Şimdi Ara

Sony HT-A7000 Soundbar 7.1.2 Kanal Kullanıcıları ve Paylaşım Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony'nin HT-A7000 Soundbar 7.1.2 kanal Atmos ve diğer ses seçeneklerini destekliyor. Uzun araştırmalarım sonucu bu soundbarı almaya karar verdim. En azından çevresel ses etkisi oluşturması için yanına da bu soundbar ile uyumlu 200W lık Subwoofer olan SA-SW3 model subwoofer ve arka hoparlörler olan SA-RS3S model arka hoparlörleri aldım.

Neden aldım bilmiyorum hatta pahalı da bunlar ama kötü bir tercih yapmadığım kanaatindeyim. Kullananların yorumlarını bekliyorum. Elinde bu soundbar olan varsa kıymetli yorumlarını ve kullandıkları sistemleri merak ediyorum.

Mesela bende şöyle bir sıkıntı oldu ; LG UV800 marka tv nin ARC çıkışından (E-ARCdeğil) ses alamıyorum, hiç bir şekilde. Atmos ses almam için media player mı almam lazım? Elimde 4k Atmos lu filmler var external HDD de.

Teşekkürler.

• Arkadaşlar soundbarın ön panelinde atmos sesli birşey açtıınızda ATMOS yazısı çıkıyor mu? Sesi atmos aldığımızı nasıl anlarız?

• güle güle kullanın.

Ben de bu soundbarı film izlemek için inceliyordum. almayı düşünüyorum. kimseler yazmamış sizden başka kimsede yok sanırım.

evet fiyatı yüksek ama muadillerinin de fiyatı ucuz değil maalesef.

Atmos ses almanız için tv nin desteklemesi gerekiyor. tv desteklemiyorsa media playeri soundbara bağlayıp atmos ses alabilirsiniz diye biliyorum. yanlışım varsa bilen arkadaşlar

bilgilendirirse sevinirim.

• Evet bugün denemem de PC den 4k film ile Atmos ses alabildim. Bence arka hoparlörler ve subwoofer ile iyi bir deneyim sunuyor. Çok ses değil (ki apartman da yarısına kadar açabiliyorum) ama kaliteli ses için bence çok çok iyi. 4k 120 Hz vs. destekliyor. Ben kullandıkça sistemden memnuniyetim artıyor.

Media player konusunda çok alternatif var kimi onu çözmüyor kimi bunu çözmüyor vs. diyenler var. O konuda sanıyorum bugünlerde en iyisi Nvidia Shield Pro gibi gözüküyor.

Sistemi alan dostların tecrübelerini çok merak ediyorum.

EK: @forever eagle teşekkürler hocam bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurpark -- 9 Aralık 2022; 0:58:57 >
  • onurpark O kullanıcısına yanıt

Bende yeni aldım .Sony Tv Xh9096 üzerinden Netflix de atmos destekli filmlerde ekranda atmos yazıyor. Ses sistemi güzel ama Samsung q990b ye göre biraz pahalı ama hayırlısı bakalım inşallah doğru karardır. Şu an için memnunum ama Samsungdan ne kadar iyi bilemiyoruz bu fiyat farkına değer mi artık hayırlısı. Bende arka sony sa-rs5 aldım onlarda iyi gerçekten ama biraz daha ses yüksek olsa iyiydi. Bazı sahnelerde felaket etkiliyor.

• Hayırlısı olsun hocam, iyi günlerde kullanın, tecrübelerinizi merak ediyorum.

Sanıyorum setinizde bir subwoofer yok 5 serisi sub çok güzel ama pahalı. Siz diğer markaların şişirmelerine bakmayın herkesin ses konusunda fikri değişiyor, ben 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım, ses kalitesi çok çok iyi. Atmos, DTS-HD gibi filmlerde display tuşu ile ses özelliklerini görebiliyorsunuz. Telefondan spotify açıyorum soundardan çok kaliteli kesintisiz ses dinliyorum.

Dediğim gibi keşfettiğiniz bir özellik vs. tecrübelerinizi merak ediyorum.

• onurpark O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler , 5 serisi sub ilerde düşünüyorum almayı. Şu an için bile yeterli geliyor. Yeni bir şeyler çıkarsa paylaşırım sizinle inşallah. Keşke telefon üzerinden ayar değişikliğine izin verseydim süper olurdu.yinde ses mükemmel .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon için IOS ta bende "Sony Music Center" adlı uygulama mevcut,çok karıştırmadım ama buradan birçok ayar yapılabiliyor göründüğü kadarıyla. Bir denemenizi isterim,

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt

merhaba,

sa-rs5 için ses biraz daha yüksek olsaydı demişsiniz. Kumandada 3 tane ses tuşu var. soldaki rear yazan rs5 in sesini yükseltmek için değil mi? yoksa sesi optimize etmek için mi?

bu arada bende sadece bar var.

• forever eagle kullanıcısına yanıt

Evet ses yükseltmek için. Bazı sahnelerde çok etkili gerçekten , atmos iyiyse arka hoparlör performansı artıyor. Biraz da filme göre şu an yeterli geliyor.

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt

benim SA-RS3S lar da geldi. kurulum yaptım.

dediğiniz gibi ses düşük gibi. ana ses önden, efektler arkadan geliyor. ses arkalardan daha yüksek gelirse bu sefer rahatsız etmez mi?

kitapçıkta şöyle yazıyor;

Hoparlörleri dinleme konumunuzun arkasına kurun. Surround ses efektinin keyfini çıkarmak için aşağıdaki kurulumlar önerilir.

• Hoparlörün yükseklik konumunu kulağınızla hizalayın.
    • Hoparlörleri dinleme konumunuza çevirin.

İyi bir surround ses elde etmek için, uyumlu bir modelin kurulum menüsünü kullanarak dinleme konumunuzdan hoparlör mesafesini ayarlayın.

Hoparlörler kulaklarınızla aynı mesafede olmasını öneriyor. Denedim kesinlikle fark yaratıyor.

Bir çift ayak almak gerekiyor. önerisi olan var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.