Şimdi Ara

Sony gelecek yıl Snapdragon 820 çipsetli iki model duyurmayı planlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 820 geldiği için SONY nin 6 ay sonra yeni seriyi çıkaracağı belliydi. Elinde kalan son fiyasko 810 ları da z5 serisi ile itelediler. Z6 serisinde tasarımında değişeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım herkes sony seviyor kullanıyor ama telefoncular neden piyasası yok abi diyip 2 elini almıyorlar 5 ay önce m4 aldım acil para lazım oldu satmak için 10 tane telefoncu gezdim yarısı fiyat bile vermedi abi sony satılmıyor dediler diger yarısıda 21 günlük telefona yarı fiyatını verdiler bizde 1099 za aldık 500 ze vermek zorunda kaldık sony marka alıçaksan kullanmak için alıçaksın yoksa 5 para etmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

O zaman Z6'dan sonra 7'yi bekle sen. Sonuçta daha da iyisi çıkacak.

Kamera yazılımını bile beceremeyen Sony ile uğraşana kadar samsung s7 alırım. İlk s820 li cihazları onlar çıkartacak sonuçta..

Z5 in kamerası en iyisi seçildi yalnız

S6 ile z5 arasında neydeyse 1 sene var taraflı siteler en iyi z5 i seçmiş demek. 23 mp ile ancak yapabilmişler. Hemen gidip z5 almalıyım..

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: riggsmartin
    Allah askina Sony bes ayda bir amiral gemisi cikararak onceki modelleri alanlari essek yerine koyma..bi zahmet...

Sony hiçbir zaman önceki modeli alanı üzmedi. Hatta bazı insanlar, 6 ay önce çıkarttığı model ile 6 ay sonra çıkarttığı amiral gemisi model ile aralarında fazla fark yok diye kızdılar bile. Bu sebeple de gittigidiyor gibi sitelerde bile bir önceki modelin fiyatları küt diye düşmedi, aralarında biraz fark oldu hep.

Ama 6 ay önceki çıkarttığı modele de aynı yeni modele verdiği gibi güncellemeleri veriyor, böylece önceki modeli alan kişilerin hoşnut kalmasını sağlyordu.
    İstersen bak, aralarında ufak tefek farklar var:
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=6144&idPhone2=6539&idPhone3=6878

Binlerce Sony kullanicisi hicbir sorun yasamadan telefonlarini gule oynaya kullaniyor diyorsun peki...Devam etsin Sony dort bes ayda bir amiral gemisi cikarmaya...

• riggsmartin R kullanıcısına yanıt
    Bir nevi öyle. Adam alıyor. 6 ay sonra yeni modeli çıkınca bakıyor ki arada öyle pek bir fark yok. Ooo iyi diyor.
    Benim telefon hâlâ en üst sayılır.

Hatta fazla fark yok diye kızan ve bu kadar az fark var madem deyip Z5 yerine Z3 alan bile var. Geçen gün gördüm.
    Adam çok fark yok diye Z3 almıştı.

Elbette farklar oluyor ama, Z3 alıp da Z3+ çıkınca Ahh ettirecek cinsten değil yani.
  • biryeregitmiyoruz2 kullanıcısına yanıt
    biliyorum öyle olduğunu da... garip işler bunlar gene de.
  • Ve sony'den beklenen hamle geldi
  • Kolay satılsın diye beyaz volkswagen alan adamlar sık model çıkmasına kızıyor. Fiyatı düşmesin diyorsan iphone alacaksın. Açıkçası ben çok memnunum. z1 gibi bir telefonu 5-6 ay önce 1000 liraya sattılar adamlar. Yakında z2 de 1200-1300 civarına düşer.

• biraz dinlenin yahu
  • z5 nedir zaten eyyy sony one minute diyorum sana 810 u ısıtıp ısıtıp tüketicilere sunduğun için..bir de Premium diye azcık daha büyüğünü yapmış o da 810 ...

• s 820 de sıkıntı olmazsa sadece sony değil, çoğu üretici yükselişe geçeçek....

• Kamera çekim kalitesi sözde değil özde iyi olacak mı bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015'te amiral gemilerini hatırlayalım mı?bakalım kim çok model çıkarmış...

samsung: s6, s6edge, note5, s6edge+,s6act
    sony: z3+, z5, z5c, z5p
    lg: g4, v10
    htc: m9, m9+, m9+sc

sony'de fazlalık olarak sadece z3+ var.o japonya'ya özel kalmalıydı.öteki z5'ler de zaten aynı amiral gemisine 3 farklı boy olarak çıktı.samsung s6'ya 2 farklı boy (spen'li ve spen'siz) için 5 model çıkardı.htc m9'a 2 farklı boy için 3 model çıkardı.lg ise direk modeli güncelledi.

6-7 ay beklenir s820 alınır diyenlere sesleniyorum.siz 19 ay bekleyin s830 alın.teknoloji bu.her sene telefon ve çipsetlerin iyisi çıkacak.eskisi eksik kalacak.bir telefon 2-3 ay beklenirse beklenir ama daha fazla beklenmez.sony kamerası eleştiriliyordu yenilendi.z6'da da aynı kamera olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 16 Aralık 2015; 8:59:22 >
  • Ultra (6.4" Ekran), seriyi tamamlayan tek model olur! Diğerleri zaten şuanda var. Z5 Ultra olarak çıkış yapabilir.

• Sony Xperia Pismanliktir!....
  • İlk çıktığında Xperia Go almıştım ikinci hatta, güncelleme falanda gelmedi telefonla görüşme bile çok zor yapılıyordu. O yüzden daha Sony falan düşünmem. iPhone herşeye yetiyor.
  • snapdragon 820 ile artık android'le ilgili performans kaynaklı sıkıntıları olmaz.

Sony Z6'da:

- Snapdragon 820'yi termal boru sistemiyle soğutuması,
    - Kamerayı yazılımsal olarak artık yıllardır beklenen seviyeye getirmesi
    - Bataryayı bir adım daha ileri taşıması
    - Ekranı sony markasına yakışan kaliteye getirmesi halinde ben mantıklı kimsenin artık iphone tercih etmeyeceğini düşünüyorum. Ama sony bu illa bir yerden bi eksik bıracak, umarım bizi şaşırtır çünkü snapdragon 820 iphone hegomonyasını kırkmak için güzel bir şans.
  • Burda sony'e laf eden zamzung fanları bekleyin ve sony'nin daha iyisi yapmasını çünkü hep öyle yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.