herkese meraba.sony f 828 ile video çekerken manuel netlik halkası kuıllanılabiliyor mu?ayrıca 512 mb lik karta- memory stick pro-640x480 kaç dakika çekim yapılıyıor?format mpeg4 mü?
bunu focusu manueli alıp denemek lazım ama video çekiminde çok rahat kullanılabilecek bir özellik değil manuel netlik. Video kalitesi çok iyi ,karta ne kadar sığacağı çekeceğin çözünürlüğe ve kaliteye göre değişir en yüksek kalitede 640x480 çekersen 1 gb a 11 dakika sığar, normal kalite 640x480 çekersen 1 gb a 40 dakika filan sığar 512 de bunu yarısı, bence video çekimi için çok sık kullancakasın 512 filan alma kesinlikle en az 1 bence 2 gb al, yada imkanın varsa 4 gb al.
unutmuşum yazmayı format mpeg4 değil tabiki ,sığan miktarlardan da bellidir mpeg 2 yani dvd formatı
Focus'u lensin yanından Manual olarak seçtikten sonra videoda da kullanılabiliyor manuel fokus. Bilezik ile yani.
cevaplarınız için teşekkürler.manuel netlik videoda rahat degil bu dogru. ancak çok önemli bence .amaca göre degişir tabi.geniş açı ve manuel netlik,çogu video kamerada bile yok bu özellikler. bu arada manuel netlik halkası direk mercege mi baglı yoksa elektronik mi?
manuel netlik elektronik ancak manuel netlik yaptığın esnada makine merkezdeki görüntüyü büyütüyor ve netliği rahatça ayarlamanı sağlıyor. Ben kullanıyorum, ve herhangi bir şikayetim yok ,çok memnunum bu canon,hp,fuji vehp den sonra kullandığım 5. dijital makine.
yanlız cf karta 22 kare çekiyordu galiba. sen paran varsa memory stick pro magicgate al
CF karta kartın büyüklüğüne bağlı olarak memory stickle aynı miktarda çekim yapıyor yani 1gb memory stick ve 1 gb cf kartla aynı sayıda resim çekiliyor, ancak CF kart 640x480 fine mod video çekimini desteklemiyor normal mod da çekim yapabilirsin. Memory stick çok daha avantajlı bu durumda
yok arkadaşımda var o 640x480de 22 kare çekiyor diyordu. 28 kare ms de çekiliyor diye ibare vardı kitapçıkta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme