

Merhaba,

Sony Experia SP ürünüm bir çok açıdan güzel fakat bazı sorunlarım var

- Bazen yazı yazmak için tıkladığımda klavye nin gelmediği yada bir kaç tıklama ile çok geç geldiği oluyor
    -Müzik dinlerken, istisnasız olarak , chrome yada mozilla da internette gezinirken bir dakika içinde müziğim otomatik kapanıyor (ram boşaltma programları ile de denedim aynı)
    -İnternette indirme siteleri , örneğin upload.com , depositfiles.com vs herhangi bir dosya indirmek istediğimde dosya boyutu ne olursa olsun indirmeyi yarıda bırakıyor, daha hiç başarılı olamadı,
    istisna olarak google drive, hotmail vs den rahatça iniyor.
    İnternet browserlarda , chrome vs de geri tuşu var fakat ileri komutu için dokunacağım bir simge yoktur,

şimdilik bu kadar,

• sadece başlıkta olsa yazım hatası diyeceğim de mesajda da EXPERİA yazmışsın. bir de sorun çözümünden bahsediyorsun. ilk önce adını öğreneydi iyiydi
  • abimin sp sinde bu tür problem ler yok muziğin kesilmemisi için chrom u kuçuk ekranda açabilirsin klavye zaten geç gelir bazen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba desen daha bir neşe verirdin,

Kelimeler sorun olsaydı , okuma yazma bilmeyen küçük çocuklar, ebeveynlerinin bile kullanmadıkları, tablet/telefon ve pc lerin bir çok özelliğini kullanamazdı, klavye de hızlı yazma hatası diye birşey var!

cevap yazdığın için teşekkürler ve Merhaba.
  • kudretxxx K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevap yazdığın için teşekkür ederim, küçük ekran derken ne kastettin lütfen yazar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalengineer

Merhaba, cevap yazdığın için teşekkür ederim, küçük ekran derken ne kastettin lütfen yazar mısın?

açık uygulumaları kapattığın yerdd alt taraftan not def teri hesap makinesi filan açabiliyorsun ya orada tarayıcı vardr ordan aç orada tarayıcı yoksa son güncellemeyi kur

• herkese merhabalar.
    Yeni aldığım hafıza kartındaki resim,video ve müziklerin bazılarını açma problemi yaşıyorum. bazılarını açıp çalıştırıyor bazılarını hiç açmıyor. hata vermiyor ama çalıştırmıyor da.telefondan da pc den de hızlı ve yavaş format seçenekleriyle çözüm aradım sonuca ulaşamadım.Telefona güncelleme yapmadan önce verileri sd karta aktarmıştım. bundan önce veriler telefondaydı bu sorun da yoktu. hala telefona attığm verilerde sorun olmuyor. SD kartın classı 4. nasıl çözebilirim sorunu lütfen yardımcı olun
  • metalengineer M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, klavye sorunu uzun süre kullanıldığında oluyo, ısınmayla başlıyo. Önerim crome yerine başka bir browser kullanman. Hem cromeda gizlilik ihlali hat safhada hem de aşırı ram tüketiyor. Boat browserı öneririm, hem hızlı hem estetik hem de geri ve ileri tuş sorununa da çözüm olur. Bu arada hem walkmanın durması problemi olmuyor boat browserda hem de telefon daha geç ısındığından klavye sorunu da crome à göre daha geç başlıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.