Şimdi Ara

sony hst d 501 müzik seti kolonu uyduramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende sony nin 1984 yılında ürettiği bir 6 katlı deck sistemi var
    bu müzik seti bana haporlörsüz geldi
    sesi 0 ile 10 arası açılıyo yalnız ben en fazla 6 ya kadar açabiliyorum oda 8 ohm 400 w lık wooferla boschmann marka
    başka bi tane 150 w lık wooferları göbekten fırlatarak patlattı
    müzksetinin çıkışlarını bilmiyorum ama içinde 4 tane stk 4152 2 entegresi iki tane 400 wlık 1 tane de merkezi 600 wlık trafo var
    müzikseti çok güçlü özel yapım dediler ama bilimiyorum
    sizce ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

• bu entegre 2x30W RMS ve 4 adet olduğuna göre de köprü bağlı ve 8Ohm 60W RMS çıkışlı bir entegre.
    kesin çözüm JBL , Eminence gibi daha bilindik marka ve kalitede hoparlörler istiyor. Sanırım sahteleri çok olan 2 adet hoparlör ile güç denemesi yapmışsınız ve gariplerim de göçüvermişler normal olarak.

1N44964911 TRAHNSFONRMERK,POWEHRI Q0.5KVA
    bu cihazda görülen tek trafo 0.5kW lık bir besleme trafosu. ayrıca belirteyim.

Saygılar.
  • teşekkürler
  • peki jbl wooferların hangi modelini tavsiye edersin
    yada kaç cm lik
    ben bi tane 30 cm .lik woofer gördüm ama 1000w yazıyodu ondan 2 tane alsam olurmu çıkışlara zarar verirmi
    teşekkürler
  • rica ederiz.
    Hoparlör empedansı uygun olduktan sonra hoparlörün gücünün ne kadar fazla olduğunun bir önemi yoktur. Ne kadar yüksek olursa yanma riski o kadar azalır ve ancak amplinin verebileceği güç kadar güç alınabilir.
    Bahsettiğiniz woofer ı hiç kullanmadım ancak forumdaki topiklerin birçoğunda sorunsuz ve kaliteli bir hoparlör olduğunu okudum. Muhtemelen bunları yazan arkadaşlar , bu hoparlör ile uygulamalar yapan ve kullanan arkadaşlarımız ve muhakkak ki bu maalzeme konusunda benden daha fazla malumata sahipler. Buna benim ekleyebileceğim tek şey JBL in bilinen bir dünya markası ve işnin ehilleri rasında bulunduğu , ancak taklitlerinin de piyasada epeyce olmasından ötürü sağlam bir yerden alınmasının iyi olacağı yönünde.
    Saygılar.
  • evet arkadasa katılıyorum gayt kaliteli bi marka orjinali bulamıyosan ona yakınını alman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.