Şimdi Ara

SONY GOOGLE TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ingiltereden sony google tv NSZ-GS7 getirttim ve dün biraz kurcaladım.Bişeyi anlamadım.Google play store a giriyor ama uygulamaların hepsi görünmüyor..Bazı uygulamaları indirmek istediğinde de cihazınızla uyuşmuyor diyor.Turkiyeden baglandıgım içinmi oyle diyor pek anlayamadım.
    Birde sanırım harici harddisk okumuyor.Hem fat32 hemde ntfs takım denedim ikisinide okumuyor ama usb bellekleri okuyor.
    Cihaz Türkiye de henüz satılmadıgı için pek bilgisi olan yok.

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim

• up...
  • Cihazı kullanmaya başlayabildin mi? izlenimlerini aktarır mısın ben de almayı düşünüyorum. Görüntü ve oynatma kalitesi. çevresel ses çıkışı. vadettiği android özellikler kullanabiliyoru mu. Dosya formatlarında destek sorunu yaşıyor mu. Bir de türkçe altyazı ile arası var mı?
  • Merhaba,

Aynı cihazı Amerika 'dan arkadaşım geçe ay getirdi hediye. Bildiklerimi yazayım.

-- Android 2.3 versiyonlu eski bir model olduğundan uygulamaların çoğunu kuramıyorsunuz. Play Store 'daki ürünler güncel versiyonlardır. İnternet üzerinden bilgisayarınızdan uygulamalrın 2.3 versiyon uyumlu olan APK uzantılı dosyaalrını aratın ve bulun. Onları usb bellekten file browserdan açarak kurabilirsiniz.

-- Cihaz aslında hard sikleri okuyor ama ilginçtir ki 500 Gb. sonrasını bende okutamadım. Yaa Android desteğinden yada cihaz donanım desteğinden bilemedim. Ama 1 Tb. hdd mi tanımadı. (Fat32,Ntfs ve Ext3 denediğim halde.)

-- Görüntü fena değil, oynatım kalitesi idare eder. Açıkçası elimde Minix Neo var. O bundan milyon kat güzel ve kaliteli. Diğer cihazım Egreat R150+Pro ise hepsinden güzel. Cihazın tek güzel yanı kumandası ve görünümü. Gerisi tırtt..

• Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Bende yurtdışı sitelerden epey bi rewiev okudum. Pek tavsiye edilen bir cihav değil. Kullanıcı arayüzünde de baya bir bug varmış. Senin bahsetttiğin şeylerde yazıyordu
  • cihaz aslında çok iyi ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi store daki bütün uygulamaları kuramıyorsunuz o kötü.Yloksa cihazın hızı ve görüntü kalitesi bence tatmin edici.web sayfasından açtgımız video sitelerinin bazılarından filmleri oynatmıyor ama genelde oynatıyor..yani cihaz tatmin edici ama sağlam bi update veya firmware gerekiyor sanırım

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokaraduman

Merhaba,

Aynı cihazı Amerika 'dan arkadaşım geçe ay getirdi hediye. Bildiklerimi yazayım.

-- Android 2.3 versiyonlu eski bir model olduğundan uygulamaların çoğunu kuramıyorsunuz. Play Store 'daki ürünler güncel versiyonlardır. İnternet üzerinden bilgisayarınızdan uygulamalrın 2.3 versiyon uyumlu olan APK uzantılı dosyaalrını aratın ve bulun. Onları usb bellekten file browserdan açarak kurabilirsiniz.

-- Cihaz aslında hard sikleri okuyor ama ilginçtir ki 500 Gb. sonrasını bende okutamadım. Yaa Android desteğinden yada cihaz donanım desteğinden bilemedim. Ama 1 Tb. hdd mi tanımadı. (Fat32,Ntfs ve Ext3 denediğim halde.)

-- Görüntü fena değil, oynatım kalitesi idare eder. Açıkçası elimde Minix Neo var. O bundan milyon kat güzel ve kaliteli. Diğer cihazım Egreat R150+Pro ise hepsinden güzel. Cihazın tek güzel yanı kumandası ve görünümü. Gerisi tırtt..

bütün moralimi bozdun dostum yaa..peki sence bu cihazı geliştirme anlamında update falan veya firmware diyolar sanırım ondan yaparlarmı

birde 2.3. uyumlu aplikasyonları nerden buluruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcio_nobre -- 1 Şubat 2013; 21:31:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Android Tv ve Digitürk 4K
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu konuyla ve ürünle alakalı sony.com a yazdım arkadaşlar. gelen cevap aşağıdaki gbdir. yani android 4 güncellemesı tamamen belirsiz. bende çok beğenmiştim cihazı ama güncelleme belirsiz ve bekleyecez.

gelen cevap asagidadir.
    Thank you for contacting Sony Support.

I understand that you wish to know whether the upgraded version of Android will be released for the Sony Internet Streaming player. Unfortunately, we at Sony's online support team do not have the information on the release date for the upgraded version of Android for the unit. This is decided by our Sustaining Engineering team. When the upgraded version of Android is released it will be made available for download from our esupport website or via the network update. However, I have provided a link with the reasons due to which all the applications on the Google Play may not download to unit:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefoos

ben bu konuyla ve ürünle alakalı sony.com a yazdım arkadaşlar. gelen cevap aşağıdaki gbdir. yani android 4 güncellemesı tamamen belirsiz. bende çok beğenmiştim cihazı ama güncelleme belirsiz ve bekleyecez.

gelen cevap asagidadir.

I understand that you wish to know whether the upgraded version of Android will be released for the Sony Internet Streaming player. Unfortunately, we at Sony's online support team do not have the information on the release date for the upgraded version of Android for the unit. This is decided by our Sustaining Engineering team. When the upgraded version of Android is released it will be made available for download from our esupport website or via the network update. However, I have provided a link with the reasons due to which all the applications on the Google Play may not download to unit:

teşekkürler bilgilendirme için.Çok beğenerek ve isteyerek aldırmıştım cihazı ama hayal kırıklığı oldu resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: marcio_nobre

cihaz aslında çok iyi ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi store daki bütün uygulamaları kuramıyorsunuz o kötü.Yloksa cihazın hızı ve görüntü kalitesi bence tatmin edici.web sayfasından açtgımız video sitelerinin bazılarından filmleri oynatmıyor ama genelde oynatıyor..yani cihaz tatmin edici ama sağlam bi update veya firmware gerekiyor sanırım

saygılarımla

Sony bu konuda yatırımdan uzak. Vaar olmak için çıakrttığı bir model. 256 Mb. ram var üzerinde ve cpuda çok eski. Emin olun Minix Neo X5 türevi kulllanınca cihazın yerlerde süründüğünü göreceksiniz.
  • quote:

quote:

Merhaba,

bütün moralimi bozdun dostum yaa..peki sence bu cihazı geliştirme anlamında update falan veya firmware diyolar sanırım ondan yaparlarmı

BU CİHAZI GELİŞTİRMEZLER. Çünkü benim fikrim Sony bu alanda da var olmak için bu modeli çıakrttı. Ama daha sonra Smart tV 'ler bu özellikleri sunmaya başlayınca bunu bırakıp Smart TV geliştirmesine kaynaklarını ayırdı.

APK 'lara gelince,

Burada oyun apkları mevcut.
    http://mob.org/

Bunalrda uygulamalar
    http://apkarsivi.blogspot.com/
    http://www.androiddrawer.com/
    http://www.apkarchive.com/

ama sitelerde çok fazla ürün bulamazsın. Sürüm çok eski çünkü.

• quote:

quote:

Merhaba,

BU CİHAZI GELİŞTİRMEZLER. Çünkü benim fikrim Sony bu alanda da var olmak için bu modeli çıakrttı. Ama daha sonra Smart tV 'ler bu özellikleri sunmaya başlayınca bunu bırakıp Smart TV geliştirmesine kaynaklarını ayırdı.

APK 'lara gelince,

Burada oyun apkları mevcut.
    http://mob.org/

Bunalrda uygulamalar
    http://apkarsivi.blogspot.com/
    http://www.androiddrawer.com/
    http://www.apkarchive.com/

ama sitelerde çok fazla ürün bulamazsın. Sürüm çok eski çünkü.

• teşekkürler bilgilendirme için
  • varmı bi güncelleme filan???
  • http://www.gtvhacker.com burada epey bilgi var ama ingilizce ayrıca forum ve paylasımlarda var.işe yarar seyleri paylasalım.cihazı güncellemişler adamlar root falan yapmışlar galiba
  • arkadaşlar msjlar kesildi bi gelişme yok heralde.? bu cihaza dışardan yuklediginiz güzel apklar warmi? birde bu root olayı nasıl. bilgisi olan paylasabilirmi gelişmeleri?

• quote:

Orijinalden alıntı: cefoos

ben bu konuyla ve ürünle alakalı sony.com a yazdım arkadaşlar. gelen cevap aşağıdaki gbdir. yani android 4 güncellemesı tamamen belirsiz. bende çok beğenmiştim cihazı ama güncelleme belirsiz ve bekleyecez.

gelen cevap asagidadir.

bir gelişme olmayacağı bu mesajdan belli. Sallama bir yanıt. biz bakmıyoruz destek bölümü bakıyor yazmışlar onlara sallamışlar. sen ne iş yapıyon...

• soğuk suları içelim yani diyosun:) la çok ta şık bi cihaz kumandası filan fonksiyonel ama tirt apklar hiç yok gelişme ler olursa paylaşalım burdan arkadaslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.