Şimdi Ara

Sony fotoğrafmakinesi ve psp si olanlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün yeni birşey keşfettim. sony dijital fotoğraf makinamın memorystickini psp'e taktım ve fotoğraflar bölümünde yeni bir klasör oluştu "digital camera images" diye içine girince çektiğim resimleri görebiliyodum. Buraya kadar herşey güzel ve normal daha sonra dedim bide videolara bakıyım acaba onlarıda açarmı diye videolar kısmınada "digital camera videos" diye bölüm açılmış ve videoların önizlemelerini gördüm. X tuşuna bastım açmak için tam başlarken "This video cannot be played" diye hata verdi acaba bu videoları oynatmak için plugin varmıdır arkadaşlar.

• o videoları oynatmak için plugin varmı bilmiyorum ama illede izleyeceğim diyorsan,hafıza kartını tak pc ye,videoların uzantısını psp nin oynatıcağı biçime göre ayarla video converter ile,at psp ye çalışır ozaman
  • bence çözünürlükten kaynaklanan bi sorun yani kameranın çözünürlüğü yüksektir ama pspnin o kadar deil bundan oluşan bi çakışma bence
  • Ben film/dizi izlerken alıyorum " This video cannot be played " diye , sebebi sanırım converterimmiş.
  • k750i telefonun memory stick ini takıncada oluyor aynısı, k750i zaten direk sony digital camera
    videoya gelince, kameran *.avi video kaydettiği için açamıyorsun psp de
  • hayır uzantıyla sorun war sanırsam benımed aynısı war sen yine şanslısın sende video klasörü açılıyo bende açılmıyo :D fotoğraf makınemle resımlerımı çekıyorum pspmle büyük ekranda resimlere bakıyorum :D:Dvideoları açmaz çünkü uzantılar farklı
  • bak seni kırmak icin demiyorum alınma yani ama hic bişey bilmiyosun,
    bi düşünürmüsün en dandik kamera bile 1280e 1024 cözünürlükte fotoraf ceken bi devirdeyiz,
    psp nin ekranı bu görüntüyü nasıl acıyo o zaman ?

Tabiki kendi downcase yaparak,
    video da da yüksek ihtimalle dosya türünden kaynaklanan bi sorun vardır...
    quote:

Orjinalden alıntı: Bydur18

bence çözünürlükten kaynaklanan bi sorun yani kameranın çözünürlüğü yüksektir ama pspnin o kadar deil bundan oluşan bi çakışma bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.