Şimdi Ara

Sony HC-85 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamera çok aradığım ve beyendiğim bir kameraydı, Sınıfının en büyük LCd ekranına sahip 3.5" ti. artı megapixsel fotoğraf çekimi vs.vs.
    severek aldık fakat 2. günü visör'ün yarısına sanki perde inmiş gibi simsiyah soltarafı normal gözükmekte...
    lcd den bakınca hiç bi problem yok, menulerden heryere baktık bulamadık öle kaldı.
    Bu tip problem yaşıyanınız varmı acaba...
    en önemlisi buradan 512 MB kart aldım, kart kamerayı kapatıp açınca okumuyor fakat şarja takıp şarjı çıkarınca okuyor. bunuda zannediyorum bu kartların voltaj farkları varmış, acaba bu tip bir problem olabilirmi, sizlerden bu tip problemi yaşayan oldumu. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşk...

• ben hc40 getirtiyorum amerikadan ama pal sistem sıkıntısı var. senin kamera da usa malı mı? öyleyse ntsc - pal uyumsuzlugunu nasıl aştın? başka tavsiyelirin ve türkçe kullanım klavuzu hakkında bi duyumun olursa haberleşilim ok?
  • :)
    sahi ne bu ya..
    pal'miş.. bellekmiş.. capture muş.. kırmızı kapaklı fason sony dv kasetmiş...
    o kadar para ver ..strese gir.. sevin.. üzül.. sevin...
    arayışımız doğaya dönmekten de kaynaklanıyor zati... kamerayı börtü böcek çekmek için aldım.
  • ntsc-pal ile ilgili bir problemim olmadı, vestel 72 var direk kendi kablosu ile bağladım mükemmel görüntü aldım. 1394 kablo ile pc bağlantısıda çok çok iyi, benim problemler ürünü çözememek artı bu mmc kart... bunların sebebi nedir hala onu çözemedim...

klavuz gönderen bir arkadaş olur ise valla bende buraya bir şekilde bilg. ortamına aktarırım herkes paylaşsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.